Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#4 (aug. 2018)

…and the winners are..

Verzorging van je huid

Hoi allemaal! Iedereen lekker aan het genieten van de zomer? Vergeet niet om je huid goed te verzorgen. Onze Beauty with Biest dag- en nachtcrème verzorgt de huid optimaal. De vierde blog alweer.. In mijn vorige blogs heb je veel kunnen lezen over de werking van de biest in de crème. Weet jij nog niet wat biest is? Lees dan zeker mijn eerste blog even terug.

Haal er het optimale uit

Smeer je de Beauty with Biest Colostrum Crème op je gezicht als dagelijkse verzorging? Zorg dan dat je zowel ’s ochtends als ’s avonds wat crème op je huid aanbrengt. Overdag hoef je je dan nergens meer zorgen over te maken, ’s nachts kun je lekker gaan slapen terwijl de biest zijn werk doet. Het is wel belangrijk dat je de crème aanbrengt op een schone huid. Doe het bijvoorbeeld na het douchen of wanneer je je make-up er af gehaald hebt en je gezicht net gewassen is.

Wat een idee!

Carin, van Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje, is eigenlijk met biest opgegroeid. Oma maakte ovenheerlijk ‘’lariekoek’’, dat is kwarkbiest. Het is er dus eigenlijk met de paplepel ingegoten. Geen wonder dat Carin zo vol is over biest en zijn werking! Ze weet veel over biest en leert er steeds meer over.

Uit onderzoek en jarenlange ervaring is gebleken dat de biest door zijn bijzondere eigenschappen
ook een diepe huidverzorgende
anti-aging werking heeft.

Dit heeft ertoe geleid dat er samen met een gespecialiseerd cosmetica laboratorium de 24-uurs gezichtscrème is ontwikkeld waar de bijzondere eigenschappen van biest volledig tot zijn recht komen.

En?

En wat ik van het resultaat vind?! Ik heb er echt een hele zachte huid van gekregen. Het resulteerde in een vriend die niet meer van mijn wangen af kan blijven. ‘’Je bent zó zacht’’, zegt hij steeds. Ik ben erg positief verrast over de crème! Hij smeert fijn, ruikt lekker, werkt goed. Een perfect product, zou ik zeggen. Maar dat beslis ik niet alleen, natuurlijk. De afgelopen week is er een actie geweest op de Facebookpagina van Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje waarin je je kon aanmelden voor het testpanel van de crème!

And the winners are..

We willen jullie sowieso allemaal bedanken voor het delen en liken van de actie. Blijf de pagina in de gaten houden voor allerlei leuke acties, tips en nog veel meer! De winnaars zijn geworden:
- Hanny Pouwels en Gerie Pouwels
- Jansien Grispen
- Michelle Wijnands
- Winy Hendrikx
- Sarah Fabig

Winnaars stuur nog even een mail naar carin@hethobbyschuurtje.nl met de NAW gegevens. Heel veel succes (en plezier!!) met testen, we horen graag wat jullie ervan vinden.

Liefs, Eva