Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #37 (maart-2021)

Hi lieve Beauty with Biest lovers,

Hopelijk gaat het goed met jullie! We genieten inmiddels alweer van de mooie zonnige lente dagen! Het is weer tijd voor een nieuwe blog met veel interessante informatie. Blijf dus vooral verder lezen.

Wil jij een stralend gezicht?

Vaak hebben we het niet zo in de gaten, maar onze gezichtshuid heeft heel wat te doorstaan. Naast make-up, zijn er ook tal van invloeden van buitenaf die de huid geen goed doen. Denk aan airco, verwarming, uitlaatgassen, weer en wind. Daarom is het belangrijk om extra goed voor je gezichtshuid te zorgen! Hoe doen we dat? Het is in ieder geval belangrijk om je huid goed te reinigen, dat zou je eigenlijk elke dag moeten doen. Soms kan je gezichtshuid nog een beetje extra aandacht gebruiken.

Make me shine!

Vind jij dat jouw gezicht dof en grauw oogt? Dan zou het goed kunnen dat er veel dode huidcellen aanwezig zijn. Door Beauty with Biest gezichtsscrub & masker te gebruiken, verwijder je deze dode vellen. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop, reinigt het verstopte poriën en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen. Het masker reinigt niet alleen je gezicht, maar zorgt ook voor een enorm zachte en gekalmeerde huid. Een stralend gezicht dus, na zo’n Beauty with Biest gezichtsscrub & masker! Wil jij meer weten over dit product? In blog #25 vind je een hele hoop informatie over het colostrum gezichtsscrub-masker.

 

Scrubben maar!

Wist je dat scrubben niet alleen goed is voor je gezicht, maar dat het af en toe ook heel goed is voor je lichaam? Ook jouw lichaam kan wel eens een diepe reiniging gebruiken. Wanneer je je benen scrubt, neemt de huid daarna een hydraterende bodymilk veel beter op. Ook ellenbogen en knieën kunnen soms wat extra aandacht nodig hebben, hier ontstaan het snelst drogere plekjes. En wat ook nog eens super fijn is, is dat scrubben helpt om ingegroeide haartjes te voorkomen! Onze Beauty with Biest gezichsscrub & masker is geschikt voor het hele lichaam. Verwen jij jezelf in de badkamer?

Hair, hair, hair!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in vorige blogs, zijn wij bezig met het ontwikkelen van Beauty with Biest colostrum  shampoo. Wij zijn nog op zoek naar testers voor onze shampoo. We zoeken testers met een gevoelige hoofdhuid (bijvoorbeeld last van psoriasis of eczeem of slap, futloos haar of extreme haar uitval). Pas jij in ons testpanel en wil jij graag testen? Stuur dan een mailtje naar carin@hethobbyschuurtje.nl met een reactie waarom jij zou willen testen.

 

Aanbieding

Mensen zoeken rust en ontspanning in deze vreemde tijden. Lekker ontspannen in je eigen badkamer? Verwen je zelf met een gezichtsscrub & masker en ervaar de colostrum gezichtscrème, jij wil toch ook een stralend gezicht?

Maandaanbieding:
Beauty with Biest gezichtsscrub & masker 100ml
nu met gratis Beauty with Biest gezichtscrème 15ml. van € 20.90 voor € 14.95.

 

Weekaanbieding:
2 Beauty with Biest hand- & bodycrème 100 ml
nu met gratis Beauty with Biest handzeep  200 ml van € 34.85 voor € 27.90.

 

Aminozuren

In de volgende blog vertel ik jullie meer over het belang van aminozuren en uiteraard ook over de Beauty with Biest shampoo!

 

Liefs,

Eva