Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#13 (juli 2019)

Thank you!

Hoi allemaal,

Tijd voor een nieuwe blog. Om maar meteen even met de deur in huis te vallen.. Wat was het gezellig bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje tijdens de open-boerderij-dag! Heel erg bedankt voor jullie komst. Er zijn een hoop Beauty with Biest & Power with Biest producten geprobeerd en verkocht. De positieve geluiden blijven maar komen. Zelfs de allerkleinste gasten wilden op deze dag de handcrème proberen voor superzachte handjes! Wij hebben ervan genoten. Inmiddels is ook de prijsvraag door iemand gewonnen. Tijdens de open dag mocht je raden hoeveel Beauty with Biest producten er in een vaas zaten. De winnaar heeft een pakket met alle Beauty with Biest producten gewonnen.

"Wist je dat onze Beauty with Biest bodymilk een goede vervanger is voor een aftersun?"

Verantwoord zonnen

Het is volop zomer in Nederland en de zon schijnt de hele dag door. Natuurlijk is het belangrijk om je in te smeren met een zonnebrandcrème, maar een goede aftersun is ook belangrijk. Wist je dat onze Beauty with Biest bodymilk een goede vervanger is voor een aftersun? Een extra goede reden om er een te bestellen! Ook smeert deze crème super fijn uit en trekt enorm snel in. Onze bodymilk is iets dunner dan de handcrème, waardoor je huid niet lang plakkerig en vochtig blijft. Zo ben je snel klaar wanneer je het bijvoorbeeld in de ochtend wil gebruiken vóórdat je naar je werk gaat.

"De eerste 50 online gasten krijgen namelijk bij aankoop een welkomstcadeautje!"

Hop-hop, naar de webshop!

De webshop is inmiddels online, dus er kan volop besteld worden. Heb je tijdens de open dag een voorraad ingekocht, maar is deze alweer bijna op? De mogelijkheid om het gewoon vanuit thuis te bestellen is er nu. En we houden ervan om jullie blij te maken, dus daarom hebben we een leuke actie voor degene die van plan zijn om online een Beauty with Biest of Power with Biest product te bestellen. De eerste 50 online gasten krijgen namelijk bij aankoop een welkomstcadeautje! Hoe leuk is dat?! Ik zou zeggen: hop-hop, naar de webshop! De webshop kun je vinden op de website van Het Hobbyschuurtje: www.hethobbyschuurtje.nl

 

Laat het ons weten..

Heb jij al een Beauty with Biest of Power with Biest product? Wij zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen. Laat ons dus zeker weten hoe het product bevalt. Met feedback doen we, zoals jullie al eerder hebben gemerkt, altijd iets! Zo blijven we de producten alleen maar beter maken, en dat is dan weer fijn voor jullie. Dus heb je nog een leuk verhaal, bijvoorbeeld over de voortgang tijdens het sporten met Power with Biest, of dat je door het gebruik hiervan merkt dat je immuunsysteem versterkt is? Laat het ons weten. Natuurlijk zijn wij ook nog steeds benieuwd naar alle ervaringen met de Beauty with Biest producten. Misschien heb je wel een voor- en na foto? Kom maar met die leuke foto’s en verhalen, wij zijn er klaar voor!

Liefs,

Eva