Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#48 (maart 2022)

Hello beautylovers

Wist je dat onze Beauty with Biest-lijn alweer bijna 3 jaar bestaat? En om goed te blijven, blijven we verbeteren. Onze Beauty with Biest gezichtscrème heeft een nieuwe receptuur, de vernieuwde formule trekt nog sneller in, de huid voelt superzacht aan en de geur van honingklaver ruikt nóg frisser! En ook is er een nieuw product in aantocht: de Beauty with Biest gezichtsfoam, deze gezichtsreiniger wordt de tweede week van maart in de webshop verwacht. Met gratis reiningssponsje.

"Het reinigt tot diep in de poriën en verwijdert vuil, make-up en overtollig talg"

Colostrum gezichtsfoam

Wat is dat dan, gezichtsfoam? Dit is een zachte, natuurlijke gezichtsreiniger voor alle huidtypen. De cleansing zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en de brengt de talghuishouding in balans. Colostrum en vitamine E zorgen voor het reinigend vermogen en colostrum en Aloë Vera zorgt voor een verzachtende en ontsmettende werking. Het reinigt tot diep in de poriën en verwijdert vuil, make-up en overtollig talg. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je gezicht een goede reiniging te geven!

 

Huidprobleem, opgelet!

Heb jij last van rosacea (blog 42) of acne? Dan weet je vast dat het reinigen van je huid belangrijk is. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar raakt je huid alleen maar geïrriteerder. Hoe kan dat nou?! Wist je dat niet alle producten gemaakt zijn voor probleemhuid? Onze Beauty with Biest bevat alle vitaminen en aminozuren die jouw huid verzorgen en stimuleren. Extra hulpmiddelen voor (gezichts)huidproblemen zijn onze Beauty with Biest nieuwe gezichtsfoam (wordt week 10 verwacht), gezichtsscrub & masker en de colostrum gezichtscrème.

En heb je bovenstaande al geprobeerd, maar wil het nog steeds niet helpen? Dan zou het goed kunnen dat er een verklaring is die met je darmen te maken heeft. Denk maar eens aan de darm-huid connectie, waar ik in vorige blogs al eens over schreef.

 

"Nog beter is om de echte oorzaak aan te pakken."

 

Oorzaak – gevolg – oplossing!

Er zijn verschillende oorzaken van acne, bijvoorbeeld hormonen, erfelijkheid, cosmetica die de huid verstopt, vochtige lucht, geneesmiddelen of wanneer je zelf onzuiverheden openkrabt en uitknijpt. Er is bij acne sprake van een ontstekingsproces van de huid en een versterkte immuunrespons. Zo reageert je huid als het ware ‘allergisch’ op dingen waar anderen gewoon goed tegen kunnen. Je zou dan natuurlijk de trigger voor de huid weg kunnen nemen, dus niet meer krabben of andere cosmetica gebruiken. Nog beter is om de echte oorzaak aan te pakken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat die overdreven afweerreactie niet alleen in de huid plaatsvindt, maar in het gehele lichaam.

 

Ingewikkeld

Het is best een ingewikkeld verhaal, maar als het in jouw darmen rommelt, kan dat ervoor zorgen dat jouw lijf en huid heel heftig reageert op allerlei dingen. Dit kan dan weer invloed hebben op je hormoonfunctie, met alle gevolgen van dien. En zo gaat op een gegeven moment het cirkeltje weer rond en kan geen crème dit onderliggende probleem voor je oplossen.

Power with Biest

Tot uw redding! Onze Power with Biest brengt jouw darmflora in balans, het kan fungeren als een beschermend schild op je huid. Het voorkomt ontstekingen via een bacteriële infectie, stimuleert een immuunreactie en heeft een kalmerende reactie. Wil jij een gezonde huidbarrière en een krachtig immuunsysteem? Probeer dan minstens vier weken onze Power with Biest en ervaar de kracht van jouw eigen lijf!

 

Maandaanbieding

De gehele maand maart hebben we weer een leuke aanbieding!

Beauty with Biest colostrum gezichtscrème 50 ml. met gratis mini gezichtssrub & masker van € 23.45 voor € 19.95 (geldig t/m 31 maart).
Beauty with Biest gezichtsscrub & masker 100 ml. met gratis mini gezichtscrème van € 20.90 voor € 14.95 (geldig t/m 31 maart).

>>Trio mini’s giftset face<<: Beauty with Biest gezichtscrème, gezichtsscrub&masker én gezichtsfoam  van € 14.95 voor € 12.50 (geldig t/m 31 maart).
>>Trio giftset face<<: Beauty with Biest gezichtscrème, gezichtsscrub&masker én gezichtsfoam van € 47.85 voor € 40.95 (geldig t/m 31 maart).

Leuk om te geven.. of verwen jij jezelf met de giftset? ;)

 

Liefs, Eva