Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#11 (mei 2019)

Alweer een winnaar!

Hoi allemaal, een nieuwe blog betekent vaak ook een nieuw nieuwtje. Als je Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op Facebook volgt, dan heb je vast al het een en ander voorbij zien komen. Zo kon je de afgelopen weken meedoen aan een win-actie waarbij je de allereerste dispenser van de colostrum gezichtscrème Beauty with Biest kon winnen. De gelukkige winnaar is inmiddels bekend gemaakt via de Facebookpagina.

"online webshop"

Daar zijn ze dan..

Na het winnen van de allereerste gezichtscrème, is het dan eindelijk zo ver. De Beauty with Biest gezichtscrème en de Beauty with Biest hand- & bodycrème zijn vanaf nu in de verkoop! Eindelijk is onze kans daar, de kans op een mooie en stralende huid binnen handbereik. Je koopt de Beauty with Biest producten gewoon op de beautyfarm bij het Hobbyschuurtje. Woon je wat verder weg? Of wil je gewoon graag kunnen kopen op het moment dat het voor jou uitkomt? Dan zijn de producten ook te bestellen via de vernieuwde website met webshop, deze gaat begin van deze week online! En er is nu een super leuke actie: koop of bestel je de Beauty with Biest gezichtscrème, dan krijg je er een mini-dispenser van de Beauty with Biest hand- & bodycrème helemaal gratis bij! Super handig, voor in je tas of toilettas. Waar wacht je nog op? Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Twijfels?

"een echte jeugdbooster"

Je leest mooie verhalen en hoort positieve geluiden over de Beauty with Biest producten. Zo weten we inmiddels dat het een echte jeugdbooster doordat het de aanmaak van collageen stimuleert waardoor de huid zich kan herstellen en soepel aan zal voelen. Ook horen we tal van positieve reacties. Er zijn diverse mensen uit ons testpanel geweest die zichtbaar verschil zagen na enkele dagen, daarnaast voelt de huid ook weer zacht. Het helpt de huid herstellen bij ontstekingen, verbranding door de zon, littekens, rosacea, ouderdomsvlekken, zo kan ik nog wel even doorgaan. Al deze verhalen over wat biest precies doet en ook de reacties van onze testers zijn de lezen in mijn vorige blogs. Mocht je alsnog twijfelen, raad ik je toch aan eens wat te proberen, je zult versteld staan!

Tip!

Een leuke tip van mij..: Kom op maandag 10 juni naar Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje tijdens de Campina Boerderijdagen. Sowieso is het hartstikke leuk om eens een kijkje te nemen op de boerderij, dan kun je eens van dichtbij bekijken waar die biest vandaan komt. Er is deze dag van alles te doen, zo zijn er veel activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Beauty with Biest crème te proberen. Vind je het een fijne crème? Dan is het ook nog eens mogelijk om die dag al inkopen te doen voor je badkamerkastje! Zie ik je daar?

 

Uiteindelijk zijn we allemaal winnaars!

Zo wint er iemand een winactie, zo worden er een aantal winnaars gekozen om deel te nemen aan het testpanel, maar uiteindelijk zijn we allemaal winnaars! De crème waar we de vorige zomer nog over droomde, is vanaf nu te koop. En dat is iets waar ik in ieder geval erg blij van word. Hebben jullie al een Beauty with Biest product gekocht? Proberen kan zeker geen kwaad.. Ik zeg doen!

Ik hoop je te zien op tweede pinksterdag tijdens de Campina Boerderijdagen

Liefs, Eva