Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#12 (juni 2019)

You’re invited!

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben in de vorige blog is er op maandag 2e Pinksterdag 10 juni van alles te doen bij activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje. Jij bent ook uitgenodigd! Allerlei leuke spellen, een kijkje op de boerderij en natuurlijk ben ik er ook bij om jullie te introduceren in de wonderlijke wereld van Beauty with Biest en Power with Biest. Als het je goed bevalt, kun je meteen jouw Beauty with Biest crème of Power with Biest poeder kopen. We hebben trouwens tijdens deze dag en nieuwe primeur: de Beauty with Biest bodymilk! Zie ik je daar?

Online bestellen!

Hebben jullie de nieuwe website van Het Hobbyschuurtje al gezien? De webshop is sinds vandaag ook online! Dat is natuurlijk super goed nieuws, want vanaf vandaag kun je al jouw favoriete Beauty with Biest en Power with Biest producten online bestellen. Check www.hethobbyschuurtje.nl !

"in 10 jaar niet meer zo’n zachte handen gehad"

 

Hand- & bodycrème

De tweede productie van de Beauty with Biest lijn is inmiddels onderweg. De reacties zijn wederom super. Over de handcrème werd het volgende geschreven: ‘’In 10 jaar niet meer zo’n zachte handen gehad’’, ‘’Veel crèmes gesmeerd maar nu zijn mijn kloven binnen een week helemaal verdwenen’’, ‘’Handen, maar ook mijn hakken zo zacht als fluweel!’’.

Verzorgend, voor een sterke huid!

 

"de crème zorgt voor een zachtere huid en de aanmaak van collageen"

 

De Beauty with Biest crème gebruik ik al een tijdje als gezichtscrème en dat bevalt erg goed. Ook hebben we veel positieve geluiden gehoord van anderen. Ik heb zelf een vrij rustige huid en vond het vooral een fijne verzorgende crème waar mijn huid extra zacht van werd. Maar het uitproberen op onrustige huid of voor het sneller helen van littekens moest ik toch echt de andere testers geloven. Tot ik een aantal weken geleden na het verwijderen van een moedervlek een litteken kreeg. Ik dacht meteen: Beauty with Biest! Vanaf het moment dat de wond dicht was, ben ik begonnen met smeren. Het plekje werd binnen twee dagen al aanzienlijk minder rood en ik heb inderdaad het gevoel dat het proces van het helen een heel stuk sneller gaat dan normaal gesproken. Het helpt ook mee dat de crème zorgt voor een zachtere huid en de aanmaak van collageen, hierdoor heeft het litteken bijna geen ‘trekkend gevoel’. De huid blijft gewoon lekker soepel. Ik smeerde het de eerste week twee maal per dag en daarna eens per dag in met de Beauty with Biest crème. Ja, ik moet toegeven.. ook voor de ‘moeilijkere’ en pijnlijkere huid is dit een wondermiddel. Ik heb al vaker gezegd dat dit echt een aanrader is, maar het is dan ook écht een aanrader!

Informatie

Als je alle blogs hebt gelezen, heb je als het goed is al een flinke dosis kennis over de colostrum producten. Dit is ook goed, want hoe meer je weet, hoe beter je de producten ook kan gebruiken! Heb jij nou nog brandende vragen? Die kunnen natuurlijk gesteld worden op 10 juni tijdens de Campina boerderijdagen bij activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje. Daar heb je dan ook meteen de mogelijkheid om het een en ander uit te proberen, als je nog steeds niet overtuigd bent.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je écht niet kan komen op 10 juni, en hoe jammer we dat ook vinden, we willen natuurlijk wel je vragen beantwoorden. Dus heb jij nou een brandende vraag over bijvoorbeeld de werking van biest of over welke producten er allemaal verkocht worden en waar deze allemaal goed voor zijn? Laat dan in de reacties je vraag achter of stuur ons een berichtje.

Tot 10 juni!

Liefs, Eva