Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#15

Hoi beauty en powerlovers!

Vandaag duiken we nog iets dieper in de wereld van Power with Biest, ons colostrumpoeder voor een sterk immuunsysteem. In de vorige blog heb je kunnen lezen waar dit poeder allemaal goed voor is, in deze blog vertel ik je er meer over.

"beter gaan voelen met een stralende vacht!"

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#14

Hi allemaal, tijd voor een nieuwe blog!

Wie alle blogs gelezen heeft, is al flink op de hoogte van al het goeds dat biest kan betekenen voor onze huid. Maar naast dat al die vitaminen en mineralen onze huid laten stralen, is biest ook nog goed voor andere dingen. Daarom wil ik jullie vandaag meenemen in de wereld van…

 

POWER WITH BIEST!

 

Power with Biest dus. Wie de webshop in de gaten heeft gehouden, heeft al kunnen zien dat Het Hobbyschuurtje ook deze lijn aan biestproducten verkoopt. Wat het precies is, lees je hier!

De Power with Biest is colostrumpoeder. Colostrum, weten we nog wat dat is? Een ander woord voor biest, inderdaad.  We weten inmiddels dat biest voor de kalfjes dé sleutel is voor een betere gezondheid en een optimaal welzijn. Maar wist je dat dit ook geldt voor volwassenen? De biest is als een ‘fontein van jeugd’ voor het hele lichaam. Met de Power with Biest neem jij de controle over je lichaam en geef je je immuunsysteem een boost!

 

"een stralende huid begint bij een gezond darmstelsel!"

Lees verder.

Beauty with Biest blog#13

Thank you!

Hoi allemaal,

Tijd voor een nieuwe blog. Om maar meteen even met de deur in huis te vallen.. Wat was het gezellig bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje tijdens de open-boerderij-dag! Heel erg bedankt voor jullie komst. Er zijn een hoop Beauty with Biest & Power with Biest producten geprobeerd en verkocht. De positieve geluiden blijven maar komen. Zelfs de allerkleinste gasten wilden op deze dag de handcrème proberen voor superzachte handjes! Wij hebben ervan genoten. Inmiddels is ook de prijsvraag door iemand gewonnen. Tijdens de open dag mocht je raden hoe veel BeWist je dat onze Beauty with Biest bodymilk een goede vervanger is voor een aftersun?auty with Biest producten er in een vaas zaten. De winnaar heeft een pakket met alle Beauty with Biest producten gewonnen.

"Wist je dat onze Beauty with Biest bodymilk een goede vervanger is voor een aftersun?"

Lees verder.

Beauty with Biest blog#12

You’re invited!

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben in de vorige blog is er op maandag 2e Pinksterdag 10 juni van alles te doen bij activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje. Jij bent ook uitgenodigd! Allerlei leuke spellen, een kijkje op de boerderij en natuurlijk ben ik er ook bij om jullie te introduceren in de wonderlijke wereld van Beauty with Biest en Power with Biest. Als het je goed bevalt, kun je meteen jouw Beauty with Biest crème of Power with Biest poeder kopen. We hebben trouwens tijdens deze dag en nieuwe primeur: de Beauty with Biest bodymilk! Zie ik je daar?

Online bestellen!

Hebben jullie de nieuwe website van Het Hobbyschuurtje al gezien? De webshop is sinds vandaag ook online! Dat is natuurlijk super goed nieuws, want vanaf vandaag kun je al jouw favoriete Beauty with Biest en Power with Biest producten online bestellen. Check www.hethobbyschuurtje.nl !

Lees verder.

Beauty with Biest blog#11

Alweer een winnaar!

Hoi allemaal, een nieuwe blog betekent vaak ook een nieuw nieuwtje. Als je Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op Facebook volgt, dan heb je vast al het een en ander voorbij zien komen. Zo kon je de afgelopen weken meedoen aan een win-actie waarbij je de allereerste dispenser van de colostrum gezichtscrème Beauty with Biest kon winnen. De gelukkige winnaar is inmiddels bekend gemaakt via de Facebookpagina.

