Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#6 (nov. 2018)

Good things take time!

Hoi allemaal! De laatste blog is alweer een tijdje geleden, maar ik ben er weer. De crème is inmiddels door het testpanel goed getest en daar is het een en ander uitgekomen. Hartstikke fijn, want met die feedback wordt het natuurlijk alleen maar beter! Maar wat is dan precies die uitkomst van onze gekozen testers? Dat lees je vandaag in mijn blog, lees dus vooral verder.

Goedgekeurd?

Alles kan altijd beter, en dat is natuurlijk waar Carin naar streeft tijdens het ontwikkelen van de Beauty with Biest crème. Uit de enquêtes die ingevuld zijn door ons testpanel zijn een aantal dingen naar voren gekomen waar momenteel aan gewerkt wordt, zodat dat nóg beter wordt. Want over het algemeen waren de testers al erg positief. 80% van de testers vindt de geur van de crème prettig, de andere 20% vindt de geur neutraal. In ieder geval niet vies, dat viel mij persoonlijk ook al op. Een klein beetje bang was ik wel, ik dacht nog: ‘’stel dat het naar koeien ruikt’’.

"De crème ruikt, hartstikke fris gelukkig, daar zijn onze testers het dus mee eens!"

Ook de verpakking wordt als een positief punt genoemd. De Beauty with Biest crème zit in een verpakking met een superhandig pompje, waardoor knoeien
geminimaliseerd wordt en je  gemakkelijk kan doseren. Over de smeerbaarheid van de crème heb ik het in de vorige blogs al eens gehad met een vochtige, schone huid smeert ‘ie super uit. De meningen binnen het testpanel zijn hierover verdeeld. 60% is het met mij eens en vindt dat de crème fijn en soepel uitsmeert. De anderen vonden het uitsmeren neutraal of zelfs niet fijn. Dit is natuurlijk een punt waar nu aan gewerkt wordt! Nogmaals bedankt voor jullie hulp en feedback, testers!

Werkt die crème nou?!

Natuurlijk hebben we onze testers ook gevraagd of zij verschil merkten na het aanbrengen van de Beauty with Biest crème. 80% ervaart écht werking, ze vinden het super en zien dat het werkt. De overige stemden neutraal, wellicht is de crème nog niet lang genoeg in gebruik om zijn magische werking te laten zien. Ook zijn er tal van positieve reacties gekomen van ons testpanel. Zo werd er aangegeven dat deze crème geen prikkende ogen veroorzaakt, daar waar andere crèmes dat wel doen. Er wordt aangegeven dat droge plekken weggaan en dat een aantal testers er een hele zachte huid van hebben gekregen. Daar worden we blij van!

En nu?

Wat wordt er momenteel dan gedaan met de crème? Dat kan ik je vertellen! De producent gaat nóg een testmonster maken
na de feedback die we hebben ontvangen. De melkstructuur, die korrelige structuur dus, wordt nu geminimaliseerd.
Ook gaan ze er voor zorgen dat de crème sneller in de huid trekt.

Er zijn trouwens al verschillende testers die hebben geïnformeerd of ze de crème al konden kopen.

"Zouden ze al verslaafd zijn aan de geur 

         of aan het geweldige resultaat?!"

Binnenkort natuurlijk weer een blog en meer informatie over de Beauty with Biest crème! Eén ding wil ik nog verklappen, er worden nog testers gezocht... Lees je dan weer?

Liefs, Eva