Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #31 (sept. 2020)

Hi allemaal!

Nu de sportscholen weer open zijn, is het belangrijk om niet direct op volle kracht te gaan trainen, maar om op te bouwen. Je lichaam is misschien een tijdje minder actief geweest en heeft tijd nodig om weer even te wennen. Het innemen van extra proteïne bevordert je spierherstel en -opbouw en kan ervoor zorgen dat je minder last krijgt van spierpijn en je energie hoog blijft. Je kunt hiervoor colostrumpoeder Power with Biest na het sporten toevoegen aan een shake.

"Eiwit als bouwstof"

Eiwitten

Eiwitten vervullen meerdere functies in je lichaam. Het is een bouwstof, transportmiddel, een onderdeel van hormonen, antilichamen en enzymen en in zeldzame gevallen worden eiwitten ook als brandstofbron door het lichaam gebruikt. Maar in relatie tot sport kijken we vooral naar de rol van eiwit als bouwstof.

Auw!

Als je gaat sporten, kan er een spierschade optreden. Dit betekent dat de bouwstenen van jouw spieren worden aangetast. Het hangt er natuurlijk vanaf; hoe intensiever je sport, hoe erger de schade is. Als je lichaam over voldoende nieuwe bouwstenen (eiwitten) beschikt, gaat het hard aan de slag om deze schade te herstellen. Dit betekent dat je na elke training een klein beetje sterker of sneller wordt.

Aminozuren

Ik heb jullie al eens uitgelegd wat aminozuren zijn, dit zijn de daadwerkelijke bouwstenen waaruit de eiwitten zijn opgebouwd. BCAA’s (branched chain amino acids) bevorderen de eiwitsynthese, terwijl ze de eiwitafbraak remmen. Daarom zijn deze aminozuren essentieel voor de groei, reparatie en functie van cellen en weefsels. Graag wil ik verklappen dat in de colostrumpoeder Power with Biest deze 3 essentiele aminozuren bevat. BCAA’s staan dan ook erg in de belangstelling bij sporters.

"Een echt must-have!"

En oh ja,

Colostrumpoeder Power with Biest draagt ook  bij aan een gezonde darmflora, een stralende huid, glanzend haar en stevige nagels, mooi meegenomen, toch? Een echte must-have, als je het mij vraagt!

Maandaanbieding

Natuurlijk hebben we ook weer een maandaanbieding waar we jullie blij mee gaan maken. Voor de maand september is dat:

 

Heb jij de vorige maandaanbieding gemist? Niet getreurd, we hebben hem deze week als weekaanbieding:

 

Om af te sluiten update ik jullie even met een leuk nieuwtje: de ontwikkeling van de bad- & douchegel en de handzeep is bijna zo ver. Volgende week hopen we de nieuwe producten in de webshop en op onze beautyfarm aan te bieden.

 

Maar eerst willen we iemand verrassen!

Ken jij iemand die graag een bad of een douche neemt? TAG diegene en wie weet wordt dat de winnaar van het eerste exemplaar van de bad- & douchegelvan 200 ml.!! (winnaar wordt volgende week d.m.v. loting op facebook bekend gemaakt).

 

Liefs, Eva