Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#43 (oktober 2021)

Hi all!
Klaar voor een nieuwe blog? Ik in ieder geval wel! Omdat de herfst officieel is begonnen, zal deze blog vooral gaan over handverzorging. Want zeg je herfst, dan zeg je droge handen.. Met mijn tips help ik jou met zachte handjes de herfst door!

Oops!
En toen waren ineens onze Beauty with Biest hand- & bodycrème en Beauty with Biest handzeep uitverkocht. Omdat veel krantenlezers de afgelopen maand onze webshop en beautyfarm hebben bezocht, waar we ontzettend blij mee zijn, was zelfs onze grote voorraad producten even op, oeps! Gelukkig hebben we alles weer snel aan kunnen vullen en zijn de Beauty with Biest hand- & bodycrème en Beauty with Biest handzeep inmiddels weer te koop in de webshop en op onze beautyfarm. Dus, waar wacht je nog op?!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#42 (september 2021)

Blogtime!
Hoi allemaal, leuk dat je mijn blog weer leest! Deze keer een leuke update over onze shampoo en uiteraard weer veel informatie over de Beauty with Biest producten.

Shampoo testers opgelet
Zoals jullie weten is de Beauty with Biest Shampoo in de maak, deze conditionerende shampoo is SLS vrij en bevat panthenol en tarwe proteïne (die uiteraard goed aansluiten bij het boerenproduct). Met deze ingrediënten is dit een shampoo voor goed kam-baar en gevoed haar en de gevoelige hoofdhuid. Degene die de shampoo voor ons testen kunnen de eerste week van september de tester in de brievenbus ontvangen. Spannend voor jullie en voor ons! We zijn nu alvast heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#41 (juli 2021)

Hoi allemaal!

Al vakantie (gehad)? Of nog iets om naar uit te kijken? Ga jij voor een staycation of voor een vakantie in het buitenland? Vakantie is het moment om even lekker tot rust te komen en te ont-stressen. In de vorige blog heb je kunnen lezen dat stress namelijk invloed heeft op je huid. Maar niet allleen stress heeft invloed op je huid!

 "In deze tijd is het extra belangrijk om je lichaam van binnen en buiten goed te hydrateren."

Lekker zonnen

Het is natuurlijk heerlijk om lekker in het zonnetje te zitten, maar vergeet niet dat de zon zorgt voor uitdroging van de huid. In deze tijd is het extra belangrijk om je lichaam van binnen en buiten goed te hydrateren. Natuurlijk heb ik voor jou weer een paar goede tips, lees vooral verder!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#40 (juni 2021)

Hi allemaal,

Jeetje, de veertigste blog alweer! Ben jij een trouwe lezer? Dan weet je vast al waar deze blog over gaat, dat heb ik in de vorige blog namelijk al een beetje verklapt!

 "Je darmen worden ook wel je tweede brein genoemd"

Gezonde darmen

Een stralende huid begint bij gezonde darmen. Je darmen worden ook wel je tweede brein genoemd. Wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart, voel je dit vaak in je lichaam, maar wist je dat stress ook zeker invloed heeft op je huid?

Stressed OUT

Dat stress niet goed is voor je lichaam, is je vast niet onbekend. Van stress krijg je hoofdpijn, slapeloosheid, gespannen spieren of je gaat piekeren. Maar we staan vaak niet stil bij het feit dat stress ook invloed op onze huid heeft.

Stress voor een kort spannend moment, zoals een optreden of presentatie op je werk hoeft geen probleem te zijn. Wanneer stress langer gaat duren dan is er al gauw sprake van chronische stress en daarvan raak jijzelf, maar ook jouw huid uit balans.

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#39 (mei-2021)

Hoi allemaal,

Tijd voor een nieuwe blog! Wat fijn om te zien dat vele moeders met Moederdag goed verwend zijn met onze verwenpakketten. Dat hebben ze zeker verdiend!

Shampoo update

Zoals beloofd blijf ik jullie updates geven over onze Beauty with Biest shampoo. Helaas heeft onze shampoo een vertraging opgelopen door grondstoffen die later geleverd zijn in verband met, je raadt het al: corona. We hopen dat de tweede testronde bijna verstuurd mag worden, hoop je met ons mee?

"Deze eiwitten bieden bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels."

Boost je immuunsysteem!

Sportscholen weer open, tijd om je immuunsysteem een boost te geven! Misschien wil je je immuunsysteem wel een oppepper geven omdat je een vaccinatie voor corona gaat halen of juist omdat je geen vaccinatie gaat halen, wil herstellen van Covid-19 of omdat je last hebt van gevoelige darmen. Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om goed voor je immuunsysteem te zorgen.

In biest, ook wel colostrum genoemd, bevinden zich drie eiwitten. Lactoferrine, lysozymen en lactoperoxidase zijn eiwitten die deel uitmaken van het aangeboren immuunsysteem. Deze eiwitten bieden bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels, extra belangrijk in deze tijd!

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #38 (april-2021)

Hi allemaal!

Tijd voor een nieuwe blog en voor veel nieuwe informatie! Deze blog gaat over aminozuren en waar ze allemaal goed voor zijn. Jullie zijn ook vast benieuwd hoe het gaat met de ontwikkeling van onze Beauty with Biest shampoo! Lees vooral snel verder!

Update

De tweede testronde van de Beauty with Biest shampoo wordt bijna verstuurd! Wij willen iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties om mee te doen met het testen. De personen die wij hebben uitgekozen om te testen worden nog via e-mail benaderd. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkeling van de shampoo!

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #37 (maart-2021)

Hi lieve Beauty with Biest lovers,

Hopelijk gaat het goed met jullie! We genieten inmiddels alweer van de mooie zonnige lente dagen! Het is weer tijd voor een nieuwe blog met veel interessante informatie. Blijf dus vooral verder lezen.

Wil jij een stralend gezicht?

Vaak hebben we het niet zo in de gaten, maar onze gezichtshuid heeft heel wat te doorstaan. Naast make-up, zijn er ook tal van invloeden van buitenaf die de huid geen goed doen. Denk aan airco, verwarming, uitlaatgassen, weer en wind. Daarom is het belangrijk om extra goed voor je gezichtshuid te zorgen! Hoe doen we dat? Het is in ieder geval belangrijk om je huid goed te reinigen, dat zou je eigenlijk elke dag moeten doen. Soms kan je gezichtshuid nog een beetje extra aandacht gebruiken.

Make me shine!

