Op zoek naar
een leuk uitje?

GRATIS boerderijbezoek voor leerlingen van het basisonderwijs en speciaalonderwijs

OPGELET, leerkrachten / ouders / verzorgers / kinderen van het basis- en speciaal onderwijs: wil jij met je klas/groep tussen 6 - 11 oktober met de Dutch Food Week GRATIS naar de boerderij komen, DEEL en LIKE het bericht  op facebook en laat weten met welke groep/klas en school jullie graag onze zuivelboerderij bezoeken! Wij vertellen graag waar ons eten vandaan komt. D.m.v. een loting wordt op woensdag 18 september de winnende klas en school bekend gemaakt! Boederij Educatie Nederland sponsort dit gratis boerderijbezoek.

boerenmarkt 25 augustus bij de zuiderburen in Bree

Op zondag 25 augustus van 10.00-18.00 uur zijn we met ons promoteam op de boerenmarkt bij familie Braeken-Jehoul langs de Rorenweg in Bree te vinden. Op deze dag kunt u kennis maken met onze beautyproducten Beauty with Biest en Power with Biest en met speciaal voor deze dag mooie aanbiedingen. Ook kunt u een kijkje nemen op het melkveebedrijf van familie Braeken-jehoul met doorlopend een rondleiding op het melkveebedrijf en niet te vergeten u kunt ook een heerlijke boerenijs van verse koeienmelk eten op het terras bij 'T Roren Ijsje, kom jij ook?  Meer info boerderij in de kijker

Blogs op de website

Alle BLOGS over Beauty with Biest en Power with Biest die u op facebook onder de notities kunt lezen, zijn vanaf nu ook te lezen onder het icoontje "B" op de webpagina's.
Heeft u deze nog niet gelezen? Ga er even voor zitten, Eva neemt u mee in de wereld van Beauty/Power with Biest, veel lees plezier over ons "magisch product"!! 
Heeft u vragen over de producten, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Of neem een kijkje in onze webshop.

EXTRA data KOE knuffelen

Door de grote belangstelling van de workshop KOE knuffelen een extra datum  KOE knuffelen op zaterdag 24 augustus van 10.30-13.00 uur. 
Beleef het boerenleven en geniet van de rust en de warmte van een koe, even chillen op de boerderij! Kosten voor volwassen € 27.50 p.p incl. een consumpties met een plakje  boerencake bij aanvang. Laarzen/klompen, overal en een boerenzakdoek/sjaaltje te leen, kinderen (onder begeleiding van een volwassenen) 4 t/m 12 jaar € 14.50 p.p. incl. een consumptie met een plakje boerencake. Overal, boerenzakdoek/sjaaltje te leen, s.v.p. zelf voor schone kinderlaarzen zorgen. Andere data van de workshop KOE knuffelen vindt u onder de rubriek KOE knuffelen. Wilt u graag met 6 personen of meer komen KOE knuffelen dan kunt u in overleg zelf een datum en tijdstip reserveren. Eventueel bieden we ook privé workshop KOE knuffelen aan, heeft u vragen neem gerust contact met me op. 
Wilt u een workshop KOE knuffelen reserveren graag via de mail; carin@hethobbyschuurtje.nl of teleonisch tel; 0495-552282 / 06-36299112.

 

 

Campina Openboerderijdag

Op maandag 10 juni Tweede Pinksterdag staan onze staldeuren open voor bezoekers. Het belooft een 'stoere' open dag te worden met vele activiteiten voor de kinderen met o.a: een stoere melkwegrace, voer de koe, melkpakvissen, skippie koe race, koe melken, blind proeven, rondleidingen en natuurlijk proeven van de lekkere Campina melkproducten. Op deze dag worden er ook heerlijke verse boerenpannekoeken gebakken! En niet te vergeten u kunt kennis maken met onze NIEUWE beautyproducten van Beauty with Biest en Power with Biest. Graag tot dan!!

Inspiratiebijeenkomst Jong Leren Eten

Op woensdag 5 juni van 13.30-16.00 uur, wordt er een inspratiebijeenkomst gehouden op onze boerderij,
in samenwerking met Jong Leren Eten, Fooduz, NME de IJzerenman, het Kwadrant Weert en Boerderij Educatie Limburg.
* Waarom is educatie over gezonde en duurzame voeding belangrijk.
* Hoe kunnen we dit thema, samen met Boerderij Educatie Limburg belangrijk maken binnen het onderwijs?
Alle leerkrachten van het basisonderwijs, docenten van het voortgezet onderwijs, medewerkers van de kinderopvang en ouders zijn welkom om deel te nemen aan deze inspriatiebijeenkomst het belooft een inspirende middag te worden, graag tot ziens op onze boerderij!
.
 

Slecht bereikbaar / storing internet

Graag wil ik u laten weten dat we tot woensdag 22 mei, misschien slecht bereikbaar zijn via de mail en vaste telefoon. Als u binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen via de mail, bel me gerust op de 06-36299112.

Er wordt hard gewerkt aan glasvezel en hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we ook snel genieten van het snelle internet op het platteland!

NIEUWE DATA

Koe knuffelen

Voor individuele inschrijving workshop KOE KNUFFELEN van 2019
Een individuele workshop KOE knuffelen start van 10.30- 13.00 uur, tijdsduur 2 1/2 uur, kosten voor volwassen € 27.50 p.p incl. een consumpties met een plakje  boerencake bij aanvang. Laarzen/klompen, overal en een boerenzakdoek/sjaaltje te leen, kinderen (onder begeleiding van een volwassenen) 4 t/m 12 jaar € 14.50 p.p. incl. een consumptie met een plakje boerencake. Overal, boerenzakdoek/sjaaltje te leen, s.v.p. zelf voor schone kinderlaarzen zorgen. Data van de workshop KOE knuffelen vindt u onder de rubriek KOE knuffelen. Wilt u graag met 6 personen of meer komen KOE knuffelen dan kunt u in overleg zelf een datum en tijdstip reserveren. Eventueel bieden we ook privé workshop KOE knuffelen aan, heeft u vragen neem gerust contact met me op.  

NIEUWS VAN DE BOERDERIJ

Nieuwe website!

Met gepaste trots presenteren wij u onze vernieuwde website. Hiermee hopen wij u een duidelijk beeld te kunnen geven van alle activiteiten die bij ons te vinden zijn. Ook is het mogelijk om online onze speciale Beauty with Biest en Power with Biest producten te bestellen.