Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerderijbezoek

Beleef het mee……….Maak op een verrassende manier kennis met het leven op de boerderij. Graag willen wij iedereen, jong en oud laten genieten, voelen, proeven en ruiken wat er allemaal te beleven is op ons melkveebedrijf. D.m.v. belevend leren, een rondleiding, opdrachten en doe-activiteiten: meehelpen met het voeren en verzorgen van de kalfjes en koeien, willen we de kinderen maar ook de volwassenen laten zien waar de melk vandaan komt. En wat er allemaal bij komt kijken om een koe melk te laten produceren. De boerderij is een ideale belevende leerplek. Nieuwsgierig geworden?? Wij laten ons bedrijf graag zien en vertellen er met veel plezier over.

SPECIALE PRIJZEN voor leerlingen van het BASIS en SPECIAAL ONDERWIJS, groep 1-2;            € 60.50, of groep 3 t/m 8 met sponsoring van NZO voor  € 30.25 (bij 30 leerlingen voor maar € 1.00 per kind een onvergetelijk, leerzaam uitje op de boerderij en ouders gratis).

* Leerlingen van groep 1 - 2; tijdsduur 1 1 /2 uur, kijkje in de stallen, opdrachten (woordenschat, rekenen, boerderij memory, luisteroefening, in de tractor zitten) kosten € 60.50 incl.. B.T.W.

* Leerlingen van groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8; tijdsduur 2- 2 1/2 uur  incl. boter maken, kijkje in de stallen, opdrachten (woordenschat, rekenen, vogels spotten, kalfjes knuffelen, in de tractor zitten) kosten € 30.25  incl. B.T.W. (bij 30 leerlingen voor maar € 1.00 per kind een onvergetelijk, leerzaam uitje op de boerderij en ouders gratis incl. koffie/thee). 

Ook kunt u een boerderijbezoek reserveren voor groepen (vanaf 12 volwassenen of bijvoorbeeld 8 volwassenen en 6 kinderen) eventueel ook mogelijk voor kleinere groepen informeer naar de mogelijkheden. Kosten: volwassen boerderijbezoek in groepsverband € 7.50 p.p. Kinderen in groepsverband t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 12 jaar € 4.50 p.p. (tijdsduur 1 ½ uur). Een boerderijbezoek met extra doe activiteiten, kalfjes knuffelen, in de tractor zitten, voel opdrachten, kunstkoe melken en boter maken (voor op de koekjes met muisjes) incl. een consumptie; koffie/thee/  en een kruidencake, tijdsduur 2 1/2 uur. Kosten  volwassenen  € 11.50 p.p. en kinderen  3 t/m 12 jaar € 7.50 p.p. incl. ranja/melk en boter maken met versierde koekjes. 

Onze boerderij is aangesloten bij Boerderij Educatie Limburg en Boerderij Educatie Nederland.