Vind jij dat jouw gezicht dof en grauw oogt? Dan zou het goed kunnen dat er veel dode huidcellen aanwezig zijn. Door Beauty with Biest gezichtsscrub & masker te gebruiken, verwijder je deze dode vellen. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop, reinigt het verstopte poriën en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Het masker reinigt niet alleen je gezicht, maar zorgt ook voor een enorm zachte en gekalmeerde huid. Een stralend gezicht dus, na zo’n Beauty with Biest gezichtsscrub & masker! Wil jij meer weten over dit product? In blog #25 vind je een hele hoop informatie over het colostrum gezichtsscrub-masker.

 

Lees verder.

Beauty with biest blog #36 (feb. 2021)

Hi allemaal!

Hopelijk gaat het goed met jullie! Het is in ieder geval weer tijd voor een nieuwe blog.
Afgelopen tijd hebben we van zowel sneeuw als zon kunnen genieten, voor ieder wat wils! Ook onze huid heeft daardoor weer wat extra aandacht nodig natuurlijk.

Update!

In de vorige blog heb je kunnen lezen dat wij bezig zijn met het ontwikkelen van colostrum haarshampoo. De eerste haarshampoo wordt nu getest, spannend!
Wat kunnen we al verklappen over onze nieuwe shampoo?
In de nieuwe Beauty with Biest haarshampoo is geen SLS toegevoegd. Wat betekent dat?

SLS

SLS droogt de hoofdhuid uit en wast natuurlijke oliën uit het haar. In plaats van je haar te verzorgen, droogt SLS je haar juist uit. Daarnaast verstoort het ook nog eens de pH-waarde van je huid. Wanneer je je haar heel vaak wast met een shampoo met SLS erin, kan dat uiteindelijk zelfs zorgen voor haaruitval.

Zoals ik zei, bevat onze nieuwe Beauty with Biest haarshampoo geen SLS. In de volgende blog weer wat meer nieuws, over de aminozuren die goed zijn voor je haar en de hoofdhuid!

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #35 (jan. 2021)

2021

En... houden jullie de goede voornemens nog vol?

De maandaanbieding is goed aangeslagen! De voorraad is inmiddels weer aangevuld. Het is weer tijd voor een nieuwe blog en ik heb weer leuk nieuws voor jullie, dus lees vooral verder.

 

Webshop till you drop

Op onze webshop kun je een review achterlaten bij elk product. De afgelopen tijd hebben we hele mooie reviews mogen ontvangen, waaronder deze: ‘’Na het lezen van blog 34 was ik helemaal overtuigd van de colostrumpoeder. Nu, na bijna 3 weken durf ik te zeggen dat de opvliegers en het nachtzweten bijna verleden tijd zijn. Nog een voordeel: ik voel dat ik meer energie heb, een aanrader dus!’’

Daar worden wij uiteraard ook blij van. Wil jij nou ook een review achterlaten in de webshop? Dan krijg je bij je volgende bestelling een mini dispenser cadeau!

 

Lees verder.

Beauty with biest blog #34 (dec. 2020)

2020..

Een jaar dat niemand snel zal vergeten..
2021 staat weer voor de deur en dat betekent ook goede voornemens! Minder snoepen, meer bewegen, je gezond voelen en er stralend uitzien.

"Belangrijker om de oorzaak aan te pakken."

Maar wat als je hormoonspiegel uit balans is?

Wist je dat het eigenlijk niet ‘normaal’ is om last te hebben van je hormonen, constant moe te zijn, stemmingswisselingen of menstruatiekrampen te ondervinden? Als je hier last van hebt, heeft je lichaam een teken dat je hormonen uit balans zijn. Er worden al gauw opmerkingen gemaakt als ‘’dat zullen de hormonen wel weer zijn’’. Het is bijna standaard geworden dat we ons met momenten uit balans voelen door hormoonschommelingen. In plaats van de symptomen hiervan te accepteren of zelfs iets aan de symptomen te doen, is het belangrijker om de oorzaak aan te pakken.

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #33 (nov. 2020)

Hoi allemaal!

Eindelijk weer een blog! De decembermaand staat weer voor de deur, dus wij hebben natuurlijk weer leuke aanbiedingen. Daarover later in deze blog meer. Eerst wil ik jullie bedanken voor de mooie reviews in de webshop. Het doet ons goed om te lezen hoe jullie biest ervaren in een beauty- en gezondheidsproduct. We zijn ook super blij dat steeds meer klanten Power with Biest weten te vinden om hun lichaam te ondersteunen bij gevoelige darmen, een laag immuunsysteem of gewoon voor het aanvullen van onze aminozuren of extra power! Ook gebruiken steeds meer mensen het voor hun huisdieren, zij hebben ook baat bij Power with Biest. Ideaal voor gevoelige darmen, maar zeker niet te vergeten: de stralende vacht die ze krijgen van een colostrumboost!

"Als we onze handen abnormaal veel wassen..."

Droge handjes?

De koudere periode is weer aangebroken en dan komen de droge handen ook weer tevoorschijn. Maar hoe werkt de huid van onze handen eigenlijk? De huid van onze handen is de meest kwetsbare huid van ons lichaam. Het staat voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf. De bovenste huidlaag, de hoornlaag, bestaat uit huidcellen met daaromheen een vettig laagje. Dit vettig laagje is erg belangrijk omdat het ons beschermt tegen schimmels, bacteriën, chemische stoffen, en micro-organismen. Als we onze handen wassen met zeep en handgels, wordt dit vettige laagje aangetast. Als je op een normale frequentie je handen wast, is dat niet zo erg voor dat laagje, maar als we onze handen abnormaal veel wassen, zoals momenteel vanwege de restricties, dan wassen we langzaam maar zeker dat vettige laagje weg.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #32 (okt. 2020)

Hi Beauty with Biest-lovers!

Het is weer tijd voor een nieuwe blog. In de vorige blog hebben jullie al een tipje van de sluier meegekregen, maar nu is het officieel: we hebben weer nieuwe producten!
Nu nieuw in onze webshop: Beauty with Biest bad- & douchegel en Beauty with Biest colostrum handzeep

"Vier producten voor maar € 12.50!"

New, new, new!

Met de komst van de nieuwe producten, hebben we nu ook een giftsetje! Super leuk om iemand cadeau te doen of om iemand een hart onder de riem te steken. Het giftsetje bestaat uit een make-uptasje met leuke Beauty with Biest mini’s. Heel leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Vier producten voor maar € 12.50!

Lees verder.

Beauty with Biest blog #31 (sept. 2020)

Hi allemaal!

