Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 56 (november 2022)

Wie jarig is trakteert!

Hi allemaal,

Wisten jullie dat activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in november 20 jaar bestaat? Natuurlijk willen we dat samen met jullie vieren. Voor alle gasten en klanten hebben we een leuk jubileumpresentje!

Nog meer nieuws

We hebben nog meer leuk nieuws, we hebben namelijk een nieuw product in de testfase: lippenbalsem met 100% natuurlijke ingrediënten. Zeg nou eerlijk, die wil je toch gewoon nu al hebben?! Persoonlijk kan ik echt niet wachten op deze lippenbalsem en ik denk dat ik hem heel vaak ga gebruiken.

De (B)RRRRR in de maand..

Het is nu nog een milde herfst, maar voor we het weten staat ook de winter weer voor de deur. De periode die bekend staat om een schrale huid, droge lippen en pijnlijke kloven. Kortom betekent koud weer: uitdroging. Door de ramen te sluiten en de verwarming aan te zetten, wordt de luchtvochtigheid in je huis lager en dat zorgt er dan weer voor dat je huid vocht verliest en daardoor droger gaat aanvoelen. No stress, ik kom met de beste tips voor jouw huidverzorging tijdens de koudere maanden!

Tips

- Is het buiten koud en nat? Draag dan handschoenen.
- Was je handen met >> Beauty with Biest handzeep <<.
- Verzorg je handen én voeten nog extra met >> Beauty with Biest hand- & bodycrème <<.
- Drink voldoende water
.
- Douche of badder niet te warm en te lang.

Power with Biest

Ook ons >> colostrumpoeder << is natuurlijk top voor de maanden waarin je lichaam wel wat extra weerstand kan gebruiken. Gebruik het als een natuurlijke booster of als ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

De dosering van >> Power with Biest << varieert per persoon, we zeggen vaak: neem wat goed voelt voor je lichaam.  De richtlijnen zijn als volgt, ik som eerst op waarvoor je het zou willen gebruiken, en daarna de aanbevolen hoeveelheid.

Preventie (mooie huid, stevige nagels en glanzend haar): 2 keer per dag, 3 -10 gram

Allergieën: 2 keer per dag, 3 - 12 gram
Artritis: 2 keer per dag, 10- 20 gram
Menstruatie problemen: 2 keer per dag, 7 - 20 gram
Verkoudheid, bronchitis: 2 keer per dag, 3 - 20 gram
Griep: 3 keer per dag, 7 - 20 gram
Chemo/bestraling: 10 -25 gram

December

In de gezellige decembermaand zijn wij te vinden in het mooie zuiden van het land. Van 1 t/m 30 december staan we namelijk met onze unieke streekproducten van Beauty with Biest en Power with Biest op de >> Magische Kerstmarkt in Maastricht <<. Kom jij ons daar opzoeken?

 

Liefs,

Eva