Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 60 (maart 2023)

Hi allemaal,

Eindelijk lopen de temperaturen weer langzaam op, de lente komt eraan! Maar dat wordt ook hard werken voor je huid. Zo moet je huid bijvoorbeeld wennen aan een nieuwe luchtvochtigheid en de natuurlijke vetproductie opnieuw in balans brengen. Zo kan de lente soms juist een lastige periode zijn. Hoe kun je je huid voorbereiden op de lente? sowieso al belangrijk is om je huid regelmatig goed schoon te maken en te verlossen van dode huidcellen

Sowieso is het  belangrijk om je huid regelmatig goed schoon te maken en te verlossen van dode huidcellen.

Een goed begin is het halve werk!

Allereerst: reinig je huid met onze Beauty with Biest gezichtsfoam. Breng de gezichtsfoam aan op een vochtige huid, masseer de foam licht in en was je gezicht met water.

Scrub daarna de dode huidcellen van je huid en neem eventjes wat me-time met ons Beauty with Biest gezichtsscrub- & masker!

Verstopte poriën, uitgedroogde of schilferige huid; je bleke winterse huid zal een heerlijke lente behandeling heel fijn vinden na de donkere maanden. Hoewel het sowieso al belangrijk is om je huid regelmatig goed schoon te maken en te verlossen van dode huidcellen, is een seizoen overgang een perfect moment om dit te doen.

Uiteindelijk voedt je je gezicht nog met onze Beauty with Biest gezichtscrème die je kunt gebruiken als dag- en nachtcrème. ’s Ochtends ook nog wakker worden met zachte en verzorgde lippen? Gebruik dan voor het slapen gaan onze Beauty with Biest colostrum lippenbalsem

De conditie van je huid zegt eigenlijk vooral over hoe het van binnen met jou gaat.

Luister naar je huid

Als je mijn blogs vaker leest, weet je inmiddels wel dat onze huid ons grootste orgaan is. Ze beschermt ons lichaam tegen stoten en tegen invloeden van buitenaf zoals bacteriën en UV-stralen. Daarnaast regelt je huid ook je lichaamstemperatuur, maakt vitamine D aan én vormt een barrière met de buitenwereld, zodat er niet te veel water en zouten verloren gaan. De conditie van je huid zegt eigenlijk vooral over hoe het van binnen met jou gaat. Last van puistjes, droge plekken of jeuk? Het zijn vaak symptomen dat er iets niet in balans is in je lijf. Luister dus naar de huid en probeer te achterhalen wat er niet goed gaat in je lichaam of met je huidroutine.

Let bijvoorbeeld op met suikers, die zorgen voor een snelle veroudering van de huid. Van groente, fruit en gezonde vetten wordt je huid heel blij! Roken en alcohol zijn funest voor de huid. Ook weinig slaap en stress zijn niet goed. Je ziet het vaak op latere leeftijd ook wanneer iemand rookt of veel alcohol drinkt. De huid is dan doffer en droger en als je rookt krijg je vaak last van zogenoemde ‘rookrimpels’.

Uiteraard is het belangrijk om veel te drinken! Je lichaam bestaat voor 60% uit water en om huidveroudering tegen te gaan kun je die waterhuishouding het beste op peil houden. Drink dus genoeg water en gebruik de hydraterende huidverzorgingsproducten van onze Beauty with Biest lijn.

 

Extra tip

Nog een extra tip van mij: ons Power with Biest colostrum poeder is natuurlijk altijd een goede booster voor je hele lichaam (inclusief je huid!). Zeker na de carnavalsdagen is het geen slecht idee om je lichaam weer even een oppepper te gunnen!

Campina Openboerderijdag

Dan nog iets leuks: op 29 mei zetten wij de staldeuren voor jullie open tijdens de Campina openboerderijdag! Natuurlijk staan we ook met een stand van Beauty with Biest en Power with Biest en kun je ervaren hoe onze producten zijn!

 

..en iets minder leuks en helaas geen 1 aprilgrap, maar vanaf april zijn wij genoodzaakt om onze beautyproducten met 5 tot 10 % te verhogen. Helaas ontkomen wij ook niet aan de hogere grondstoffen, transportkosten, loonsverhogingen etc.

Wél leuk:

Wat we natuurlijk wél gewoon blijven doen is maandelijks een leuke aanbieding voor jullie maken! De komende maand in de aanbieding:

>> 2x Beauty with Biest gezichtscrème met gratis Beauty with Biest colostrum lippenbalsem << van €44,40 voor maar €39,90!

 

Liefs,

Eva