Nu de sportscholen weer open zijn, is het belangrijk om niet direct op volle kracht te gaan trainen, maar om op te bouwen. Je lichaam is misschien een tijdje minder actief geweest en heeft tijd nodig om weer even te wennen. Het innemen van extra proteïne bevordert je spierherstel en -opbouw en kan ervoor zorgen dat je minder last krijgt van spierpijn en je energie hoog blijft. Je kunt hiervoor colostrumpoeder Power with Biest na het sporten toevoegen aan een shake.

"Eiwit als bouwstof"

Eiwitten

Eiwitten vervullen meerdere functies in je lichaam. Het is een bouwstof, transportmiddel, een onderdeel van hormonen, antilichamen en enzymen en in zeldzame gevallen worden eiwitten ook als brandstofbron door het lichaam gebruikt. Maar in relatie tot sport kijken we vooral naar de rol van eiwit als bouwstof.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #30 (aug. 2020)

Lieve lezers,

Hopelijk gaat het goed met jullie. Ik begin vandaag meteen met een leuk nieuwtje: volgende maand hopen we bad- & douchegel in de webshop en op onze beautyfarm aan te bieden! Ja, en ook dit product met de heerlijke geur van honingklaver. Heerlijk voor onder de douche of om lekker in te badderen. Ik kan in ieder geval al niet wachten!

Summertime, slippers aan!

 

"Wie wil er nu niet met mooie voeten wakker worden? "

In de zomer laat je vaak je voeten zien, en ook voor je voeten geldt: een mooie huid krijg je niet zomaar. Het is belangrijk om goed te blijven smeren. En zeker in de zomer! Waarom? In de zomer worden je voeten vaker blootgesteld aan wind en weer, en dat doet iets met onze huid. Smeer daarom ook je voeten dagelijks in het je favoriete hydraterende colostrum hand- & bodycrème. Je kan het bijvoorbeeld iedere dag doen voordat je gaat slapen. Wie wil er nu niet met mooie voeten wakker worden? Tip: smeer na het badderen je voeten lekker dik in met de Beauty with Biest hand- & bodycrème en draag katoennen sokken, dit zorgt ervoor dat de crème nog beter kan intrekken.

 

 


 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #29 (juni 2020)

Hoi lieve lezers,

Tijd voor een nieuwe blog! Hebben jullie de vorige blog al gelezen? Er staat een heleboel informatie in over LGS, hartstikke interessant. Zeker even checken als je dat nog niet hebt gedaan!

Hoe gaat het met jullie?

Hopelijk gaat het goed met jullie en iedereen in jullie omgeving en zijn jullie de coronatijd een beetje goed doorgekomen, inmiddels zijn de maatregelen flink versoepeld en kunnen we weer genieten op een terrasje in de zon.

Nieuwsbrief

Je kunt je voortaan inschrijven op onze nieuwsbrief, super leuk. Bij inschrijving op de website krijg je een gratis presentje bij de eerst volgende aankoop in de webshop of op de beautyfarm! Deze aanbieding is geldig t/m september 2020. Ontvang je al een nieuwsbrief? Niet getreurd; bij de eerst volgende aankoop ontvang jij ook een gratis mini dispenser!

Lees verder.

Beauty with Biest blog #28 (mei 2020)

Hoi allemaal,

Langzaam nemen we afscheid van de intelligente lockdown en begroeten we de 1,5 meter samenleving. We worden wel nog dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. Hou jij je immuunsysteem onder controle? Met ons Power with Biest colostrumpoeder zorg jij dat je immuunsysteem een boost krijgt!

LGS

Zoals je in de vorige blog al hebt gelezen, kan het coronavirus ook de darmen infecteren.

Het lekkende darm syndroom, ook wel leaky gut syndrome (LGS), is een aandoening waarbij de beschermlaag van antilichamen van de immunoglobuline A (lgA) familie beschadigd wordt. Deze antilichamen zijn normaal gesproken aanwezig in een gezonde darm. Omdat lgA ons helpt infecties af te weren, maken lekkende darmproblemen ons minder bestand tegen virussen, bacteriën, parasieten en candida. Wat er dan kan gebeuren? Deze microben kunnen de binnendringen in de bloedsomloop en kunnen lichaamsweefsels en organen koloniseren, waardoor er ziektes ontstaan. LGS zorgt ook voor mineralentekorten omdat er eiwitten die nodig zijn om mineralen uit de darm naar het bloed te transporteren beschadigd kunnen worden door het ontstekingsproces.

Een tekort aan magnesium is bijvoorbeeld een vaak voorkomende bevinding bij aandoeningen zoals fibromyalgie, ondanks hoge inname van magnesium via voeding en supplementen. Als een dragereiwit voor magnesium is beschadigd, maakt het niet uit hoeveel mineralen je gaat innemen; het zal niet in je lichaam komen waar het nodig is. Op deze manier kan het lichaam ook zink worden ontnomen vanwege slechte absorptie, dit zorgt vaak voor haaruitval. Ook kopertekort kan zo optreden, wat leidt tot hoge bloedcholesterol niveaus en osteoartritis.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #27 (mei 2020)

Hi!

Tijd voor een nieuwe blog. Hopelijk gaat alles goed met jullie allemaal en zijn jullie en jullie naasten nog gezond. In de vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat de Beauty with Biest gezichtsscrub & masker nu in de webshop en beautyfarm te koop zijn. Nu zijn we natuurlijk wel benieuwd wat jullie vinden van dit nieuwe product! Laat je het even weten hieronder in de reacties?

Moeders zijn goed verwend, de verwenpakketten vielen in smaak in de webshop en beautyfarm is super bezocht! Nog geen verwenpakket? Niet getreurd: het is nog in de aanbieding t/m 13 mei! Dus heb jij nog geen cadeau voor Moederdag in huis gehaald? Bestel het snel en gemakkelijk op onze webshop! Je mag natuurlijk ook altijd even langskomen op de beautyfarm.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #26 (april 2020)

Hoi lieve lezers,

Tijd voor een nieuwe blog. Terwijl ik dit schrijf hoop ik dat jullie allemaal gezond zijn. Juist in deze bizarre tijd waar het coronavirus wereldwijd toeslaat, kan je immuunsysteem wel een boost gebruiken. Als jullie al een beetje bekend zijn met Beauty with Biest en Power with Biest, weten jullie waarschijnlijk wel dat deze producten bijdragen aan die boost voor je immuunsysteem.

