Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 53 (augustus 2022)

Hallo allemaal!

Wat een heerlijk weer is het buiten, zijn jullie ook al van het zonnetje aan het genieten in jullie vrije tijd? Het is weer tijd voor een nieuwe blog, waarin ik jullie natuurlijk weer veel ga vertellen, lees dus snel verder!

 

Ongelukken zitten in een klein hoekje

Het is zomer, je hebt zomerkleding aan en door een klein ongelukje heb je zomaar een beschadigde huid. Hoe gemakkelijk stoot je je elleboog of knie.. of heb je een sneetje in je vinger, je verbrand je aan je strijkijzer of krultang.. of je verbrand door de zon. Het is er zomaar ineens. Maar wat doe je nou bij zo’n beschadigde huid en is het mogelijk om littekens altijd te voorkomen?

"Power with Biest doodt bacteriën, virussen en schimmels én zorgt voor versnelling van het aanmaken van nieuwe huid". 

Stappenplan tot uw redding!

Er zijn wat dingen die heel belangrijk zijn bij een beschadigde huid. Hieronder een stappenplan:

  • Maak je huid goed schoon.
    De eerste stap is het schoonmaken van de wond, maar let op! Doe dit niet met alcoholhoudende producten. Alcohol reinigt de wond wel goed, maar zal ook goede cellen aantasten. Daarom is het beter om het wondje te spoelen met lauw warm en bij een verbranding te koelen, 10 minuten met lauw water.

Met daarop ons Power with Biest colostrumpoeder. Dit doodt bacteriën, virussen en schimmels én zorgt voor versnelling van het aanmaken van nieuwe huid.

  • Verzorg de wond

Het is natuurlijk belangrijk om je wondje goed te verzorgen, maak het wondje schoon. Strooi dagelijks ons Power with Biest colostrumpoeder over de wond ter bescherming van de huid.

  • Versnel het genezingsproces

Is de huid aan het genezen en is het wondje dicht? Ga dan meteen aan de slag met onze verzorgende en hydraterende Beauty with Biest hand- & bodycrème, een stimulans om de beschadigde huid te herstellen.

 

Littekens voorkomen

Heb je te maken met een beschadigde huid en probeer je om littekens te voorkomen? Zorg dan goed voor je huid met een littekenzalf. De huid die beschadigd is kan geen vocht vasthouden vanuit zichzelf. Omdat de bovenste huidlaag beschadigd is, zal het aanwezige vocht in je huid verdampen. Hierdoor droogt je huid uit, krijg je jeuk en het herstel zal niet worden bevorderd.

Beauty with Biest hand- & bodycrème en Beauty with Biest bodymilk zijn super ter verzorging van een beschadigde huid (ook voor huid beschadigd door de zon).

 

”Het is tevens een echte jeugd-booster doordat het zorgt voor aanmaak van extra collageen”.

 

Reacties

Jullie weten allemaal dat biest bekend staat om zijn weerstand verhogende en celgroei stimulerende werking én de versterkende voedingsstoffen voor de huid, waardoor het rimpels en fijne lijntjes vermindert! We krijgen een hele hoop mooie reacties over onze producten en zijn enorm blij jullie zo te kunnen helpen!

 

Maandaanbieding

Maandaanbieding trio – Mini Power with Biest (75gr), Beauty with Biest hand- & bodycrème (100ml) en Beauty with Biest bodymilk (150ml) van €41,95 nu voor maar €35,00.

Dit trio kun je niet missen bij kleine ongelukjes in en rondom het huis! Ga veilig je zomervakantie in.. Waar wacht je nog op?

 

 

Liefs, Eva