Op zoek naar
een leuk uitje?

Tijd voor ontspanning Beauty with Biest blog 68 (november 2023)

 

Hi allemaal,

Jullie hebben vast al gemerkt dat het flink wat kouder begint te worden buiten. Ons gezicht heeft het in de herfst wel te voorduren.. door het natte weer en de koudere periodes en wat dacht je van de verwarming? Dus: tijd voor ontspanning! Wil jij ook in deze periode lief zijn voor jouw huid? Onze producten helpen je huid te ontspannen en vernieuwen, zodat je weer kunt stralen!

"Wist je dat de huid van je gezicht voortdurend talg afscheid?"

Masker

Het is hartstikke ontspannend en ook nog eens goed voor je huid om eens een kalmerend gezichtsmasker te nemen. Ons colostrum gezichtsmasker met Aloë Vera en bamboe scrub verwent jouw huid en creëert rust in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Vóórdat je ons >> Beauty with Biest gezichtsscrub-&masker << gebruikt, moet je wel even je huid reinigen. Daarvoor is onze >>Beauty with Biest gezichtsfoam << een echte aanrader.

Wist je dat de huid van je gezicht voortdurend talg afscheid? Was daarom minstens twee keer per dag je gezicht. Als je in de ochtend en in de avond je gezicht wast met onze gezichtsfoam, houd je je huid schoon en verwijder je gemakkelijk vuil. Breng de gezichtsfoam (ongeveer een hoeveelheid ter grootte van een 2 euromunt) aan op een vochtige huid, masseer het even licht in en was je gezicht met water.

 

"Het reinigt  je verstopte poriën en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen."

Scrub

Terug naar het scrubmasker! Als je gezicht dus schoon is, breng je het >>Beauty with Biest gezichtsscrub-&masker << aan. Gebruik hiervoor ongeveer de hoeveelheid ter grootte van een snoeptomaatje en verdeel het over je gezicht, hals en decolleté. Door ons masker eerst als scrub te gebruiken, verwijder je de dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop in je huid. Het reinigt zo je verstopte poriën en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Zo reinig je niet alleen je gezicht, maar zorg je ook voor een zachte, gekalmeerde huid.

Na het scrubben laat je het masker nog een kwartiertje inwerken en was je het voorzichtig af met lauw water.

 

Uitdroging

Klaar met scrubben? Wacht dan nog even met het trotseren van de kou. Direct na een scrubbeurt is de huid soms wat vatbaarder voor uitdroging. De verwarming binnen en de koude lucht buiten drogen je huid dan nog eens extra uit. Zorg daarom dat je altijd na het scrubben onze >> Beauty with Biest gezichtscrème << op je huid aanbrengt. Hiervoor gebruik je de hoeveelheid ter grootte van een koffieboon.

En tegen de droge lippen hebben we natuurlijk >> Beauty with Biest lippenbalsem <<! Het houdt je lippen lang gehydrateerd en je kan genieten van de heerlijke smaak van sinaasappel munt. Zo ga je stralend de herfst in!

 

Aminozuren

Het woord aminozuren heb je vast al een aantal keer gelezen in mijn blogs! En een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Door dat de dagen nu  weer minder daglicht zien, is het ook belangrijk dat ons lichaam genoeg tryptofaan nuttigt.Trypto-watte? Tryptofaan! Een essentieel aminozuur. Dit aminozuur wordt in je lichaam omgezet in serotonine en melatonine. Melatonine staat bekend om zijn functie om te kunnen slapen. Serotonine wordt ook wel het ‘vrolijkheidshormoon’ genoemd en speelt een belangrijke rol in je hersenen om je blij te kunnen voelen. In ons  >> colostrumpoeder Power with Biest << zit het aminozuur tryptofaan en kan je helpen een tekort aan te vullen. Een tekort aan tryptofaan kan zich uitten in stress, paniekaanvallen, agressie, tandenknarsen, depressie, slapeloosheid, nachtmerries, chronische pijn of migraine. 

 

Maandaanbieding

Beauty with Biest face >> gezichtsscrub- & masker 100 ml met  mini gezichtsfoam 50 ml  en gezichtscreme 15 ml nu met gratis lippenbalsem 5 ml  << t.w.v. €4,95 (geldig tm 30 november).

Weekaanbieding

Alleen deze week: >> 4 Beauty with Biest gezichtscrème halen, 3 betalen! << (geldig van 1 tm 8 november).

 

 

Liefs,

Eva