Jouw immuunsysteem 

Wil je jouw immuunsysteem een extra oppepper geven? Dan moet je uiteraard goed voor jezelf zorgen. In biest, ook wel colostrum genoemd, bevinden zich drie eiwitten. Lactoferrine, lysozymen en lactoperoxidase zijn eiwitten die deel uitmaken van het zogenaamde aangeboren immuunsysteem. Deze eiwitten bieden generieke bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels. Zoals ik net al zei, extra belangrijk in deze tijd!

Goede weerstand = beauty

Bij een goede weerstand hoort een stralende huid, glanzend haar en stevige nagels. Wanneer jouw weerstand optimaal is, zie je dat dus meteen. Met de producten uit onze Beauty with Biest –lijn zorg je voor die stralende huid. Nu we extra vaak onze handen wassen, merk je misschien ook wel dat je ontzettend droge handen krijgt.

"Eén keer smeren in de ochtend is al genoeg voor de hele dag zachte handen!"

 

Vooral de bovenkant van mijn vingers waren helemaal kapot door het vele wassen. Toen bedacht ik me ineens: ‘’Waarom smeer ik niet gewoon dagelijks mijn handen in met de Beauty with Biest hand- & bodycrème?’’. Ik hoef niet eens de hele dag te blijven smeren, één keer smeren in de ochtend is al genoeg voor de hele dag zachte handen!

Lees verder.

Beauty with Biest blog #25 (maart 2020)

Hoi lieve lezers,

Vele zijn grieperig en in deze tijd van het jaar laat ons immuunsysteem ons nog wel eens in de steek. Gebruiken jullie onze Power with Biest al? Ideaal in deze maanden, wie wil er nou niet gezond zijn en blijven?! Versterk je immuunsysteem met Power with Biest.

Update!

“Het masker bevat 20% biest”

Zoals jullie weten zijn we bezig met het op de markt brengen van een gezichtsscrub & masker. Daar wil ik jullie natuurlijk een update over geven. Welk ingrediënt kan er natuurlijk niet ontbreken in dat gezichtsmasker? Juist, biest. De magische werking van colostrum vind je in alle Beauty with Biest producten terug. Zoals je van Beauty with Biest gewend bent, ruikt het ook weer heerlijk naar honingklaver. Het masker bevat 20% biest, maar welke ingrediënten bevat het dan nog meer..?

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #24 (feb. 2020)

Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Zoals beloofd ga ik jullie vandaag meer vertellen over de vier belangrijkste aminozuren wanneer het gaat over huidverzorging die zich bevinden in onze Power with Biest.

First things first

Als eerste wil ik jullie graag op de hoogte houden. Nieuw van het gezichtsmasker. Als je een trouwe lezer bent, weet je inmiddels dat Carin bezig is met het op de markt brengen van een gezichtsmasker.
Natuurlijk, zoals je van haar gewend bent met het wondermiddel colostrum als een van de hoofdingrediënten. De verwachting is dat het masker over een maand klaar is voor de verkoop, hoe leuk is dat?!
In dit gezichtsmasker zit naast biest ook Aloë Vera!

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog #23 (jan. 2020)

Hi lezers,

Leuk dat je weer een blog leest! Vandaag ga ik jullie nog wat meer vertellen over de Power with Biest. Weten jullie nog waar colostrumpoeder allemaal goed voor is? Je kunt het even teruglezen in blog #14.

Buitentemperatuur laag, weerstand hoog!

In de koude winterperiode hebben we nou eenmaal wat minder weerstand. Hoe je ervoor zorgt dat je weerstand goed blijft? Power with Biest is daarvoor de oplossing. Nog even een booster voor de carnaval, je wil immers geen griepje krijgen in deze gezellige periode. Als je net blog #14 hebt teruggelezen of nog precies weet waar Power with Biest allemaal goed voor is, dan weet je waarschijnlijk dat er aminozuren inzitten. En de oplettende lezer onder ons zal dan waarschijnlijk denken: ‘’in andere voedingssupplementen zitten toch ook aminozuren?’’. Dat klopt, daar ga ik je nu meer over vertellen.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #22 (jan. 2020)

Happy New Year!

Hoi lieve lezers, er is weer een nieuw jaar aangebroken en daar horen de nodige voornemens bij. Misschien heb je wel een hele lijst aan voornemens of wellicht heb je er geen. Ik heb me voorgenomen om dit jaar goed voor mezelf te blijven zorgen. Dat is iets wat ik in het vorige jaar gedaan heb en goed is bevallen, dus dat wil ik graag zo blijven doen. En wat hoort daar dan bij? Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen..

"Daar hebben wij natuurlijk aan gedacht!"

Take care!

Naast goed eten, zorgen voor genoeg geluksmomentjes en de nodige beweging is het natuurlijk van belang om goed voor je huid te zorgen. En in de winterperiode is dat nou juist zo belangrijk. Veel mensen krijgen tijdens de koudere dagen al snel last van schrale, droge handen en voeten. Daar hebben wij natuurlijk aan gedacht! Verwen je handen en vermoeide voeten met de colostrum hand- & bodycrème. De crème is voedend en daardoor ideaal wanneer je last hebt van bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of kloofjes. Een perfecte verzorging die zorgt voor een zijdezachte huid. En ook niet heel onbelangrijk, het heeft de heerlijke geur van honingklaver. Daarnaast is deze crème heel handig in gebruik doordat het in een dispenser zit, je pompt dus nooit veel te veel crème. Een stukje verderop in deze blog vind je ook nog een leuke aanbieding voor onze Beauty with Biest hand- & bodycrème.

Lees verder.

Beauty with Biest blog #21 (dec. 2019)

Hi Beauty with Biest lovers!

Het wordt weer een heel stuk kouder buiten en dat betekend dat onze huid weer eens extra goed verzorgd mag worden. Zoals jullie wellicht al weten, ben ik helemaal verkocht aan de Beauty with Biest producten. Mijn gouden tip voor een zachte en verzorgde huid tijdens de koude winterdagen is dan ook: Beauty with Biest crème! De gezichtscrème gebruik ik in de ochtend en in de avond. Toen ik deze crème nog niet gebruikte, had ik vaak een erg droge huid wanneer het buiten koud werd. Dat is nu verleden tijd!

"Biest de aanmaak van collageen stimuleert"

Droge handen? Nee hoor!

En wat dacht je van droge handen.. Winters lang liep ik met allerlei kloofjes, mijn handen gingen letterlijk kapot van de kou. Nu ik de Beauty with Biest handcrème gebruik, heb ik daar geen last meer van. En ik hoef het niet eens vaak op te doen! Dat komt mede doordat biest de aanmaak van collageen stimuleert. Wanneer je je handen dus insmeert met deze crème, werkt de crème ook nog door lang nadat deze is ingetrokken. Het helpt dus niet alleen op het moment van droge handen, maar ook nog daarna! Super fijn!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#20 (nov. 2019)

Hi allemaal!