"online webshop"

Daar zijn ze dan..

Na het winnen van de allereerste gezichtscrème, is het dan eindelijk zo ver. De Beauty with Biest gezichtscrème en de Beauty with Biest hand- & bodycrème zijn vanaf nu in de verkoop! Eindelijk is onze kans daar, de kans op een mooie en stralende huid binnen handbereik. Je koopt de Beauty with Biest producten gewoon op de beautyfarm bij het Hobbyschuurtje. Woon je wat verder weg? Of wil je gewoon graag kunnen kopen op het moment dat het voor jou uitkomt? Dan zijn de producten ook te bestellen via de vernieuwde website met webshop, deze gaat begin van deze week online! En er is nu een super leuke actie: koop of bestel je de Beauty with Biest gezichtscrème, dan krijg je er een mini-dispenser van de Beauty with Biest hand- & bodycrème helemaal gratis bij! Super handig, voor in je tas of toilettas. Waar wacht je nog op? Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#10

News!

Hi lieve mensen, good news! De Beauty with Biest gezichtscrème gaat in de verkoop. En, verrassing.... meteen ook de hand & bodymilk én de Power with Biest (hierover lees je meer in blog#8 zijn te koop. Eindelijk, zullen jullie wel denken. Na al die goede verhalen gelezen te hebben over de werking van biest, wil iedereen natuurlijk een aankoop doen.

Hoe zat het ook alweer?

Biest, of in andere benaming ‘colostrum’, is een echt wondermiddel. Het bevat van nature al hoge concentraties van vitamines en mineralen. Mede hierdoor verhoogt het de weerstand van de huid en stimuleert het de groeifactoren. Als je al mijn blogs hebt gelezen, weet je vast ook dat biest ook wel ‘het antibioticum van moeder natuur’ wordt genoemd. Dat komt omdat het intensief antibacteriële en antivirale eigenschappen bevat. Je hebt waarschijnlijk ook al gelezen dat uit verschillende testrondes veel positieve reacties kwamen. De verbeterpunten zijn inmiddels allemaal aangepakt en ik denk dat een aantal van de testers (waaronder ikzelf) niet kunnen wachten om hun eerste bestelling te plaatsen. We hebben te horen gekregen dat een onrustige huid (ook acne en eczeem) weer wat kalmeerde door de crème, dat rosacea enorm verminderde en dat de huid na het smeren enorm zacht aanvoelt. Al met al, een hele hoop goede stoffen voor een prima weerstand én natuurlijk die stralende huid!

Lees verder.

Beauty with Biest blog#9

Hi beauties!

Zoals je in mijn vorige blog hebt gelezen, zijn we de afgelopen tijd weer bezig geweest met het beter maken van de Beauty with Biest crème. De testperiode zit er inmiddels weer op. In deze blog lees je verschillende reacties die we gekregen hebben en ik zal ook mijn eigen bevindingen van het testmonster delen!

"Het smeert echt ontzettend soepel uit."
Lees verder.

Beauty with Biest blog#8

Hoi lieve mensen, tijd voor een nieuwe blog! In blog 7 lees je het een en ander over de plannen die er momenteel zijn voor de Beauty with Biest crème. Deze keer vertel ik jullie nóg meer nieuwe ideeën van Carin. Eerlijk waar, ze is ontzettend goed bezig.

Waar biest allemaal goed voor is..

Lees jij mijn blogs al vanaf het begin? Dan weet je vast dat biest voor een heleboel dingen goed kan zijn. Last van rode huid? Acne? Ben je een beetje verbrand tijdens het zonnen? Heb je littekens? Helpt met vertragen van een oudere huid. De biest in de crème zorgt er voor dat het allemaal verbetert. Maar ook voor je immuunsysteem is het een super middeltje, hier kom ik later op terug. We waren er in ieder geval al over uit dat de Beauty with Biest crème een must-have is!

Test, test..

