Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #24 (feb. 2020)

Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Zoals beloofd ga ik jullie vandaag meer vertellen over de vier belangrijkste aminozuren wanneer het gaat over huidverzorging die zich bevinden in onze Power with Biest.

First things first

Als eerste wil ik jullie graag op de hoogte houden. Nieuw van het gezichtsmasker. Als je een trouwe lezer bent, weet je inmiddels dat Carin bezig is met het op de markt brengen van een gezichtsmasker.
Natuurlijk, zoals je van haar gewend bent met het wondermiddel colostrum als een van de hoofdingrediënten. De verwachting is dat het masker over een maand klaar is voor de verkoop, hoe leuk is dat?!
In dit gezichtsmasker zit naast biest ook Aloë Vera!

 

Aminozuren

Goed, om terug te komen op die vier belangrijke aminozuren wil ik eerst even terugkomen op de vorige blok. Want aminozuren zijn goed voor een heleboel dingen. Zo zijn ze belangrijk voor bijvoorbeeld nagels, haren, pezen, spieren en botten, maar ook zeker voor een stralende huid. In onze Power with Biest zitten wel 20 verschillende aminozuren. De volgende vier zijn daarvan het belangrijkst wanneer het gaat om huidverzorging.

1. Threonine

Threonine zorgt voor een stevige en elastische huid. Dus wil jij graag een egale en stralende huid? Ook daarvoor kun je dus onze Power with Biest gebruiken. Dit poeder draagt bij aan een heleboel zaken en geeft power aan je hele lichaam!

2. Serine

Serine zorgt voor een gezonde huid. Je huid wordt hierdoor goed beschermd. Waarschijnlijk zie je ook verschil wanneer je onze Power with Biest gebruikt.

3. Proline

Proline gaat huidveroudering tegen. Het anti-aging effect is voornamelijk te danken aan dit aminozuur. Zo zorgt Power with Biest niet alleen voor een gezonde, elastische huid, maar ook voor een huid met minder fijne lijntjes.

4. Glycine

Glycine draagt ook bij aan een huid met minder rimpels. Dit aminozuur zorgt ervoor dat je huid er mooi en stralend uit ziet!

Zo zie je maar, naast dat Power with Biest bijdraagt aan een gezonde darmflora en helpt bij het sporten, helpt het ook om je huid er optimaal uit te laten zien. Dit product is dus een echte must-have!

Acties, we like it!

We hebben gemerkt dat jullie het leuk vinden wanneer er een aanbieding is, en jullie blij maken is iets waar wij zelf ook blij van worden! Daarom hebben we ook deze maand weer een super aanbieding voor jullie. In Februari krijg je de Power with Biest 75 gram van €12,50 voor €11,25 en 200 gram van €28,50 voor €24,95 (geldig t/m. 19 maart 2020). Weer zo’n aanbieding die je eigenlijk niet kan laten schieten!

Liefs, Eva