Zoals jullie wellicht weten hebben wij met onze producten op de boerinnenmarkt gestaan. Gelukkig hebben vele boerinnen het marktkraampje kunnen vinden, ze hebben de Beauty with Biest producten volop gesmeerd en de reacties waren weer super positief! Ze vinden dat de crème snel intrekt, zacht aanvoelt en heerlijk ruikt. Zo leuk om te ervaren dat ook de boerinnen enthousiast zijn over de Beauty with Biest! Zij weten immers precies wat biest is. Maar ja, dat weten jullie inmiddels ook natuurlijk.

Goed bezig!

Zoals ik in de vorige blog beloofd heb, gaan we nog iets dieper in op de krachten van onze Power with Biest. Fitness is tegenwoordig helemaal hip en velen hebben dan ook een abonnement bij de sportschool. Wist je dat het je helpt bij je spieropbouw wanneer je supplementen gebruikt? Ook de Power with Biest is hier geschikt voor!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#19 (sept. 2019)

Speciale aanbieding!

Super leuk nieuws, de gehele maand november is de Power with Biest in de aanbieding! Waar wacht je nog op? In mijn vorige blogs heb je al kunnen lezen waar de Power with Biest goed voor is, bijvoorbeeld voor een verbeterde darmflora, een sterker immuunsysteem en zelfs voor je huisdieren.

"Colostrum, biest dus, bevat veel unieke eigenschappen"

Sporters met power!

Power with Biest is dus voor een heleboel dingen een ontzettend fijn product om in huis te hebben. Wist je ook dat het een heel goed product is voor de sportievelingen? Door het gebruik van Power with Biest verbeteren de sportprestaties en krijg je sterkere spieren. Ook herstel je sneller van je spierpijn na intensieve trainingen. En als sporter is niets zo belangrijk als het hebben van een goede weerstand, ook daar helpt Power with Biest je mee!

Sportsupplementen

Colostrum, biest dus, bevat veel unieke eigenschappen. Deze unieke eigenschappen zijn in geen enkel ander sportsupplement te vinden. De grote hoeveelheden immunoglobulines, eiwitten en de aanwezigheid van natuurlijke groeifactoren maakt colostrumpoeder in het buitenland al erg populair en geliefd bij veel sporten. Wist je dat de Olympische ploegen van Australië, de VS en Nieuw-Zeeland al langere tijd colostrumpoeder gebruiken? In Europa wordt het product ook steeds bekender.

"Power with Biest optimaliseert ook je darmflora"

Lees verder.

Beauty with Biest blog#18 (sept. 2019)

Perfecte huid!

Hoi allemaal, tijd voor een nieuwe blog! Vandaag ga ik jullie weer wat informatie geven over de huid en natuurlijk over biest. Zoals jullie inmiddels wel weten, draagt biest bij aan een heleboel dingen. Zo heeft het een anti-aging werking, werkt het als middel tegen infecties en het helpt bij een betere darmflora. Onze Beauty with Biest en Power with Biest producten helpen je dus om je zowel van binnen als van buiten optimaal te laten voelen!

"Een verstoorde darmflora zorgt ervoor dat je immuunsysteem onder druk staat"

Heeft de staat van je darmen invloed op je huid?

 

Het antwoord is heel simpel: ja. Als er iets mankeert aan je huid, is er een grote kans dat er een verklaring te vinden is in je darmfunctie.

Tegenwoordig hebben veel mensen last van darmproblemen, maar niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat onze darmen voor een heel groot deel onze gezondheid bepalen. Een verstoorde darmflora zorgt ervoor dat je immuunsysteem onder druk staat en dat zorgt dan weer voor vervelende kwaaltjes zoals buikpijn, maagkrampen, een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree of juist obstipatie.

En hoe vervelend is het als je naast deze problemen in je buik dan óók nog een probleemhuid hebt? Waarschijnlijk hebben die twee dus een link met elkaar. Wat eraan te doen valt? Het probleem aanpakken bij de wortels. De Beauty with Biest producten helpen natuurlijk ontzettend goed als je graag een zachte, soepele stralende huid wil. Maar als het probleem in de darmen ligt, en je darmflora dus wel een boost kan gebruiken, dan is er Power with Biest. Zo zie je maar weer, wij hebben overal een goed idee voor!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#17 (aug. 2019)

BEAUTY WITH BIEST BLOG #17

Hi allemaal!

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat je Beauty with Biest en Power with Biest kon komen testen en kopen op 25 augustus in Bree en op 1 september in Altweerterheide. Wat was dat leuk! Het is druk geweest bij de stand. Op beide evenementen waren er erg veel
enthousiaste gasten waaronder vrouwelijke, maar ook veel mannelijke bezoekers.
Is dat even leuk! Onze producten zijn natuurlijk ook voor vrouwen én mannen.

"We zijn alvast benieuwd wat deze boerinnen ervan vinden..!"

Boerinnenmarkt

In november staan we met onze producten ook weer op een aantal plekken. Zo kun je ons vinden in Markelo en ook weer bij onze zuiderburen, dit maal in Torhout. Tijdens deze boerinnenmarkten zijn er alleen maar melkveehoudsters aanwezig. We zijn alvast benieuwd wat deze boerinnen ervan vinden..! Wat denk jij? Laat het weten in de reacties!

Meer, meer, meer!!

We zijn natuurlijk erg blij dat de producten zo goed aanslaan. Steeds meer mensen en dieren (Power with Biest) raken vertrouwd met onze producten. Al die enthousiaste verhalen van iedereen die de Beauty with Biest of Power with Biest al gebruikt zijn natuurlijk hartstikke leuk. Wat ook super leuk is, is dat er eind oktober een stukje over onze Beauty with Biest producten komt te staan in het magazine ‘de Boerin’. De boerinnen die naar de boerinnenmarkt gaan kunnen dit trouwens ook alvast lezen, dan zijn ze in ieder geval al een beetje voorbereid!

"Het is een echt wondermiddeltje."

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#16 (aug. 2019)

Beauty with Biest BLOG #16

Biest, POWERRR!

Hoi allemaal! Wellicht zit je weer te wachten op een dosis nieuwe informatie over de Power with Biest, zoals afgesproken in blog 14! Vandaag ga ik jullie vertellen waarom colostrum poeder nou zo goed helpt tegen bacteriën en virussen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

"En waarom geen andere antibiotica?"

