Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #22 (jan. 2020)

Happy New Year!

Hoi lieve lezers, er is weer een nieuw jaar aangebroken en daar horen de nodige voornemens bij. Misschien heb je wel een hele lijst aan voornemens of wellicht heb je er geen. Ik heb me voorgenomen om dit jaar goed voor mezelf te blijven zorgen. Dat is iets wat ik in het vorige jaar gedaan heb en goed is bevallen, dus dat wil ik graag zo blijven doen. En wat hoort daar dan bij? Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen..

"Daar hebben wij natuurlijk aan gedacht!"

Take care!

Naast goed eten, zorgen voor genoeg geluksmomentjes en de nodige beweging is het natuurlijk van belang om goed voor je huid te zorgen. En in de winterperiode is dat nou juist zo belangrijk. Veel mensen krijgen tijdens de koudere dagen al snel last van schrale, droge handen en voeten. Daar hebben wij natuurlijk aan gedacht! Verwen je handen en vermoeide voeten met de colostrum hand- & bodycrème. De crème is voedend en daardoor ideaal wanneer je last hebt van bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of kloofjes. Een perfecte verzorging die zorgt voor een zijdezachte huid. En ook niet heel onbelangrijk, het heeft de heerlijke geur van honingklaver. Daarnaast is deze crème heel handig in gebruik doordat het in een dispenser zit, je pompt dus nooit veel te veel crème. Een stukje verderop in deze blog vind je ook nog een leuke aanbieding voor onze Beauty with Biest hand- & bodycrème.

"dat is de reden waardoor ze sneller uitdrogen"

Droog, droger, droogst

Grrr, ik had het er net al even over, die verschrikkelijke droge huid. Is het jou wel eens opgevallen dat je ellebogen en hielen vaak droog aanvoelen of er droog uitzien? De huid die onze ellebogen en hielen beschermt is een beetje dikker dan die van andere delen van het lichaam. Maar deze gebieden hebben ook minder talgklieren, en je raadt het al; dat is de reden waardoor ze sneller uitdrogen. Wanneer deze gebieden verwaarloosd worden, kan er eelt of andere onzuiverheden ontstaan. Daarom is het van groot belang om ook je ellebogen en hielen goed in te smeren met een hydraterende crème.

"de frisse geur van honingklaver"

he masked beauty!

Volgende maand hebben we weer iets nieuws in de webshop en op de beautyfarm, namelijk het gezichtsmasker. Door de magische werking van biest is het geschikt voor jong en oud. Het masker geeft de huid een boost en zorgt voor een frisse, stralende teint. Ook dit masker bevat de frisse geur van honingklaver. Het masker is verkrijgbaar in een dispenser van 100 ml. en in mini sachets van 15 ml. Ik kan al niet wachten tot dit masker eindelijk op de markt is.! En jij?

 

Aanbieding van de maand!​

De vorige maand was de Beauty with Biest gezichtscrème in de aanbieding. Deze maand is onze Beauty with Biest hand- & bodycrème aan de beurt! Laten we eerlijk zijn, zo’n aanbieding is natuurlijk altijd leuk. Voor 100 ml. Beauty with Biest hand- & bodycrème betaal je deze maand geen €13,95, maar slechts €10,95. En wil je graag een 100 ml. en één 15 ml. Beauty with Biest hand- & bodycrème, dan betaal je deze maand €12,95 (geldig t/m 31 jan.).

Liefs, Eva