Op zoek naar
een leuk uitje?

Colostrum bodymilk- summertime Beauty with Biest blog 64 (juli 2023)

Summertime!

De zomer is officieel begonnen en de zomervakantie staat ook weer voor de deur! Vergeet niet dat die heerlijke zon wel zorgt voor uitdroging van de huid. Dit betekent dat het in de zomer extra belangrijk is om je lichaam zowel van binnen als van buiten goed te hydrateren. Hoe je dat doet? Lees snel verder!

"de eiwitten in de colostrum zorgen voor een verkoelend laagje op je huid"

Burn baby burn

Een van de belangrijkste producten voor je huid wanneer de zon schijnt is een goede aftersun. Onze >> Beauty with Biest bodymilk << werkt uitstekend als aftersun, de eiwitten in de colostrum zorgen voor een verkoelend laagje op je huid. Door de celgroeistimulerende en genezende factoren is dit een ideale vervanger voor aftersun. De bodymilk trekt snel in en ruikt heerlijk! Voor een stralende, jonge en strakke huid gebruik je onze >> Beauty with Biest bodymilk << dagelijks.

Colostrum bodymilk

Onze Beauty with Biest bodymilk:

  • Dagelijkse verzorging
  • Anti-aging product
  • Verzorging van verbrande huid door de zon (aftersun-effect)
  • Voor iedereen die een gladde en soepele huid wil

De bodymilk is geschikt voor vele huidtypes, ook voor een gevoelige huid is de bodymilk zeer geschikt. Aanbrengen op een gereinigde, schone huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

"Zowel onze darmen als onze huid hebben een beschermende functie tegen vreemde indringers"

Beschermers van je lichaam

Als je mijn blogs vaker leest, weet je dat onze darmen niet zo veel verschillen van onze huid. Zowel onze darmen als onze huid hebben een beschermende functie tegen vreemde indringers en bevatten veel verschillende bacteriën en gisten. Gebruik je Power with Biest colostrumpoeder? Dan werkt dit als probiotica voor je darmen. Jullie weten inmiddels wel: een stralende huid begint van binnenuit!

Verbrand, en nu?!

Gelukkig zijn er veel natuurlijke manieren om een verbrande huid een handje te helpen met herstellen:

1. Koelen, koelen, koelen

Als je huid verbrand is, raak je de warmte niet goed kwijt. Neem af en toe een koele douche (of bad) zodat je poriën zich weer openen.

2. Water drinken

Zonnebrand droogt je huid uit! Als je dit wil gebruiken, help het herstel dan van binnenuit door voldoende water te drinken en zo je vochtniveau weer op peil te brengen.

3. Havermout

Voedzaam als ontbijt, maar ook goed voor je huid! Havermout verzacht een jeukende, droge huid en vermindert ontstekingen. Maal een kopje havermout helemaal fijn in de keukenmachine en voeg dit toe aan een (koel of lauwwarm) bad.

4. Volle yoghurt of de colostrumpoeder Power with Biest verkoelt je verbrande huid

Volle yoghurt werkt verkoelend op een pijnlijke, verbrande huid. Maar wil je nog meer resultaat? Maak met de yoghurt en de Power with Biest een papje en smeer het op je huid. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens met lauwwarm water af. Je kan ook een kopje yoghurt met 10 grap Power with Biest toevoegen aan een bad. Biest en yoghurt hebben een kalmerend effect op je huid.

5. Flink smeren

Smeer je lichaam (of alleen de verbrande plekken) na het douchen- maar voordat je je afdroogt- in met een zo natuurlijk mogelijke, verzorgende en hydraterende crème. Dep de huid daarna voorzichtig droog en smeer je in met Beauty with Biest bodymilk. Speciaal voor in je sporttas of op vakantie is er een mini bodymilk van 30 milliliter, super handig!

Bye bye dry skin!

Onze Beauty with Biest bodymilk is ook uiterst geschikt voor droge huid van de benen, zeg maar vaarwel tegen droge benen en scheerwondjes!

En misschien heb je ook gemerkt dat je lippen wat droger worden van het warme weer, ook belangrijk om deze goed te verzorgen. Onze Beauty with Biest lippenbalsem zal je daarbij helpen. Ga ook stralend de zomer in!

Update

Heb jij trouwens de nieuwe potten van onze >> Power with Biest << al gezien? De potten van 200 gram zijn vervangen voor potten van 250 gram, beter voor het milieu om te potten helemaal vol te laten afvullen en sealen.. én meer product voor jullie!

 

Maandaanbieding

Deze maand krijg je met de kortingscode OPENDAG23! €5,00 korting op uw bestelling!

Koop je bijvoorbeeld Beauty with Biest bodymilk (150ml) met Beauty with Biest mini bodymilk (30ml), betaal je nu met de kortingscode totaal €15,25

Of trakteer jezelf met de bestseller reisverpakking 7 mini’s met reistasje, nu niet voor €30,- maar voor maar €25,-

Benieuwd naar de nieuwe Power with Biest 250 gram? Nu van €36,96 voor maar €31,95

Vergeet na de bestelling de kortingscode OPENDAG23! niet in te vullen.

 

Geniet van de zomer!

Liefs,

Eva