Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerenmolka en boerenspellen

Het motto van boerenmolka: ” Doe niet lomp maar gooi met die klomp.”

Boerenmolka is kegelen met een klomp. Het doel van het spel is als eerste precies 50 punten te scoren. Het spel kunt u individueel of in groepsverband spelen. Amusement, teamspirit en competitie zijn de belangrijkste ingrediënten van het spel. Een uitdagend spel voor jong en oud. Binnen bij de boerenmolkabaan is het mogelijk om de verschillende boerenspellen te spelen zoals: klomp vangen, XXL stro stapelen (jenga), toren van Pisa, gatenkaas, stiervangen, klompendans, koe melken en melkpak vissen. Verder kun je gebruik maken van de  sjoelbak om er samen een gezellige dag van te maken.

Tijdsduur: 1 1/2-2 uur, kosten van een partijtje boerenmolka met boerenspellen  € 16.50 p.p., kinderen die groepsverband meekomen t/m 2 jaar gratis van 3 t/m 12 jaar € 9.50 p.p. Groepen groter dan 20 betalende personen € 0.50 korting p.p.

Boerenmolka en boerenspellen arrangement een partijtje boerenmolka met boerenspellen een mok koffie/thee of frisdrank met een stukje Limburgse vlaai duurt ongeveer  2 1/2 uur, kosten  € 18.50 p.p. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar een blikje drinken met Limburgse vlaai  € 10.95 p.p. voor groepen groter dan 20 betalende € 0.50 korting p.p