Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 59 (februari 2023)

De eerste blog van het jaar..

Hoi lieve allemaal, al is het alweer februari: dit is wel de eerste blog van dit jaar. Hopelijk hebben jullie je goede voornemens allemaal kunnen doorzetten en lezen jullie ook dit jaar weer maandelijks mijn blog! I

“In de winter wordt je huid droog.”

Winterhuid

We merken het allemaal, in de winter wordt je huid droog. Maar waarom voelt onze huid in de koudere maanden dan zo droog aan? Dat komt omdat de luchtvochtigheid afneemt wanneer het kouder wordt, met als gevolg dat er soms tot wel 25% van het vocht aan onze huid wordt onttrokken! Hierdoor kunnen er kloofjes in je huid ontstaan en dat veroorzaakt natuurlijk weer extra gevoeligheid en droogheid.

Ook je handen krijgen het flink te verduren in de koude wintermaanden. Een goede bescherming tegen de kou zijn natuurlijk handschoenen, maar er zijn nog meer tips die ik je mee wil geven:

  • Let op met te warm water en warm douchen
  • Let op met verwarming
  • Drink genoeg water om het vochtgehalte op peil te houden
  • Was je huid met producten die de huid verzorgen in plaats van uitdrogen (Beauty with Biest handzeep en Beauty with Biest bad- & douchegel).

 

“De Beauty with Biest helpt ook nog eens bij de probleemhuid.”

Colostrum


En dan komen we meteen weer bij de wonderlijke werking van colostrum! In onze Beauty with Biest handzeep en Beauty with Biest bad- & douchegel zit naast colostrum ook Aloë Vera en glycerine. Deze ingrediënten zorgen voor een diepe reiniging en goede verzorging. Glycerine zorgt vooral voor de hydratatie van de huid, omdat het zich gemakkelijk door de hoornlaag werkt kan het zicht daarna binden aan water en dat gaat vochtverlies uit de huid tegen. Glycerine maakt een soort waterreservoirs aan in de bovenste lagen van de huid en dat zorgt voor betere bescherming tegen uitdroging. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog helpt om de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Na het handen wassen kun je je handen ook nog extra verwennen met de Beauty with Biest hand- & bodycrème. De Beauty with Biest hand- & bodycrème helpt ook nog eens bij de probleemhuid bij eczeem en psoriasis.

Tryptofaan


Niet alleen weersinvloeden hebben invloed op onze huid, als er niet veel daglicht te zien is op een dag, is het ook belangrijk dat ons lichaam genoeg tryptofaan binnenkrijgt. Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat in je lichaam omgezet wordt in serotonine en melatonine. Door melatonine kun je goed slapen en door serotonine worden we vrolijk, dit speelt namelijk een belangrijke rol in je hersenen om je blij te kunnen voelen. Voeg daar een beetje vitamine D aan toe, dit stimuleert de aanmaak van serotonine, en zo verklein je de kans op een winterdepressie! Je raadt het al de >> colostrum poeder Power with Biest << bevat het aminozuur tryptofaan en vitamine D. Neem dagelijks 2x per dag een schepje >> colostrumpoeder Power with Biest << in de yoghurt/kwark en je zorgt voor een gezonde balans!
 

Maandaanbieding

Verwen jij je Valentijn (of jezelf) met onze maandaanbieding de >> trio body <<?

- >> Trio mini hand- & bodycrème 15 ml, mini bad- & douchegel 30ml nu met gratis mini handzeep 30 ml <<! (geldig t/m 28 februari 2023).
- >> Trio dispensers hand- & bodycrème 100 ml, bad- & douchegel 200 ml nu met gratis handzeep 200 ml <<(geldig t/m 28 februari 2023).
- >> Trio gezinsverpakking hand- & bodycrème 500 ml, bad- & douchegel 500 ml met gratis handzeep 500 ml <<(geldig t/m 28 februari 2023).

 

Liefs, Eva