Ziekjes?

We kennen het allemaal wel, je voelt je niet zo lekker en bent de hele dag al moe. Waarschijnlijk heb je een virusje te pakken. Meestal zieken we even een paar dagen uit, wellicht neem je een tabletje tegen de pijn, maar daarna gaan we weer snel verder met ons actieve leventje. Om je te helpen bij dat oppakken van je dagelijkse bezigheden, raad ik je alvast aan om Power with Biest te gebruiken. Waarom? En waarom geen andere antibiotica? Omdat biest het op meerdere vlakken toch echt wint van andere antibiotica!

"Biest bevat een hoge dosering aan antilichamen tegen vele bacteriën en virussen."

Antibiotica vs. Biest

Wanneer je een virus te pakken hebt, grijp je al snel naar antibiotica. Ook biest is een ontzettend goede bestrijder van virussen en bacteriën, maar er zit wel degelijk een verschil tussen de werking van standaard antibiotica en colostrum poeder. Biest bevat een hoge dosering aan antilichamen tegen vele bacteriën en virussen. Deze antilichamen beschermen bijvoorbeeld tegen indringers zoals E.coli, salmonella, cholera, candida en de griep. En dit is nog maar een kleine opsomming van virussen waar biest tegen helpt!

"Colostrum, alleen de slechte bacteriën doodt."

Wat is dan het verschil met andere antibiotica?

De meeste antibiotica vernietigen alle bacteriën, de slechte, maar dus ook de goede. Dit zorgt er vaak voor dat je lichaam zwak wordt en omdat ook de goede bacteriën hun werk niet meer doen, ben je vaak weer snel vatbaar voor andere ziektes. Colostrum, biest dus, onderscheidt zich hiervan doordat het alleen de slechte bacteriën doodt. Daarnaast helpt het direct mee aan het opnieuw opbouwen van een goede weerstand. 1-0 voor biest!

Benieuwd naar onze producten?

Ben jij al benieuwd geworden naar onze Power with Biest producten bij het lezen van de blogs? Of was je al helemaal enthousiast over de Beauty with Biest beautyproducten tijdens blog #1? Zowel onze Power with biest als onze Beauty with Biest is te koop in de webshop. www.hethobbyschuurtje.nl

Eerst proberen?

Wil jij graag eerst een voorproefje voordat je een van de producten daadwerkelijk koopt? Kom dan eens langs! Onze producten zijn ook te koop op onze boerderij. Ook kun je op zondag 25 augustus 2019 naar BREE? komen. Daar staan we van 10:00 tot 18:00 op een boerenmarkt. Graag willen we ook onze zuiderburen kennis laten maken met onze beauty- en gezondheidsproducten. Kunt deze dag niet komen, niet getreurd op zondag 1 september staan we in ALTWEERTERHEIDE van 11.00-16.00 uur 2019. Natuurlijk hebben we voor deze dagen ook weer een speciale aanbieding!

Tot snel?!

Zien we jou binnenkort ook (weer)? Wij hebben er alvast zin in! De reacties over de Beauty with Biest en Power with Biest producten zijn lovend. We zijn ontzettend blij met het resultaat van de producten.

Heb jij al een Beauty with Biest of Power with Biest product? Laat in de reacties weten wat je er het allerfijnst aan vindt! Ik ben erg benieuwd.

Liefs,

Eva

Beauty with Biest blog#15 (aug. 2019)

Hoi beauty en powerlovers!

Vandaag duiken we nog iets dieper in de wereld van Power with Biest, ons colostrumpoeder voor een sterk immuunsysteem. In de vorige blog heb je kunnen lezen waar dit poeder allemaal goed voor is, in deze blog vertel ik je er meer over.

"beter gaan voelen met een stralende vacht!"

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#14 (aug. 2019)

Hi allemaal, tijd voor een nieuwe blog!

Wie alle blogs gelezen heeft, is al flink op de hoogte van al het goeds dat biest kan betekenen voor onze huid. Maar naast dat al die vitaminen en mineralen onze huid laten stralen, is biest ook nog goed voor andere dingen. Daarom wil ik jullie vandaag meenemen in de wereld van…

 

POWER WITH BIEST!

 

Power with Biest dus. Wie de webshop in de gaten heeft gehouden, heeft al kunnen zien dat Het Hobbyschuurtje ook deze lijn aan biestproducten verkoopt. Wat het precies is, lees je hier!

De Power with Biest is colostrumpoeder. Colostrum, weten we nog wat dat is? Een ander woord voor biest, inderdaad.  We weten inmiddels dat biest voor de kalfjes dé sleutel is voor een betere gezondheid en een optimaal welzijn. Maar wist je dat dit ook geldt voor volwassenen? De biest is als een ‘fontein van jeugd’ voor het hele lichaam. Met de Power with Biest neem jij de controle over je lichaam en geef je je immuunsysteem een boost!

 

"een stralende huid begint bij een gezond darmstelsel!"

Lees verder.

Beauty with Biest blog#13 (juli 2019)

Thank you!

Hoi allemaal,

Tijd voor een nieuwe blog. Om maar meteen even met de deur in huis te vallen.. Wat was het gezellig bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje tijdens de open-boerderij-dag! Heel erg bedankt voor jullie komst. Er zijn een hoop Beauty with Biest & Power with Biest producten geprobeerd en verkocht. De positieve geluiden blijven maar komen. Zelfs de allerkleinste gasten wilden op deze dag de handcrème proberen voor superzachte handjes! Wij hebben ervan genoten. Inmiddels is ook de prijsvraag door iemand gewonnen. Tijdens de open dag mocht je raden hoeveel Beauty with Biest producten er in een vaas zaten. De winnaar heeft een pakket met alle Beauty with Biest producten gewonnen.

"Wist je dat onze Beauty with Biest bodymilk een goede vervanger is voor een aftersun?"

Lees verder.

Beauty with Biest blog#12 (juni 2019)

You’re invited!

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben in de vorige blog is er op maandag 2e Pinksterdag 10 juni van alles te doen bij activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje. Jij bent ook uitgenodigd! Allerlei leuke spellen, een kijkje op de boerderij en natuurlijk ben ik er ook bij om jullie te introduceren in de wonderlijke wereld van Beauty with Biest en Power with Biest. Als het je goed bevalt, kun je meteen jouw Beauty with Biest crème of Power with Biest poeder kopen. We hebben trouwens tijdens deze dag en nieuwe primeur: de Beauty with Biest bodymilk! Zie ik je daar?

