Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerenvoetgolf

Een combinatie van voetbal met weidegolf gespeeld in de weilanden rondom het Hobbyschuurtje. Je speelt het met een weidegolfbal en loopt net zoals de weidegolf een parcours met 10 holes.
Je schiet de bal vanaf de aftrap naar hole nr. 1. Het is de bedoeling om de bal in zo’n min mogelijk aantal schoten in de hole te krijgen. Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals de melkkoeien, het jongvee, sloten en koeienvlaaien en boerderij-obstakels zorgen voor komische momenten., waarmee de teams bonus-, of strafpunten kunnen verdienen. Het team met het minst aantal schoten is het winnende team.
Boerenvoetgolf is een ideaal uitje voor alle leeftijden dus voor jong en oud. Lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht.

Kosten boerenvoetgolf in gezinsverband of minder dan 8 personen: 
Een partijtje boerenvoetgolf wat ongeveer 1 ½ - 2 uur duurt voor volwassenen € 13.95 p.p. incl. één consumptie met boerencake p.p. kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar € 8.50 p.p. incl. een consumptie boerencake/ zakje chips p.p.

Kosten boerenvoetgolf in groepsverband (vanaf 8 personen):
Een partijtje boerenvoetgolf wat ongeveer 1 ½ - 2 uur duurt voor volwassenen € 12.00 p.p. kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar € 5.95  p.p. Groepen groter dan 20 betalende personen € 0.50 korting p.p.

Boerenvoetgolf arrangement vanaf 8 personen:
Een partijtje boerenvoetgolf een mok koffie/thee of frisdrank met een stukje Limburgse vlaai  € 14.50 p.p., kinderen partijtje boerenvoetgolf met frisdrank en een stukje Limburgse vlaai € 7.95 p.p. Groepen groter dan 20 personen € 14.00 p.p. voor volwassenen en kinderen € 7.45 p.p. Tijdsduur ongeveer 2 1/2 uur.