Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#14 (aug. 2019)

Hi allemaal, tijd voor een nieuwe blog!

Wie alle blogs gelezen heeft, is al flink op de hoogte van al het goeds dat biest kan betekenen voor onze huid. Maar naast dat al die vitaminen en mineralen onze huid laten stralen, is biest ook nog goed voor andere dingen. Daarom wil ik jullie vandaag meenemen in de wereld van…

 

POWER WITH BIEST!

 

Power with Biest dus. Wie de webshop in de gaten heeft gehouden, heeft al kunnen zien dat Het Hobbyschuurtje ook deze lijn aan biestproducten verkoopt. Wat het precies is, lees je hier!

De Power with Biest is colostrumpoeder. Colostrum, weten we nog wat dat is? Een ander woord voor biest, inderdaad.  We weten inmiddels dat biest voor de kalfjes dé sleutel is voor een betere gezondheid en een optimaal welzijn. Maar wist je dat dit ook geldt voor volwassenen? De biest is als een ‘fontein van jeugd’ voor het hele lichaam. Met de Power with Biest neem jij de controle over je lichaam en geef je je immuunsysteem een boost!

 

"een stralende huid begint bij een gezond darmstelsel!"

Hoe gebruik je de colostrumpoeder?

De colostrumpoeder doe je bijvoorbeeld in je yoghurt, even mengen en je proeft er bijna niets van. Je kan het ook mengen in de jus d’orange, pudding of je maakt er een shake/smoothie van met water of melk. Het is, qua substantie, zo’n zelfde soort poeder als het poeder dat sporters gebruiken om shakes mee te maken tijdens het trainen. Colostrumpoeder is ook zeker een goede vervanger voor dit soort eiwitpoeders. Hoi sporters, search no more!

 

"eigenlijk is het geschikt voor iedereen"

Effecten

Al die vitamines en mineralen hebben natuurlijk een effect op onze weerstand. Wat doet de Power with Biest dan bijvoorbeeld? Het zorgt onder andere voor de volgende dingen:

 • Verbeterde afweer
 • Bestrijding van virus- en bacterie infecties
 • Versnelt genezing
 • Helpt bij gewichtbeheersing
 • Vitaliteit
 • Betere (sport)prestatie
 • Sterkere spieren
 • Verbeterde darmflora
 • Helpt bij reuma, artritis, fibromyalgie
 • Helpt bij chronische vermoeidheid en burn-out klachten
 • Helpt bij allergieën

 

De Power with Biest is ideaal voor iedereen die een sterker immuunsysteem wil, voor sporters, voor mensen die last hebben van allergische reacties, eigenlijk is het geschikt voor iedereen.

 

Helpt dit product ook mee voor mijn huid?

Jazeker, een stralende huid begint bij een gezond darmstelsel! Dus wil je écht het allerbeste uit de biestproducten halen? Gebruik dan zeker Power with Biest én Beauty with Biest.

 

Ik wil alles weten!

Wellicht ben je nu ontzettend nieuwsgierig geworden naar de werking van dit product. Ik mag jullie aanraden om het eens uit te proberen. Via de webshop is de Power with Biest te bestellen. Wil je nou eerst graag meer weten? Blijf dan vooral de blogs lezen. Ik zal alle effecten van dit product toelichten in de komende blogs.

 

Lees jij de volgende ook weer?

 

Liefs, Eva