Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #29 (juni 2020)

Hoi lieve lezers,

Tijd voor een nieuwe blog! Hebben jullie de vorige blog al gelezen? Er staat een heleboel informatie in over LGS, hartstikke interessant. Zeker even checken als je dat nog niet hebt gedaan!

Hoe gaat het met jullie?

Hopelijk gaat het goed met jullie en iedereen in jullie omgeving en zijn jullie de coronatijd een beetje goed doorgekomen, inmiddels zijn de maatregelen flink versoepeld en kunnen we weer genieten op een terrasje in de zon.

Nieuwsbrief

Je kunt je voortaan inschrijven op onze nieuwsbrief, super leuk. Bij inschrijving op de website krijg je een gratis presentje bij de eerst volgende aankoop in de webshop of op de beautyfarm! Deze aanbieding is geldig t/m september 2020. Ontvang je al een nieuwsbrief? Niet getreurd; bij de eerst volgende aankoop ontvang jij ook een gratis mini dispenser!

Candida

Je hebt er vast al eens van gehoord: candida. Maar wat is dat nou precies? Candida is een schimmelinfectie die leeft van suiker. Bij gevoelige darmen door een ongezond eetpatroon met te veel suikers en geraffineerde koolhydraten kan de schimmelgroei bevorderd worden. Maar ook regelmatig alcoholgebruik en een fastfoodrijke eetstijl worden gelinkt aan candida.

"Colostrumpoeder is dé oplossing en preventie voor gevoelige darmen."

Power with Biest

Als je de vorige blogs hebt gelezen en het stukje over candida hierboven, dan leg je misschien zelf de link al; Power with Biest! Ons colostrumpoeder is dé oplossing en preventie voor gevoelige darmen. Power with Biest is er voor iedereen die gezond wil zijn en blijven. En we zien wel dat jullie dat graag willen, de aanbieding van Power with Biest slaat goed aan! De aanbieding was zelfs bijna uitverkocht, de webshop en beautyfarm zijn weer aangevuld. Daarom hebben we nog een extra weekaanbieding. (geldig t/m 7 juli).

"Makkelijke voor het hele gezin!"

Beauty with Biest

De meeste mensen weten tegenwoordig wel dat ze een crème moeten kiezen die bij hun huidtype past. Door de magische werking van colostrum is de Beauty with Biest gezichtscrème geschikt voor alle huidtypes als dag- en nachtcrème, makkelijke voor het hele gezin!

Hoe gebruik je de Beauty with Biest colostrum gezichtscreme? Easy!

Twee keer per dag op een schone huid aanbrengen. ’s Ochtends was je de laatste restjes van de colostrum gezichtscrème, zweet en afvalstoffen eraf die ’s nachts via transpiratie op je huid komen. Juist in de nacht werkt je lichaam hard aan het verwijderen van afvalstoffen en die viezigheid wil je natuurlijk niet terug je huid in duwen door een nieuwe laag dagcrème. In de avond was je natuurlijk alle viezigheid en make-up eraf die je gedurende de dag hebt opgedaan. Vergeet daarbij niet je hals en decolleté, deze delen staan ook veel bloot aan zon, weer en wind en vervuiling. Alleen op een schone huid kan de crème goed in je huid doordringen. Het allerbeste resultaat behaal je wanneer je wekelijks het Beauty with Biest gezichtsscrub & masker gebruikt. Stralend de zomer in met een gezonde glow!

 

 

 

 

Maandaanbieding

Een nieuwe maand staat weer voor de deur, en jullie weten allemaal wat dat betekent! Elke maand is er een ander product in de aanbieding. De gehele maand juli kunnen jullie de colostrumgezichtscrème extra voordelig inslaan!

Beauty with Biest colostrum gezichtscrème van €19,95 voor €17,95! (geldig t/m 31 juli 2020).

Twéé Beauty with Biest colostrum gezichtscrèmes voor €32,95 en drie voor maar €46,95! (geldig t/m 31 juli 2020).

Ik zou zeggen, waar wacht je nog op? Het zonnetje schijnt, je huid verdient wat extra aandacht.

En nu lekker genieten van het weer!

Liefs, Eva