Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 54 (september 2022)

 

Hi allemaal,

Hopelijk genieten jullie van de zomer! Veel mensen vinden het heerlijk om in de vakantie lekker in de zon te liggen, maar zoals je weet is de zon niet altijd onze beste vriend.

 

“ervaar de magische werking!”

 

Bescherm jezelf

Hoe bescherm je jezelf nou het beste tegen de zon, zonder de hele dag binnen te moeten blijven? Uiteraard zijn er allerlei crèmes die helpen om zonnebrand te voorkomen, maar wat ook ideaal is, is een aftersun. Onze >> Beauty with Biest colostrum bodymilk << verzacht en voedt de huid, smeer je na het douchen in en ervaar de magische werking!

Hot, hot, hot

Bij warm weer verliest je lichaam sneller vocht, waardoor je kunt uitdrogen. Je huid kan hierdoor gevoelig, rood en droog worden. Airco heeft ook gevolgen voor de huid. Het is dus belangrijk om je lichaam (en dus ook je huid), te hydrateren. Zorg dus dat je genoeg water drinkt om je lichaam van binnenuit te hydrateren én dat je genoeg >>Beauty with Biest<< smeert om je lichaam van buiten te hydrateren!

 

                                “Voorkom een gevoelige huid in de zomer.”

 

Hallo zon, hallo onzuiverheden?

Warm weer zorgt natuurlijk voor meer zweet en vettigheid op onze huid. Als dode huidcellen zich vermengen met extra zweet en vettigheid, heb je grote kans op onzuiverheden. Warmer weer kan de overtollige talgproductie stimuleren en wanneer olie zich gaat vermengen met dode huidcellen, kan dit zorgen voor verstopte poriën en uiteindelijk tot puistjes. Ook de zon is de boosdoener van een onzuivere huid, omdat de stralen cel vernieuwing afremmen en er zich opnieuw dode huidcellen opstapelen op de bovenste huidlaag. Hoe ga je dit voorkomen? Eva tot uw redding! Voorkom een gevoelige huid in de zomer door over te stappen op een  huidverzorgingsroutine!

Mijn eigen huidverzorgingsroutine voor de zomermaanden:

Extra verzorging

Als je mijn blogs vaker leest, weet je dat de huid ook van binnenuit verzorgt dient te worden. Daarom is het natuurlijk altijd goed om jouw darmflora in balans te houden met ons Power with Biest colostrumpoeder. Het voorkomt ontstekingen, stimuleert een immuunreactie en heeft een kalmerende reactie. De aminozuren in >> Power with Biest << helpen je immuunsysteem een boost te geven. Een stralende huid begint bij een gezonde darmflora!

 

Maandaanbieding!

Deze maand in de aanbieding:

 

Next…

De volgende keer vertel ik jullie meer over de drie eiwitten die zich in biest bevinden en waar deze precies mee kunnen helpen! Lees je dan weer?

 

Liefs, Eva