Op zoek naar
een leuk uitje?

Een jaar met nieuwe voornemens beauty with biest blog 70 (januari 2024)

Hi beauties,

Het is alweer tijd voor blog 70! En dat als eerste blog in het nieuwe jaar! Een jaar met nieuwe voornemens, we gaan weer massaal goed voor ons lichaam zorgen. Maar wat als je lichaam uit balans is? We lezen vaker dat bijvoorbeeld vrouwen in de overgang kampen met stemmingswisselingen, opvliegers, slapeloosheid... wist je dat maar liefst 1 miljoen dames in Nederland hier dagelijks last van heeft?

Blijf in balans

Je kan je hormonenbalans op peil houden door een aantal voedingsmiddelen zoals teveel noten, soja en zaden te vermijden. Dit zijn namelijk fyto-oestrogenen die schadelijke effecten kunnen hebben op je hormonen. Maar wat ook belangrijk is, is de cel processen in je lichaam gaande houden en stimuleren. Daarom is het belangrijk dat je voldoende magnesium en aminozuren inneemt. Waarschijnlijk gaat er nu een lampje branden! Aminozuren, dát hebben we vaker gehoord.

In onze Power with Biest zitten een heleboel aminozuren die jou kunnen helpen met hormonale disbalans. Hormonale disbalans is te herkennen aan:

♣  Onregelmatige menstruatie, zo ook PMS.
♣  Gewichtsschommeling, eetbuien.
♣  Veel behoefte aan vocht.
♣  Spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel.
♣  Huidproblemen: tijdens puberteit, zwangerschap of overgang, zoals acne, droogte,
    eczeem, versnelde huidveroudering.
♣  Hoofdpijnen, migraine.
♣  Haaruitval, broze nagels.
♣  Angst, depressies, stemmingswisselingen, onrust, nervositeit.
♣  Slaapproblemen, vermoeidheid, weinig concentratie.
♣  Vruchtbaarheidsproblemen, laag libido.
♣  Gewrichtspijn, spierpijn.
♣  Transpireren of juist koud zijn.

Als je één of meerdere van deze klachten hebt, wil niet altijd zeggen dat je hormonen uit balans zijn. Raadpleeg daarom bij twijfel altijd je huisarts.

 

Aminozuren

De 20 aminozuren die in onze Power with Biest zitten zijn niet alleen goed voor ons lichaam omdat ze bijdragen aan een goede darmflora, ze verbeteren ook nog eens je sportprestaties en dragen bij aan sneller herstel bij intensieve trainingen. Iemand goeie sport-voornemens?

In Power with Biest zit 81% eiwit, goed voor spierherstel en het verbranden van vet.

Sporters, en dan met name topsporters, kampen nogal eens met ijzertekort. Dit komt doordat ze meer ijzer nodig hebben dan niet-sporters. Door ijzertekort raken ze sneller vermoeid, ijzer ondersteunt namelijk het energieniveau, helpt het immuunsysteem en is goed bij vermoeidheid en moeheid. Ook heeft dit mineraal een gunstige invloed op de aanmaak van rode bloedlichaampjes en speelt het een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit.

Nieuw!

Vanaf nu hebben we in plaats van Power with Biest 75 gram potten, potten van 125 gram!

Maandaanbieding

Natuurlijk hebben we weer een mooie aanbieding, deze maand de Power with Biest!

Colostrum poeder >> Power with Biest 75 gram << van €13,50 voor €12,00 OP=OP

Colostrum poeder >> Power with Biest 125 gram << van €24,95 voor  €22,50

Colostrum poeder  >> Power with Biest 250 gram << van €36,95 voor €33,50

Colostrum poeder >> Power with Biest 500 gram  << van €67,95 voor  €63,50

Ook komend jaar staan wij uiteraard weer met alle liefde voor jullie klaar om jullie te voorzien van alle producten die je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen!

Liefs,

Eva