Op zoek naar
een leuk uitje?

Vakantie kilo's Beauty with Biest blog 66 (september 2023)

Hi allemaal,

Hopelijk hebben jullie een beetje genoten van de vakantie, misschien heb je nog wel vakantie óf ben je een van de geluksvogels die de vakantie nog in het vooruitzicht heeft. Vakantie is heerlijk, maar vaak niet de ideale periode als het gaat om onze kilootjes. Heb jij tijdens de vakantie meer gesnoept of een extra glaasje wijn gedronken? Ben je minder naar de sportschool geweest of had je gewoonweg geen zin om gezond te koken? Hartstikke logisch! Maar.. hoe krijg je die vakantie kilo’s er weer af? Lees snel verder!

 

Tips

  1. Vermijd stress en zorg voor voldoende nachtrust
  2. Beweeg elke dag
  3. Drink voldoende water
  4. Eet gezond (met voldoende groente en fruit)
  5. Verminder de inname van suiker en geraffineerde koolhydraten

 

Move it!

Bewegen om af te vallen, we denken dan vaak aan het verbranden van calorieën. Maar wist je dat lichaamsbeweging je metabolisme ook kan verhogen? Als je beweegt krijg je meer energie en motivatie om de andere stappen in je afslankprogramma aan te pakken. En onthoud: elk klein stapje telt en is altijd beter dan niks doen! Begin elke dag langzaam met kleine hoeveelheden lichaamsbeweging.

"Daarom heb je elke dag nieuwe aanvoer van eiwitten nodig."

Eiwitten

Ik heb jullie natuurlijk al vaker verteld over eiwitten. Eiwitten zijn nodig voor je spieren, botten, zenuwstelsel, enzymen, huid en haren. Elke dag worden er nieuwe weefsels gemaakt en afgebroken in je lichaam. Daarom heb je elke dag nieuwe aanvoer van eiwitten nodig. Hoe je die binnenkrijgt? Via je voeding! De meeste Nederlanders krijgen wel genoeg eiwit binnen, maar soms is er wel een beetje extra aandacht nodig voor eiwitten. Bijvoorbeeld als je extra spieren wil aanmaken, als je herstelt van ziekte of een wond, als je wat ouder wordt óf als je dus wil afvallen!

"de manier en snelheid waarop je lichaam voedingsstoffen omzet naar energie."

Metabolisme

Ook die eiwitten hebben op hun beurt weer een rol in ons metabolisme. Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling, de manier en snelheid waarop je lichaam voedingsstoffen omzet naar energie. Wanneer je een traag werkend metabolisme hebt, kan dit ervoor zorgen dat je snel bijkomt en moeite hebt met afvallen. Hoe zorg je nou voor een sneller metabolisme?

  1. Eet 5 tot 6 maaltijden per dag. Drie maaltijden per dag zijn niet genoeg om veel vet te verbranden.
  2. Drink voldoende water
  3. Eet niet voordat je naar bed gaat
  4. Beweeg dagelijks voldoende
  5. Eet voldoende eiwitten
  6. Verlaag de hoeveelheid koolhydraten die je eet
  7. Neem voldoende rust en slaap
  8. Neem 1-2 daags een doseerlepel  colostrum poeder Power with Biest (wist je dat colostrum poeder voor meer dan 80% uit eiwitten bestaat)

Luister naar je lichaam

Sporten is goed voor je, maar let altijd op met extreme trainingen. Als je te veel vraagt van je lichaam, heeft dat invloed om je immuunsysteem. In combinatie met de juiste voeding en rust, helpt colostrum om infecties te voorkomen. Biest geeft een boost aan het imuunsysteem!

Wil jij Power with Biest gebruiken om je te helpen van je vakantiekilo’s af te komen? Beweeg daarnaast dan dagelijks en ga 1 of 2 keer per week sporten. In plaats van Power with Biest colostrumpoeder door je yoghurt, kwart of smoothie te mengen, kun je nu ook kiezen voor een Power with Biest reep! Heerlijk voor na het sporten of gewoon als gezond tussendoortje. Ben jij benieuwd? Check dan onze maandaanbieding!

 

MAANDAANBIEDING

Bij onze aanbiedingen nu gratis het recept voor een BIESTREEP/Proteïnereep:

>> 250 gram colostrum poeder Power with Biest van €36,95 voor €33,95 <<

>> 500 gram colostrum poeder Power with Biest van €67,95 voor €62.95 <<

 

Liefs,

Eva