Online bestellen!

Hebben jullie de nieuwe website van Het Hobbyschuurtje al gezien? De webshop is sinds vandaag ook online! Dat is natuurlijk super goed nieuws, want vanaf vandaag kun je al jouw favoriete Beauty with Biest en Power with Biest producten online bestellen. Check www.hethobbyschuurtje.nl !

Lees verder.

Beauty with Biest blog#11 (mei 2019)

Alweer een winnaar!

Hoi allemaal, een nieuwe blog betekent vaak ook een nieuw nieuwtje. Als je Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op Facebook volgt, dan heb je vast al het een en ander voorbij zien komen. Zo kon je de afgelopen weken meedoen aan een win-actie waarbij je de allereerste dispenser van de colostrum gezichtscrème Beauty with Biest kon winnen. De gelukkige winnaar is inmiddels bekend gemaakt via de Facebookpagina.

"online webshop"

Daar zijn ze dan..

Na het winnen van de allereerste gezichtscrème, is het dan eindelijk zo ver. De Beauty with Biest gezichtscrème en de Beauty with Biest hand- & bodycrème zijn vanaf nu in de verkoop! Eindelijk is onze kans daar, de kans op een mooie en stralende huid binnen handbereik. Je koopt de Beauty with Biest producten gewoon op de beautyfarm bij het Hobbyschuurtje. Woon je wat verder weg? Of wil je gewoon graag kunnen kopen op het moment dat het voor jou uitkomt? Dan zijn de producten ook te bestellen via de vernieuwde website met webshop, deze gaat begin van deze week online! En er is nu een super leuke actie: koop of bestel je de Beauty with Biest gezichtscrème, dan krijg je er een mini-dispenser van de Beauty with Biest hand- & bodycrème helemaal gratis bij! Super handig, voor in je tas of toilettas. Waar wacht je nog op? Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#10 (maart 2019)

News!

Hi lieve mensen, good news! De Beauty with Biest gezichtscrème gaat in de verkoop. En, verrassing.... meteen ook de hand & bodymilk én de Power with Biest (hierover lees je meer in blog#8 zijn te koop. Eindelijk, zullen jullie wel denken. Na al die goede verhalen gelezen te hebben over de werking van biest, wil iedereen natuurlijk een aankoop doen.

Hoe zat het ook alweer?

Biest, of in andere benaming ‘colostrum’, is een echt wondermiddel. Het bevat van nature al hoge concentraties van vitamines en mineralen. Mede hierdoor verhoogt het de weerstand van de huid en stimuleert het de groeifactoren. Als je al mijn blogs hebt gelezen, weet je vast ook dat biest ook wel ‘het antibioticum van moeder natuur’ wordt genoemd. Dat komt omdat het intensief antibacteriële en antivirale eigenschappen bevat. Je hebt waarschijnlijk ook al gelezen dat uit verschillende testrondes veel positieve reacties kwamen. De verbeterpunten zijn inmiddels allemaal aangepakt en ik denk dat een aantal van de testers (waaronder ikzelf) niet kunnen wachten om hun eerste bestelling te plaatsen. We hebben te horen gekregen dat een onrustige huid (ook acne en eczeem) weer wat kalmeerde door de crème, dat rosacea enorm verminderde en dat de huid na het smeren enorm zacht aanvoelt. Al met al, een hele hoop goede stoffen voor een prima weerstand én natuurlijk die stralende huid!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#9 (feb. 2019)

Hi beauties!

Zoals je in mijn vorige blog hebt gelezen, zijn we de afgelopen tijd weer bezig geweest met het beter maken van de Beauty with Biest crème. De testperiode zit er inmiddels weer op. In deze blog lees je verschillende reacties die we gekregen hebben en ik zal ook mijn eigen bevindingen van het testmonster delen!

"Het smeert echt ontzettend soepel uit."
Lees verder.

Beauty with Biest blog#8 (jan. 2019)

Hoi lieve mensen, tijd voor een nieuwe blog! In blog 7 lees je het een en ander over de plannen die er momenteel zijn voor de Beauty with Biest crème. Deze keer vertel ik jullie nóg meer nieuwe ideeën van Carin. Eerlijk waar, ze is ontzettend goed bezig.

Waar biest allemaal goed voor is..

Lees jij mijn blogs al vanaf het begin? Dan weet je vast dat biest voor een heleboel dingen goed kan zijn. Last van rode huid? Acne? Ben je een beetje verbrand tijdens het zonnen? Heb je littekens? Helpt met vertragen van een oudere huid. De biest in de crème zorgt er voor dat het allemaal verbetert. Maar ook voor je immuunsysteem is het een super middeltje, hier kom ik later op terug. We waren er in ieder geval al over uit dat de Beauty with Biest crème een must-have is!

Test, test..

Momenteel zijn er weer een aantal mensen bezig met de tweede testronde, we zijn benieuwd naar het resultaat. Net zoals de vorige keer wordt er een testmonster opgestuurd met daarbij een vragenlijst. Die vragenlijst ontvangen we terug en met die feedback kunnen we weer aan de slag. Zelf heb ik ook een testmonster ontvangen, daar vertel ik in de volgende blog over. De verpakkingen zien er namelijk anders uit deze keer, ze zijn zelfs voorzien van een logo! Ook smeert de crème weer heel anders uit dan de vorige, maar ehh.. zoals ik al zei, daar kom ik de volgende keer op terug.

Voor wie is dat dan geschikt?

Lees verder.

Beauty with Biest blog#7 (dec. 2018)

Are you ready?!

Hi Beauties, zijn jullie er klaar voor? Er is weer een hoop nieuws over de Beauty with Biest crème en dat wil ik graag met jullie delen! Ik snap het, je bent reuze benieuwd naar die wondercrème en je vindt hem het liefst dit jaar nog onder je kerstboom. Maar ‘good things take time’, en Carin wil natuurlijk het optimale uit dit product halen. Dus lieve lezers, er wordt een nieuw testmonster gemaakt voor de gezichtscrème na al jullie fijne feedback. Geloof het of niet, het wordt nu nóg beter!

"Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen"

Colostrum-heaven!

Zijn we het er al over eens dat de Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen is? We willen die crème met biest, ook wel colostrum genoemd, hebben. Een mooie, strakke en jonge huid voor iedereen. Ideaal voor op je snoet te smeren, toch? Zoals beloofd, maken we alles alleen maar beter. Ga maar even achterover zitten voor het volgende nieuwtje: momenteel wordt er geëxperimenteerd met handcrème en bodymilk met biest! Als dat geen ‘colostrom-heaven’ is, weet ik het ook niet meer. Straks hebben we niet alleen een perfecte gezichtshuid, maar ook de rest van onze huid kan er stralend en jong uit zien.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#6 (nov. 2018)

Good things take time!

