Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #33 (nov. 2020)

Hoi allemaal!

Eindelijk weer een blog! De decembermaand staat weer voor de deur, dus wij hebben natuurlijk weer leuke aanbiedingen. Daarover later in deze blog meer. Eerst wil ik jullie bedanken voor de mooie reviews in de webshop. Het doet ons goed om te lezen hoe jullie biest ervaren in een beauty- en gezondheidsproduct. We zijn ook super blij dat steeds meer klanten Power with Biest weten te vinden om hun lichaam te ondersteunen bij gevoelige darmen, een laag immuunsysteem of gewoon voor het aanvullen van onze aminozuren of extra power! Ook gebruiken steeds meer mensen het voor hun huisdieren, zij hebben ook baat bij Power with Biest. Ideaal voor gevoelige darmen, maar zeker niet te vergeten: de stralende vacht die ze krijgen van een colostrumboost!

"Als we onze handen abnormaal veel wassen..."

Droge handjes?

De koudere periode is weer aangebroken en dan komen de droge handen ook weer tevoorschijn. Maar hoe werkt de huid van onze handen eigenlijk? De huid van onze handen is de meest kwetsbare huid van ons lichaam. Het staat voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf. De bovenste huidlaag, de hoornlaag, bestaat uit huidcellen met daaromheen een vettig laagje. Dit vettig laagje is erg belangrijk omdat het ons beschermt tegen schimmels, bacteriën, chemische stoffen, en micro-organismen. Als we onze handen wassen met zeep en handgels, wordt dit vettige laagje aangetast. Als je op een normale frequentie je handen wast, is dat niet zo erg voor dat laagje, maar als we onze handen abnormaal veel wassen, zoals momenteel vanwege de restricties, dan wassen we langzaam maar zeker dat vettige laagje weg.

En dan?!      

Hoe meer van dat laagje er verdwijnt, hoe meer vocht er uit de huid verdampt. Het gevolg is dat we droge handen krijgen, soms wel tot bloedend toe. Gelukkig herstelt het laagje vanzelf, maar als we onze handen heel vaak blijven wassen en desinfecteren, lukt dat niet meer. Fijn dat er nu colostrum handzeep is, voor wat extra aandacht na het handen wassen de colostrum hand- & bodycreme!

"Ook bezit colostrum 87 verschillende groeifactoren".

Wat doet colostrum ook alweer met onze huid?

Colostrum staat met name bekend om het feit dat het 97 verschillende soorten antistoffen bezit. De antistoffen neutraliseren de gifstoffen en bestrijden bacteriën en virussen. Bovendien bevat biest ook lactoferrine en lysozyme, die antivirale, antibacteriële die ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Ook bezit colostrum 87 verschillende groeifactoren. Hierdoor herstelt ons lichaam en onze huid op bijzonder effectieve en snelle wijze, wat natuurlijk ideaal is voor mensen met huidziekten of problemen. Ook bevat het vitamines A, C, D, B1, B2, B12 en mineralen.

Beauty with Biest handzeep incl. hand- & bodycrème, één van de duo-giftsets!

Beauty with Biest handzeep bevat naast colostrum ook Aloë Vera. Door deze ingrediënten zorgt de Beauty with Biest handzeep voor een diepe reiniging en een goede verzorging. Een mooie ondersteuning voor zijde zachte handen. Iedereen wil toch zachte handjes? De colostrum hand- & bodycrème verzorgt, voedt en hydrateert de huid. Door de krachtige werking van biest, die in de crème verwerkt is, voelt de huid als herboren. Het genezingsproces van schrale huid, wonden, littekens en zweren zal door gebruik van deze crème versnellen. Het boekt ook een geweldig resultaat bij de huidaandoening psoriasis. En het is geschikt voor dagelijks gebruik!

A December to remember

December betekent cadeautjes! En wij willen daarom een leuke decemberactie doen. Heel de maand december 20% korting alle de duo gift en mini gift sets. Leuk voor in de schoen of onder de kerstboom!

 

Wie gun jij een cadeautje onder de boom?

Facebook actie:
Tag in de comments iemand die wel iets extra’s verdient dit jaar en win een duo gift naar keuze voor jouw vriend/vriendin of iemand anders die je dierbaar is!

Veel succes!

 

Liefs,

Eva