Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#10 (maart 2019)

News!

Hi lieve mensen, good news! De Beauty with Biest gezichtscrème gaat in de verkoop. En, verrassing.... meteen ook de hand & bodymilk én de Power with Biest (hierover lees je meer in blog#8 zijn te koop. Eindelijk, zullen jullie wel denken. Na al die goede verhalen gelezen te hebben over de werking van biest, wil iedereen natuurlijk een aankoop doen.

Hoe zat het ook alweer?

Biest, of in andere benaming ‘colostrum’, is een echt wondermiddel. Het bevat van nature al hoge concentraties van vitamines en mineralen. Mede hierdoor verhoogt het de weerstand van de huid en stimuleert het de groeifactoren. Als je al mijn blogs hebt gelezen, weet je vast ook dat biest ook wel ‘het antibioticum van moeder natuur’ wordt genoemd. Dat komt omdat het intensief antibacteriële en antivirale eigenschappen bevat. Je hebt waarschijnlijk ook al gelezen dat uit verschillende testrondes veel positieve reacties kwamen. De verbeterpunten zijn inmiddels allemaal aangepakt en ik denk dat een aantal van de testers (waaronder ikzelf) niet kunnen wachten om hun eerste bestelling te plaatsen. We hebben te horen gekregen dat een onrustige huid (ook acne en eczeem) weer wat kalmeerde door de crème, dat rosacea enorm verminderde en dat de huid na het smeren enorm zacht aanvoelt. Al met al, een hele hoop goede stoffen voor een prima weerstand én natuurlijk die stralende huid!

Is biest ook iets voor jou?

Biest heeft een hele krachtige anti-aging werking.

Colostrum is natuurlijk eigenlijk, maar ook als allereerst voor de pasgeboren kalfjes. Alleen het kleine beetje biest dat overblijft wordt gebruikt voor de Beauty with Biest en Power with Biest producten. Maar naast de kalfjes, is het voor iedereen geschikt. Biest heeft een hele krachtige anti-aging werking. Wat dat betreft, kun je niet jong genoeg beginnen met het gebruiken van biest-producten. En al die mineralen en vitamines zijn voor niemand slecht. De vraag is dus alleen: wil jij graag een goede weerstand? Een stralende huid? Een rustige huid? Dan kan ik met zekerheid zeggen dat biest ook iets voor jou is.

We like to win! 😉

En om het leuke nieuws te vieren, is er binnenkort een Beauty with Biest win-actie op Facebook en Instagram. Dit wil je toch niet missen? Zorg dat je ons volgt op instagram: @hethobbyschuurtje. Druk natuurlijk ook even op de Facebook like-knop, als je dat nog niet gedaan hebt. Dan alleen nog even de pagina in de gaten houden en zo maak je kans op één van de eerste officiële exemplaren van de Beauty with Biest lijn.

Ben jij al helemaal op de hoogte?

Op de Facebookpagina van Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje zijn al mijn blogs te vinden. De slimmeriken onder ons hebben vast al gezien dat dit blog nummer 10 is en dat er dus al 9 blogs aan vooraf zijn gegaan. Lees ze vooral terug! Er staat veel informatie in over Biest én over het gehele proces waarin de producten zijn ontwikkeld.

Liefs, Eva