Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #27 (mei 2020)

Hi!

Tijd voor een nieuwe blog. Hopelijk gaat alles goed met jullie allemaal en zijn jullie en jullie naasten nog gezond. In de vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat de Beauty with Biest gezichtsscrub & masker nu in de webshop en beautyfarm te koop zijn. Nu zijn we natuurlijk wel benieuwd wat jullie vinden van dit nieuwe product! Laat je het even weten hieronder in de reacties?

Moeders zijn goed verwend, de verwenpakketten vielen in smaak in de webshop en beautyfarm is super bezocht! Nog geen verwenpakket? Niet getreurd: het is nog in de aanbieding t/m 13 mei! Dus heb jij nog geen cadeau voor Moederdag in huis gehaald? Bestel het snel en gemakkelijk op onze webshop! Je mag natuurlijk ook altijd even langskomen op de beautyfarm.

Zachte huid

Ik heb het al vaker in mijn blogs geschreven, maar ik ben echt helemaal weg van de Beauty with Biest bodymilk. Het smeert heel fijn uit, trekt snel in en ruikt heerlijk. Ik merk dat ik na het smeren van de bodymilk al meteen een zachte huid heb. Het voelt ook fijn en soepel aan na het aanbrengen. Ideaal voor een schrale, droge of gevoelige huid, ook na het ontharen. Smeer de colostrum bodymilk voor een zachte huid! En heb je nou last van gevoelige huid door eczeem/psoriasis? Dan kun je op de gevoelige plekken Beauty with Biest hand-& bodycrème smeren. Hierover krijgen we erg veel positieve reacties, echt een aanrader.

Ook last van droge handen na al dat handen wassen? Tip!

Handmasker met de colostrum hand- & bodycrème! Je kunt je handen ook een masker geven! Smeer je handen goed dik in met de Beauty with Biest hand- & bodycrème. Trek vervolgens (katoenen) handschoenen aan. Heb je deze niet? Dan kun je ook plastic folie of een zakje eromheen doen. Laat het vervolgens goed intrekken. Je zult versteld staan van het resultaat!

 

Maandaanbieding

We hebben natuurlijk ook weer een leuke maandaanbieding voor jullie. De volgende maand kost de bodymilk 150 ml. geen €14.50, maar € 12.50 en 30 ml. nu € 3.75 (geldig t/m 31 mei 2020).
We hebben ook een combi in de aanbieding van de bodymilk 150 ml. met de hand- & bodycrème 100 ml nu samen voor € 24.95! (geldig t/m 31 mei 2020).

Coronavirus

Er is recent onderzocht dat het coronavirus behalve de longen ook rechtstreeks de cellen van de darmwand kan infecteren en zich daar tevens kan vermenigvuldigen. Het is dus van groot belang om je immuunsysteem onder controle te houden. Door ons Power with Biest colostrumpoeder te gebruiken, optimaliseer je de darmflora en hou je jouw immuunsysteem onder controle. Power with Biest colostrumpoeder is natuurlijk ook te koop in onze webshop of op de beautyfarm.

Laat een reactie achter!

Zoals ik aan het begin al schreef; we zouden het super leuk vinden als jij jouw ervaring hieronder achterlaat met ons nieuwe product Beauty with Biest gezichtsscrub & masker. Je mag natuurlijk ook een reactie over iets anders achterlaten!

Liefs, Eva