Op zoek naar
een leuk uitje?

Fotoshoot op de boerderij

De dames/heren worden hartelijk ontvangen op activiteitenboerderij met koffie/thee met boerencake. Na de uitleg gaan we naar de vele locaties op de boerderij (in de tractor, bij kalfjes en de koeien, op de strozolder, in de melkstal enz.) waar de stoere boerenmeiden/boerenjongens kalendershoot kan beginnen, de foto's worden gemaakt door een professionele fotografe. Uiteraard is voor iedereen een overall, rood geruite blouses, klompen, gekleurde laarzen, boerenzakdoeken en natuurlijk voor de vrijgezellen dame/heer uitdagende boerenjurkjes/overal/tuinbroek.

Wat kost een fotoshoot.
Tijdsduur 3 uur- 3 ½ uur incl. twee kleine pauzes om iets te drinken en een heerlijk stukje boerencake € 34.50 p.p. en voor het aanstaande bruidje een hilarische stoere boerenmeidenkalender/boerenjongenskalender/ plus vele koe(le) foto’s. Een gezellig dagje op de boerderij om nooit te vergeten. Een fotoshoot start vanaf 8 personen bij minder dan 8 personen prijs op aanvraag (tijdsduur 2 1/2 uur). Prijs incl. één omkleedmoment, het is eventueel ook mogelijk voor 2 omkleedmomenten dan komt er p.p. € 3.50 bij.

Wat kost een mini fotoshoot.

Tijdsduur 1 ½ uur -2 uur incl. 1 consumptie met een plakje boerencake en één hilarische stoere fotoshoot op de boerderij met vele koe(le)foto’s. Een mini fotoshoot start met 6-10 personen, kosten € 26.95 p.p.
Wilt u nog een stoere boerenjongens of meiden kalender ontvangen vraag naar de meerprijs, van deze kalender via de mail >> carin@hethobbyschuurtje.nl <<

Gezins-fotoshoot

Wilt u een speciaal verjaardagscadeau of gewoon voor uw gezin een leuk aandenken. Een boeren fotoshoot is dan perfect. Maak op een verrassende manier kennis met het boerenleven. Niet zomaar een shoot maar een stoere boerenmeiden/jongens fotoshoot. Na het omkleden van het boerentenue (overalls/ tuinbroeken, geruite blouses, boerenjurkjes, laarzen/klompen, boerensjaaltjes, petjes en kinderoverals)of eigen kleding. Komt een fotografe, zij schiet de mooiste kiekjes  van jullie op vele locaties op de boerderij. Say cheese. Na afloop worden de foto’s via we transfer verstuurd als blijvend aandenken kunt u een memory, legpuzzel of verjaardagskalender van de beleving op de boerderij  erbij bestellen!

Tijdsduur 1 1/2 - 2 uur, kosten boeren fotoshoot incl. foto’s, gebruiksleen boerentenue, 1 consumptie met een plakje boerencake p.p. een totaal prijs met 4 personen € 147.50 elke extra persoon 19.95 p.p. tot 10 personen.