Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #32 (okt. 2020)

Hi Beauty with Biest-lovers!

Het is weer tijd voor een nieuwe blog. In de vorige blog hebben jullie al een tipje van de sluier meegekregen, maar nu is het officieel: we hebben weer nieuwe producten!
Nu nieuw in onze webshop: Beauty with Biest bad- & douchegel en Beauty with Biest colostrum handzeep

"Vier producten voor maar € 12.50!"

New, new, new!

Met de komst van de nieuwe producten, hebben we nu ook een giftsetje! Super leuk om iemand cadeau te doen of om iemand een hart onder de riem te steken. Het giftsetje bestaat uit een make-uptasje met leuke Beauty with Biest mini’s. Heel leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Vier producten voor maar € 12.50!

Laat je horen

Wij zijn altijd hartstikke benieuwd naar jullie meningen en ervaringen met de Beauty with Biest en Power with Biest producten. Sinds kort is het mogelijk om reviews toe te voegen op de website. En omdat jullie review voor ons een cadeautje is, krijgen jullie voor het geven van zo’n review een cadeautje van ons terug! Voeg je een review toe? Dan ontvang je bij je eerstvolgende bestelling van oktober en november 2020 een mini-dispenser cadeau. Hoe leuk is dat dan?!

"Een goede darmflora en draagt het bij aan een sterk immuunsysteem." 

You’ve got the power!

Als je mijn blogs leest, dan heb je waarschijnlijk al vaker gelezen over Power with Biest. Deze colostrumpoeder is dus echt voor een heleboel dingen goed. Zo helpt het bij het ondersteunen van een goede darmflora en draagt het bij aan een sterk immuunsysteem. Ontzettend belangrijk dus. Het fijnste aan de Power with Biest vind ik dat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Je mengt het gewoon door bijvoorbeeld je yoghurt of sap, super easy!

 

Sterk met biest

Naast dat colostrumpoeder bijdraagt aan een goede weerstand, is het ook heel goed te gebruiken in combinatie met sporten. Heb jij in mijn vorige blogs al gelezen hoe onze Power with Biest kan helpen bij spieropbouw tijdens het sporten? Zeker de moeite waard om het nog even te bekijken! Zo bevat het verschillende aminozuren die essentieel zijn voor het krijgen en behouden van sterke spieren. Heb jij ons colostrumpoeder al geprobeerd? Laat een review achter op de website!

Maandaanbieding

Elke maand hebben we weer een aantal leuke aanbiedingen voor jullie. Deze maand uiteraard onze nieuwe aanwinst in de aanbieding:

 

En onze weekaanbieding (geldig t/m 8 okt. 2020), voor iedereen die zijn weerstand op pijl wilt houden, nu het weer wat kouder wordt:

Laat je horen!

Zoals ik eerder al zei: wij zijn super nieuwsgierig naar jullie ervaringen met de producten. Dus laat je horen! We zien jullie reviews op de website graag tegemoet.

 

Liefs,

Eva