Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest

Workshop Beauty with Biest

Durven jullie het aan? Even ontspannen op de boerderij? Kom naar de beauty farm en bekijk het boerenleven eens met een andere blik. Na het aantrekken van het boerentenue nemen we een kijkje in de stallen. Maak kennis met het moderne boerenleven, incl. mooie fotomomenten. Na een heerlijke boerensmoothie gaan we met de biest (colostrum) aan de slag, puur natuur.

Biest ook wel colostrum genoemd, is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalf. De biest is dikker en geler dan melk en bevat van nature hoge concentraties van vitamines en mineralen . Het is dus een “machtig” product. Is biest de nieuwe botox?? Je staat versteld van het resultaat.

De kosten van een workshop “Beauty with Biest” deluxe;  2 ½ uur incl. kijkje in de stallen, gebruiksleen boerentenue; laarzen/klompen en boerenzakdoek, petje met  mooie fotomomenten, voor in de pauze een boerensmoothie /koffie/thee met een plakje boerencake, gezichtsmasker/handmasker met colostrum en andere natuurlijke producten, gezichtscrème met colostrum en de hand&bodycrème. Een workshop “Beauty with Biest” start met min. 6 personen, kosten € 29.50 p.p.

De kosten van een workshop “Beauty with Biest”; 1 1/2 uur (excl. boerderijbezoek) bij aanvang boerensmoothie /koffie/thee met plakje boerencake en alle natuurlijke producten van de workshop Beauty met Biest. Een workshop “Beauty met Biest” start met min. 6 personen, kosten € 24.50 p.p.