Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with biest blog #34 (dec. 2020)

2020..

Een jaar dat niemand snel zal vergeten..
2021 staat weer voor de deur en dat betekent ook goede voornemens! Minder snoepen, meer bewegen, je gezond voelen en er stralend uitzien.

"Belangrijker om de oorzaak aan te pakken."

Maar wat als je hormoonspiegel uit balans is?

Wist je dat het eigenlijk niet ‘normaal’ is om last te hebben van je hormonen, constant moe te zijn, stemmingswisselingen of menstruatiekrampen te ondervinden? Als je hier last van hebt, heeft je lichaam een teken dat je hormonen uit balans zijn. Er worden al gauw opmerkingen gemaakt als ‘’dat zullen de hormonen wel weer zijn’’. Het is bijna standaard geworden dat we ons met momenten uit balans voelen door hormoonschommelingen. In plaats van de symptomen hiervan te accepteren of zelfs iets aan de symptomen te doen, is het belangrijker om de oorzaak aan te pakken.

 

"Power with Biest bevat er een aantal."

Blijf in balans

Je kan je hormonenbalans op peil houden een aantal voedingsmiddelen zoals teveel noten, soja en en zaden te vermijden. Dit zijn namelijk fyto-oestrogenen die schadelijke effecten kunnen hebben op je hormonen. Maar wat ook belangrijk is, is de celprocessen in je lichaam gaande houden en stimuleren. Daarom is het belangrijk dat je voldoende magnesium en aminozuren inneemt. Als het goed is hebben de trouwe blog-lezers al vaker over aminozuren gehoord. Power with Biest bevat er een aantal en helpt dus aan het bijdragen van een gebalanceerde hormoonspiegel.

 

Aminozuren

De niet- essentiële aminozuren worden aangemaakt door het lichaam, maar omdat we ouder worden is het niet allemaal vanzelfsprekend meer dat de aminozuren vanzelf worden aangemaakt. Bij een goede darmflora zullen mineralen en vitamines goed worden opgenomen door het lichaam. Power with Biest bevat 20 aminozuren die goed zijn voor ons lichaam en draagt bij aan een goede darmflora, of voor de sporters onder ons Power with Biest verbetert de sportprestaties en draagt bij aan sneller herstel bij intensieve trainingen. Ik zou zeggen waar wacht je nog op!

Extra tips!

Naast het gebruiken van Power with Biest, is het ook belangrijk om:

  • Gezond te eten
  • Voldoende water te drinken
  • In beweging te blijven
  • Goede nachtrust te hebben
  • Wees lief voor je lichaam en het zal lief voor jou zijn!
     

 

Aanbieding!

Natuurlijk hebben we, zoals altijd, weer een leuke aanbieding voor jullie!

We hebben nu een leuke weekaanbieding:

De hele week: alle duo giftsets en mini gift 20% korting! (geldig t/m 7 januari2021).

En om dan meteen werk te maken van die goede voornemens, hebben we een mooie maandaanbieding voor de eerste maand van het nieuwe jaar:

De hele maand januari (geldig t/m 31 jan. 2021):

1 pot Power with Biest à 75 gram € 12.50 voor € 11.25

2 potten Power with Biest à 75 gr. € 25.00 voor € 20.00

 

1 pot Power with Biest à 200 gram van € 28.50 voor € 24.95  

2 potten Power with Biest à 200 gr. van € 57.00 voor € 45.00

 

2021

Wat zijn jullie voornemens voor het nieuwe jaar? Laat het weten in de reacties!

 

Ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en veel liefde en een goede gezondheid voor 2021!

 

Liefs,

Eva