Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #38 (april-2021)

Hi allemaal!

Tijd voor een nieuwe blog en voor veel nieuwe informatie! Deze blog gaat over aminozuren en waar ze allemaal goed voor zijn. Jullie zijn ook vast benieuwd hoe het gaat met de ontwikkeling van onze Beauty with Biest shampoo! Lees vooral snel verder!

Update

De tweede testronde van de Beauty with Biest shampoo wordt bijna verstuurd! Wij willen iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties om mee te doen met het testen. De personen die wij hebben uitgekozen om te testen worden nog via e-mail benaderd. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkeling van de shampoo!

 

"Aminozuren zijn de bouwstenen van alles in ons lichaam"

Aminozuren

Ik heb er in eerdere blogs al wel eens over geschreven: aminozuren. Aminozuren komen van nature voor in ons lichaam, net zoals vitaminen en mineralen. En hoewel iedereen weet dat je tijdens de winter extra vitamine C moet innemen tegen verkoudheden, hecht bijna niemand belang aan gezonde voorraden aminozuren. Als je het verouderingsproces zo optimaal mogelijk wil laten lopen, is het toch erg belangrijk om ook voldoende aminozuren in het lichaam te hebben. Waarom?

Hierom!

Aminozuren zijn de bouwstenen van alles in ons lichaam: onze botten en pezen, onze bloedvaten en organen, onze hormonen en enzymen en ook onze nagels, huid en haren! De essentiële aminozuren halen we uit onze voeding. De semi-essentiële worden door ons lichaam zelf aangemaakt maar vanaf ons 35ste is dit niet altijd van zelfsprekend. Daarom is het belangrijk deze zelf aan te vullen met een kwalitatief aminozurencomplex. Power with Biest colostrumpoeder is hiervoor een echte aanrader!

Als je haar maar goed zit!

Aminozuren zijn ook erg belangrijk voor gezonde haren. Zo zorgt methionine niet alleen voor sterke nagels, maar is het ook nog eens effectief tegen haaruitval. Arginine bevordert de haargroei door vaatverwijdende werking, doorbloeding van de haarwortel wordt beter en de haargroei wordt zo gestimuleerd. Een aminozuur dat essentieel is bij de haaropbouw is glutamine.

Vitaminen en mineralen

Ook zink en vitaminen zijn belangrijk voor de haren. Zink helpt bij de vorming van keratine, wat een hoofdbestanddeel is van de haren. Daarnaast heeft het lichaam zink nodig voor de vorming van collageen, wat ook voor de haarstructuur van belang is. Haarverlies is een van de eerste tekenen van een tekort aan zink, wat meestal met extra toevoeging van zink weer verbeterd kan worden.

Alle vitaminen B, maar ook vitamine C speelt een belangrijke rol bij gezonde haargroei en glanzend haar. Laten wij nou net bezig zijn met de ontwikkeling van Beauty with Biest shampoo, die alles bevat wat jouw haar nodig heeft!

 

Moederdag

Elke dag is natuurlijk Moederdag, elke mama staat altijd paraat. Maar op zondag 9 mei zetten we onze moeders extra in het zonnetje!

  • Verwen jij je moeder met een verwenpakket? (maandaanbieding!) Dan krijgt ze er een gratis kortings-bon voor een workshop koe-knuffelen cadeau! Koe-knuffelen is een unieke belevenis: ervaar het wederzijds contact, en ja hoor.. koeien knuffelen terug!

Aanbieding

Moederdag aanbieidng (t/m 9 mei 2021):

Deze week: 

Gezichtsscrub & -masker met gratis mini Beauty with Biest gezichtscrème van €20,90 nu voor €14,95! (geldig t/m 7 mei).

 

Liefs, Eva