Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 51 (juni 2022)

Sunshine!

Hello sunshines! De zon laat zich lekker veel zien, in mijn vorige blog heb je het een en ander kunnen lezen over gezond zonnen. Wist je dat onze Beauty with Biest colostrum bodymilk ook zeer geschikt is als aftersun? Het zorgt ervoor dat je huid heerlijk kalmeert!

Hoe lekker is het om in het zonnetje te zitten? Heerlijk toch? Maar vergeet niet dat de zon zorgt voor uitdroging van onze huid.. Het is extra belangrijk om je lichaam van binnen én buiten goed te hydrateren. Hoe dan?"De eiwitten in de colostrum zorgen voor een verkoelend laagje op de huid.

 "De eiwitten in de colostrum zorgen voor een verkoelend laagje op de huid"

Bodymilk

Je lichaam van binnenuit hydrateren doe je uiteraard door water te drinken, maar hoe hydrateer je je lichaam écht goed van buitenaf? Het is natuurlijk belangrijk om je in te smeren met een goede zonnebrand, maar een goede aftersun is minstens zo belangrijk. Zoals ik net al schreef, is onze Beauty with Biest bodymilk een hele goede aftersun. De eiwitten in de colostrum zorgen voor een verkoelend laagje op de huid. Door de celgroei stimulerende en genezende factoren is het een ideale vervanger voor aftersun. En omdat onze crème snel intrekt, blijft je huid niet lang plakkerig, handig! Deze week een aanbieding colostrum bodymilk van 150 ml. een gratis mini colostrum bodymilk van 30 ml. handig voor op vakantie of in de sporttas!

" Een stralende huid begint bij een gezonde darmflora"

Colostrum poeder

Ons colostrumpoeder Power with Biest zit ook vol belangrijke vitaminen, mineralen, proteïne, probiotica en groeifactoren en wordt veel gebruikt ter ondersteuning van de weerstand en de darmflora. Daarnaast heeft het nog meer gezondheidsvoordelen en wordt het veel gebruikt door sporters om snel te herstellen van zware inspanningen. Vanwege de positieve effecten die colostrum (biest) heeft op de darmflora en de botformatie, wordt gebruik hiervan ook aangeraden bij mensen die lijden aan aandoeningen zoals de Ziekte van Crohn, Prikkelbare Darm Syndroom en osteoporose. En een stralende huid begint bij een gezonde darmflora!!

 

"De biestreep is handig voor na het sporten of als gezond tussendoortje met extra power!"

Biestreep

Wij hebben een eigen recept voor een heerlijke biestreep die we graag met jullie willen delen! In een reep van 100 gram kun je maar liefst 30 gram colostrumpoeder verwerken! Bij aankoop van de Power with Biest colostrumpoeder deze maand een gratis recept en tevens is de Power with Biest colostrumpoeder de hele maand in de aanbieding! De biestreep is handig voor na het sporten of als gezond tussendoortje met extra power! Ook een aanrader voor mensen met gevoelige darmen. Dus.. Waar wacht je nog op?!

Weekaanbieding: >> Beauty with Biest colostrum bodymilk van 150 ml. << nu met gratis mini colostrum bodymilk nu € 14.50 (geldig t/m 10 juni 2022)

Maandaanbieding
De gehele maand juni in de aanbieding:

>> Colostrumpoeder Power with Biest 75 gram  << van € 13.50 nu voor maar € 12.25

>> Colostrumpoeder Power with Biest 200 gram << van € 29.95 nu voor maar € 27.50

>> Colostrumpoeder Power with Biest 500 gram << van € 67.95 nu voor maar € 63.50

 

En oh ja.. als je het recept hebt gekregen en uitgeprobeerd hebt, laat je ons dan even weten wat je ervan vond?

 

Liefs, Eva