Op zoek naar
een leuk uitje?

Decembermaand-cadeaumaand Beauty with Biest blog 69 (december-2023)

Hi allemaal,

De decembermaand is weer aangebroken en dat betekent: cadeautjes! Wat is er nou leuker dan cadeautjes krijgen? Nou, persoonlijk vind ik cadeautjes géven nóg leuker. Anderen blij maken met iets leuks, iets persoonlijks. Hoe leuk is het om een uniek streekproduct cadeau te geven? Geen Rituals onder de boom, maar Beauty with Biest! Verwen de mensen die je liefhebt met voordelige producten in een mooie cadeauverpakking. En oké, als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed ook meteen jezelf verwennen.

Voor ieder wat wils!

Wist je dat wij naast onze geweldige Beauty with Biest en Power with Biest lijn ook hele leuke andere dingen in de webshop verkopen? Voor SchitterRunde woondecoraties en hebbedingentjes van  resterende koeienhuid kun je een kijkje nemen op de SchitterRund webshop. We hebben ook hele leuke cadeautpakketten om voor altijd te KOEsteren. Gezelligheid met de hele familie! Wat dacht je van een leuk koeien kaartspel zoals; klussen met KOEien, Gooische KOEien, Heel weiland bakt, STIER zoekt bier of STIERen?

BRRRR!

Hoe gezellig deze maand ook is, het is ook wel erg koud! Dat betekent dat je extra goed voor je immuunsysteem mag gaan zorgen. Je immuunsysteem boosten als oppepper of om je lichaam te beschermen tegen een griepje? Misschien heb je wel gevoelige darmen.. er is altijd wel een goede reden om je lichaam een extra boost te geven. Hoe doen we dat? Met Power wiht Biest natuurlijk!
Door onder andere bewerkte voeding, ziekte of weinig beweging kun je dan snel een tekort krijgen.

"Door onder andere bewerkte voeding, ziekte of weinig beweging kun je dan snel een tekort krijgen."

Lactoferrine

Ik heb jullie al vaker verteld dat in ons colostrumpoeder ook het eiwit lactoferrine zit! Lactoferrine wordt onder andere gebruikt in zuigelingenvoeding en voeding voor kalfjes. Het wordt ook in sommige tandpasta’s en mondwater verwerkt om het tandvlees te beschermen en bacteriën te doden en in cosmetica tegen huidveroudering.

Lactoferrine wordt in ons lichaam door witte bloedlichaampjes uitgescheiden. Ook zit het eiwit in lichaamsvocht zoals moedermelk, speeksel, traanvocht, zweet en sappen in het maag-darmkanaal. Hoe ouder we worden, hoe minder lactoferrine we zelf aanmaken. Door onder andere bewerkte voeding, ziekte of weinig beweging kun je dan snel een tekort krijgen.

 

Power with Biest to the rescue!

Ik vind dit sowieso een wondermiddel, maar om een lactoferrine-tekort tegen te gaan, kun je dus ook zeker Power with Biest gebruiken. Ik zou zeggen, verwen jezelf niet alleen met cadeau’s en warme chocomel, maar verwen je lichaam ook eens vanuit binnen met Power with Biest!

 

Maandaanbieding

  • De gehele maand december 15% korting op >> alle duo-giftsets! <<
  • Bij een bestelling boven de €75,- een mini duo-gift body of hand gratis!
  • Bij een bestelling boven de €100,- een mini gift face gratis!

Dikke tips voor onder de boom! Verras jij je geliefden met een van onze producten? Laat ons na het uitpakken weten hoe ze erop hebben gereageerd!

Liefs,

Eva