Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerderijbezoek

Onze boerderij valt van alles te beleven. Wij vertellen met veel plezier over het leven van kalfje tot koe. Wat er allemaal bij komt kijken voordat een koe gaat melk geven. De kinderen worden betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij, melk proeven, verzorgen van het vee, knuffelen van de kalfjes, in de tractor zitten, koe melken, boter schudden en voelopdrachten. De kinderen gaan naar huis met een super-boer/super-boerin diploma.

Kosten van een educatief verjaardagsfeest, boerderijbezoek € 13.50 per kind incl. chocomel/melk/ranja en versierden koekjes. Tijdsduur 2 ½ uur. Bij 8 kinderen of meer, begeleiders gratis, excl. consumpties. Voor € 2.50 per kind kunnen er overals, boerensjaaltjes en boerenpetjes geleend worden. Is het groepje kleiner dan 8 kids, gelden er andere prijzen p.p.

Ook ontvangen we schoolklassen van de basisschool of speciaalonderwijs, van groep 1 t/m 8. 
De groepen 3 t/m 8 worden gesponsord door ZuivelNL en kunnen voor € 30.25 per bezoek, incl. boter maken, melk/water te drinken (tijdsduur 2 1/2 uur) een educatieve les op de boerderij volgen.
De kleurtergroepen kunnen voor € 60.50 incl. boter maken, melk/water (tijdsduur 1 1/2  uur) een educatieve les volgen.
En wat dacht u van een educatief schoolreisje of een educatief/sportief schoolverlaterskamp, meer info bij  binnenactiviteit: boerderijbezoek.