Momenteel zijn er weer een aantal mensen bezig met de tweede testronde, we zijn benieuwd naar het resultaat. Net zoals de vorige keer wordt er een testmonster opgestuurd met daarbij een vragenlijst. Die vragenlijst ontvangen we terug en met die feedback kunnen we weer aan de slag. Zelf heb ik ook een testmonster ontvangen, daar vertel ik in de volgende blog over. De verpakkingen zien er namelijk anders uit deze keer, ze zijn zelfs voorzien van een logo! Ook smeert de crème weer heel anders uit dan de vorige, maar ehh.. zoals ik al zei, daar kom ik de volgende keer op terug.

Voor wie is dat dan geschikt?

Lees verder.

Beauty with Biest blog#7

Are you ready?!

Hi Beauties, zijn jullie er klaar voor? Er is weer een hoop nieuws over de Beauty with Biest crème en dat wil ik graag met jullie delen! Ik snap het, je bent reuze benieuwd naar die wondercrème en je vindt hem het liefst dit jaar nog onder je kerstboom. Maar ‘good things take time’, en Carin wil natuurlijk het optimale uit dit product halen. Dus lieve lezers, er wordt een nieuw testmonster gemaakt voor de gezichtscrème na al jullie fijne feedback. Geloof het of niet, het wordt nu nóg beter!

"Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen"

Colostrum-heaven!

Zijn we het er al over eens dat de Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen is? We willen die crème met biest, ook wel colostrum genoemd, hebben. Een mooie, strakke en jonge huid voor iedereen. Ideaal voor op je snoet te smeren, toch? Zoals beloofd, maken we alles alleen maar beter. Ga maar even achterover zitten voor het volgende nieuwtje: momenteel wordt er geëxperimenteerd met handcrème en bodymilk met biest! Als dat geen ‘colostrom-heaven’ is, weet ik het ook niet meer. Straks hebben we niet alleen een perfecte gezichtshuid, maar ook de rest van onze huid kan er stralend en jong uit zien.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#6

Good things take time!

Hoi allemaal! De laatste blog is alweer een tijdje geleden, maar ik ben er weer. De crème is inmiddels door het testpanel goed getest en daar is het een en ander uitgekomen. Hartstikke fijn, want met die feedback wordt het natuurlijk alleen maar beter! Maar wat is dan precies die uitkomst van onze gekozen testers? Dat lees je vandaag in mijn blog, lees dus vooral verder.

Goedgekeurd?

Alles kan altijd beter, en dat is natuurlijk waar Carin naar streeft tijdens het ontwikkelen van de Beauty with Biest crème. Uit de enquêtes die ingevuld zijn door ons testpanel zijn een aantal dingen naar voren gekomen waar momenteel aan gewerkt wordt, zodat dat nóg beter wordt. Want over het algemeen waren de testers al erg positief. 80% van de testers vindt de geur van de crème prettig, de andere 20% vindt de geur neutraal. In ieder geval niet vies, dat viel mij persoonlijk ook al op. Een klein beetje bang was ik wel, ik dacht nog: ‘’stel dat het naar koeien ruikt’’.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#5

Testers, bedankt!

Lieve mensen, een klein maandje geleden zijn er een aantal personen uitgekozen voor ons testpanel. Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor het testen van de Beauty with Biest dag- en nachtcrème. Door alle ervaringen en reacties kan de crème alleen maar beter worden!

Smeren, smeren, smeren!

Natuurlijk heb ook ik de crème getest, mijn bevindingen daarvan lees je terug in mijn vierde (vorige) blog. De uitgekozen mensen in het testpanel weten dit al, maar na de weken dat je de crème hebt getest is het de bedoeling dat je een korte vragenlijst invult. Zo is er in die vragenlijst de mogelijkheid om tips en tops in te vullen over de crème en je mag er invullen wat je van de geur, de uitstraling en allerlei kenmerken vindt. Ook één vraag is over de prijs die je normaal gesproken zou willen uitgeven aan een goede dag- en nachtcrème. Als de Beauty with Biest crème op de markt komt, willen we natuurlijk dat er een goede prijs tegenover staat. Afijn, voor een beetje kwaliteit betaal je dan ook wel wat. Vind ik althans. Overigens is de exacte prijs van de crème nog niet bekend. Natuurlijk houd ik jullie altijd op de hoogte via mijn blogs. Wanneer dit bekend is, zal ik de prijs absoluut vermelden.

