Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#2 (juli 2018)

I know!

Zo, na het lezen van mijn vorige blog ben je als het goed is helemaal op de hoogte van wat biest nou precies is. Heb je geen idee waar ik het over heb? Check dan snel de eerste BEAUTY WITH BIEST BLOG#1!

Biest, bijzonder!

Biest, ook wel colostrum genoemd, heeft een paar hele bijzondere eigenschappen. Zo is biest een echte jeugdbooster. Het zit vol weerstandsverhogende, celgroeistimulerende en versterkende voedingsstoffen voor de huid. Zo is biest in staat om wonden, littekens, zweren en cystes sneller te genezen. En alsof dat nog niet fijn genoeg is, vermindert het ook nog eens rimpels en fijne lijntjes.

“’Het is dus nooit te laat voor de magische werking van colostrum”.

Sceptisch

Om heel eerlijk te zijn, was ik redelijk sceptisch over de werking van biest. Hoeveel crèmes hebben we inmiddels al getest, dames? De een voor anti-aging, de ander voor een zachtere huid. De mooiste woorden met de grootste beloftes. Uiteindelijk krijg je een potje met een crèmepje met een ontzettend lekker geurtje waardoor je toch een reden hebt om het op je snoet te smeren. Maar merkte ik ooit écht verschil? Zelden. Een beetje sceptisch zijn over zo’n nieuw product is dus helemaal niet gek. Zeker niet als het belooft om ál die verschillende crèmes te combineren in de werking.

Kennis is het begin

Wanneer je al het een en ander weet over een product en de werking ervan, heb je vaak ook meer geduld. Je weet hoe het werkt, en dat alles tijd nodig heeft. Zo ook de werking van biest! Bij dagelijks gebruik van biestcrème zou het natuurlijke collageen- en elastineniveau in de huid een boost krijgen. Dit is de reden waarom de fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden.

"En zo wordt er ook nog eens zonneschade hersteld”.

Echt een wondermiddel!

Alsof al het bijzondere wat hierboven beschreven is nog niet genoeg is, is biest ook een goede bestrijder. Het bestrijdt huidinfecties en ontstekingen zoals folliculitis, rosacea en acne. Last van couperose of eczeem? Biest is wat je zoekt! Het is eigenlijk een oplossing voor bijna alle problemen aan je huid. Geen wonder ook, het zit boordevol goeds voor een gezonde start van het kalfje en dit heeft een kalfje weer nodig voor een goede weerstand waardoor ze goed gaat groeien. Zo stimuleert dat ook de groei van de aanmaak van onze huid.

Kalfjes eerst!

‘’Stelen wij dat dan van de kalfjes?’’. Nee, natuurlijk niet! Direct na de geboorte krijgen de kalfjes een grote hoeveelheid biest te drinken. Dit is de enige manier om de kalfjes te voorzien van een gezonde dosis antistoffen en daarmee te zorgen voor een goede start. De kalfjes die krijgen altijd genoeg colostrum binnen en worden hartstikke goed verzorgd, maak je daar maar geen zorgen over. En maak je trouwens ook maar geen zorgen meer over je huid, al die problemen zijn binnenkort niet meer aan de orde.

Ben jij al klaar voor de Beauty with Biest crème?! Houd de pagina dan zeker in de gaten, want er komt steeds meer informatie, en er komen nog een aantal leuke dingen aan!

Veel liefs Eva.