Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#43 (oktober 2021)

Hi all!
Klaar voor een nieuwe blog? Ik in ieder geval wel! Omdat de herfst officieel is begonnen, zal deze blog vooral gaan over handverzorging. Want zeg je herfst, dan zeg je droge handen.. Met mijn tips help ik jou met zachte handjes de herfst door!

Oops!
En toen waren ineens onze Beauty with Biest hand- & bodycrème en Beauty with Biest handzeep uitverkocht. Omdat veel krantenlezers de afgelopen maand onze webshop en beautyfarm hebben bezocht, waar we ontzettend blij mee zijn, was zelfs onze grote voorraad producten even op, oeps! Gelukkig hebben we alles weer snel aan kunnen vullen en zijn de Beauty with Biest hand- & bodycrème en Beauty with Biest handzeep inmiddels weer te koop in de webshop en op onze beautyfarm. Dus, waar wacht je nog op?!

"Veel mensen hebben last van droge handen in deze tijd."

Herfsthandjes
Ik had het er zojuist al even over, de herfstperiode. Omdat handen wassen nog steeds belangrijk is in deze tijd en met de weersinvloeden van de herfst hebben onze handen het soms zwaar te verduren. Veel mensen hebben last van droge handen in deze tijd. Je handen voelen trekkerig en ruw aan en soms kan de huid zelfs gaan scheuren, waardoor je huid rood wordt en gaat jeuken.

"Glycerine speelt een grote rol bij de hydratatie van de huid."

Beauty with Biest handzeep
Naast colostrum en Aloë Vera bevat Beauty with Biest handzeep ook glycerine. Deze ingrediënten zorgen voor een diepe reiniging en goede verzorging. Glycerine speelt een grote rol bij de hydratatie van de huid. Omdat het gemakkelijk door de hoornlaag gaat kan het zich daarna binden aan water, wat vochtverlies uit de huid tegengaat. Wist je dat glycerine een soort waterreservoirs aanmaakt in de bovenste lagen van de huid? Hierdoor is je huid beter bestand tegen uitdroging! En dat helpt ook nog eens de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Heeft het toch nog een ander doel, dat handen wassen! Na het handen wassen kun je je handen ook nog extra verwennen met de Beauty with Biest hand- & bodycrème.

Tips!
Droge huid voorkomen deze herfst? Dan heb je wellicht iets aan de volgende tips!
- Is het buiten koud en nat? Draag dan handschoenen.
- Was je handen met Beauty with Biest handzeep.
- Verzorg je handen nog extra met Beauty with Biest hand- & bodycrème.

De Beauty with Biest hand- & bodycrème helpt ook nog eens bij eczeem en psoriasis.

Power with Biest fans, opgelet!
Vanaf nu in onze webshop en beautyfarm: Power with Biest colostrumpoeder in zakken van 500 gram! (bewaar wel de pot met het doseerlepeltje, hier kun je de zak in omschudden)
In de herfst is het uiteraard ook belangrijk om je immuunsysteem een boost te geven. Power with Biest colostrumpoeder draagt bij aan een gezonde darmflora, een stralende huid, glanzend haar en stevige nagels. Mooi meegenomen, toch?

MAANDAANBIEIDNG (t/m 31 oktober 2021):
Beauty with Biest duo hand- & bodycrème met handzeep van €21,50 voor maar €19,25!
 

En ook ons gezicht heeft in de herfst extra verzorging nodig. Door de regen, gure wind, kou en de verwarming is de huid gevoeliger en droger. Daarom ook:

WEEKAANBIEDING (t/m 7 oktober 2021):
>> 1 Beauty with Biest gezichtscrème van €19,95 voor €17,95 <<

>> 2 Beauty with Biest gezichtscrème van €39,90 voor €34,95 <<

>> 3 Beauty with Biest gezichtscrème van €59,85 voor €51,95 <<

 

>> NIEUW mini handzeep 30 ml.<<
>> Colostrum Handzeep in 200 ml., <<
>> Colostrum handzeep 500 ml. <<
>> NIEUW de navul verpakking van 1000 ml. << (samen duurzaam en mileu bewust ondernemen)

 

Liefs,

Eva