 

Lees verder.

Beauty with Biest blog#4

…and the winners are..

Verzorging van je huid

Hoi allemaal! Iedereen lekker aan het genieten van de zomer? Vergeet niet om je huid goed te verzorgen. Onze Beauty with Biest dag- en nachtcrème verzorgt de huid optimaal. De vierde blog alweer.. In mijn vorige blogs heb je veel kunnen lezen over de werking van de biest in de crème. Weet jij nog niet wat biest is? Lees dan zeker mijn eerste blog even terug.

Haal er het optimale uit

Smeer je de Beauty with Biest Colostrum Crème op je gezicht als dagelijkse verzorging? Zorg dan dat je zowel ’s ochtends als ’s avonds wat crème op je huid aanbrengt. Overdag hoef je je dan nergens meer zorgen over te maken, ’s nachts kun je lekker gaan slapen terwijl de biest zijn werk doet. Het is wel belangrijk dat je de crème aanbrengt op een schone huid. Doe het bijvoorbeeld na het douchen of wanneer je je make-up er af gehaald hebt en je gezicht net gewassen is.

Lees verder.

Beauty with Biest blog#3

Hi beauties, tijd voor een nieuwe blog! Hebben jullie mijn vorige blogs al gelezen?

Waar waren we ook al weer?

Biest, ja! Dat wondermiddeltje, dat willen we graag op onze huid smeren. Ten minste, dat denk ik! Al die voordelen die het biedt, ik ga het uitproberen! Natuurlijk laat ik jullie in mijn blogs weten wat ik er van vindt en wat het met mijn huid doet. Zou jij de Beauty with Biest Colostrum Crème ook willen proberen? Blijf dan vooral lezen.

Even opfrissen!

Een heel waardevol ingrediënt in de Beauty with Biest Colostrum Crème is, verrassing, biest! Biest is een vloeistof die door de melkklieren van jonge moeders (ik heb het hier over koeien, voor de slapers onder ons) wordt geproduceerd in de eerste 24 tot 48 uur na de bevalling van een kalfje. Deze eerste ‘’melk’’ verschilt van de normale melk in samenstelling en in kleur. En weten we nog al die stoffen die het bevat? Een hele hoop moeilijke namen die uiteindelijk zorgen voor een prachtige huid. Die moeilijke namen lees je in mijn vorige blogs !

Lees verder.

Beauty with Biest blog#2

I know!

Zo, na het lezen van mijn vorige blog ben je als het goed is helemaal op de hoogte van wat biest nou precies is. Heb je geen idee waar ik het over heb? Check dan snel de eerste BEAUTY WITH BIEST BLOG#1!

Biest, bijzonder!

Biest, ook wel colostrum genoemd, heeft een paar hele bijzondere eigenschappen. Zo is biest een echte jeugdbooster. Het zit vol weerstandsverhogende, celgroeistimulerende en versterkende voedingsstoffen voor de huid. Zo is biest in staat om wonden, littekens, zweren en cystes sneller te genezen. En alsof dat nog niet fijn genoeg is, vermindert het ook nog eens rimpels en fijne lijntjes.

“’Het is dus nooit te laat voor de magische werking van colostrum”.
Lees verder.

Beauty with Biest blog#1

BEAUTY WITH BIEST BLOG #1

Even voorstellen

Hoi allemaal! Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn naam is Eva en, zoals veel vrouwen, ben ik gek op beauty en alles wat mooi zijn nóg mooier maakt.
Vaak smeren we van alles op onze gevoelige, mooie huidjes zonder te weten wat er allemaal in die crèmes zit.

De komende tijd zullen er verschillende blogs te lezen zijn over een nieuw super beautygeheim.
Dus wil jij graag weten hoe je lief moet zijn voor je huid en vooral wat daar dan allemaal voor zorgt en waarom sommige producten juist goed zijn voor je huid?
Blijf dan vooral lezen!

Lees verder.