Hoi allemaal! De laatste blog is alweer een tijdje geleden, maar ik ben er weer. De crème is inmiddels door het testpanel goed getest en daar is het een en ander uitgekomen. Hartstikke fijn, want met die feedback wordt het natuurlijk alleen maar beter! Maar wat is dan precies die uitkomst van onze gekozen testers? Dat lees je vandaag in mijn blog, lees dus vooral verder.

Goedgekeurd?

Alles kan altijd beter, en dat is natuurlijk waar Carin naar streeft tijdens het ontwikkelen van de Beauty with Biest crème. Uit de enquêtes die ingevuld zijn door ons testpanel zijn een aantal dingen naar voren gekomen waar momenteel aan gewerkt wordt, zodat dat nóg beter wordt. Want over het algemeen waren de testers al erg positief. 80% van de testers vindt de geur van de crème prettig, de andere 20% vindt de geur neutraal. In ieder geval niet vies, dat viel mij persoonlijk ook al op. Een klein beetje bang was ik wel, ik dacht nog: ‘’stel dat het naar koeien ruikt’’.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#5 sept. 2018

Testers, bedankt!

Lieve mensen, een klein maandje geleden zijn er een aantal personen uitgekozen voor ons testpanel. Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor het testen van de Beauty with Biest dag- en nachtcrème. Door alle ervaringen en reacties kan de crème alleen maar beter worden!

Smeren, smeren, smeren!

Natuurlijk heb ook ik de crème getest, mijn bevindingen daarvan lees je terug in mijn vierde (vorige) blog. De uitgekozen mensen in het testpanel weten dit al, maar na de weken dat je de crème hebt getest is het de bedoeling dat je een korte vragenlijst invult. Zo is er in die vragenlijst de mogelijkheid om tips en tops in te vullen over de crème en je mag er invullen wat je van de geur, de uitstraling en allerlei kenmerken vindt. Ook één vraag is over de prijs die je normaal gesproken zou willen uitgeven aan een goede dag- en nachtcrème. Als de Beauty with Biest crème op de markt komt, willen we natuurlijk dat er een goede prijs tegenover staat. Afijn, voor een beetje kwaliteit betaal je dan ook wel wat. Vind ik althans. Overigens is de exacte prijs van de crème nog niet bekend. Natuurlijk houd ik jullie altijd op de hoogte via mijn blogs. Wanneer dit bekend is, zal ik de prijs absoluut vermelden.

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#4 (aug. 2018)

…and the winners are..

Verzorging van je huid

Hoi allemaal! Iedereen lekker aan het genieten van de zomer? Vergeet niet om je huid goed te verzorgen. Onze Beauty with Biest dag- en nachtcrème verzorgt de huid optimaal. De vierde blog alweer.. In mijn vorige blogs heb je veel kunnen lezen over de werking van de biest in de crème. Weet jij nog niet wat biest is? Lees dan zeker mijn eerste blog even terug.

Haal er het optimale uit

Smeer je de Beauty with Biest Colostrum Crème op je gezicht als dagelijkse verzorging? Zorg dan dat je zowel ’s ochtends als ’s avonds wat crème op je huid aanbrengt. Overdag hoef je je dan nergens meer zorgen over te maken, ’s nachts kun je lekker gaan slapen terwijl de biest zijn werk doet. Het is wel belangrijk dat je de crème aanbrengt op een schone huid. Doe het bijvoorbeeld na het douchen of wanneer je je make-up er af gehaald hebt en je gezicht net gewassen is.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#3 (aug. 2018)

Hi beauties, tijd voor een nieuwe blog! Hebben jullie mijn vorige blogs al gelezen?

Waar waren we ook al weer?

Biest, ja! Dat wondermiddeltje, dat willen we graag op onze huid smeren. Ten minste, dat denk ik! Al die voordelen die het biedt, ik ga het uitproberen! Natuurlijk laat ik jullie in mijn blogs weten wat ik er van vindt en wat het met mijn huid doet. Zou jij de Beauty with Biest Colostrum Crème ook willen proberen? Blijf dan vooral lezen.

Even opfrissen!

Een heel waardevol ingrediënt in de Beauty with Biest Colostrum Crème is, verrassing, biest! Biest is een vloeistof die door de melkklieren van jonge moeders (ik heb het hier over koeien, voor de slapers onder ons) wordt geproduceerd in de eerste 24 tot 48 uur na de bevalling van een kalfje. Deze eerste ‘’melk’’ verschilt van de normale melk in samenstelling en in kleur. En weten we nog al die stoffen die het bevat? Een hele hoop moeilijke namen die uiteindelijk zorgen voor een prachtige huid. Die moeilijke namen lees je in mijn vorige blogs !

Lees verder.

Beauty with Biest blog#2 (juli 2018)

I know!

Zo, na het lezen van mijn vorige blog ben je als het goed is helemaal op de hoogte van wat biest nou precies is. Heb je geen idee waar ik het over heb? Check dan snel de eerste BEAUTY WITH BIEST BLOG#1!

Biest, bijzonder!

Biest, ook wel colostrum genoemd, heeft een paar hele bijzondere eigenschappen. Zo is biest een echte jeugdbooster. Het zit vol weerstandsverhogende, celgroeistimulerende en versterkende voedingsstoffen voor de huid. Zo is biest in staat om wonden, littekens, zweren en cystes sneller te genezen. En alsof dat nog niet fijn genoeg is, vermindert het ook nog eens rimpels en fijne lijntjes.

“’Het is dus nooit te laat voor de magische werking van colostrum”.
Lees verder.

Beauty with Biest blog#1 (juli 2018)

BEAUTY WITH BIEST BLOG #1

Even voorstellen

Hoi allemaal! Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn naam is Eva en, zoals veel vrouwen, ben ik gek op beauty en alles wat mooi zijn nóg mooier maakt.
Vaak smeren we van alles op onze gevoelige, mooie huidjes zonder te weten wat er allemaal in die crèmes zit.

De komende tijd zullen er verschillende blogs te lezen zijn over een nieuw super beautygeheim.
Dus wil jij graag weten hoe je lief moet zijn voor je huid en vooral wat daar dan allemaal voor zorgt en waarom sommige producten juist goed zijn voor je huid?
Blijf dan vooral lezen!

Lees verder.