Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 57 (december-2022)

Magisch winternieuws!

Hi allemaal, het is weer tijd voor een nieuwe blog. En hoe leuk, want ik mag meteen met de deur in huis vallen met ontzettend leuk nieuws! We hebben namelijk iets nieuws in onze webshop en op onze beautyfarm, het is klaar: onze Beauty with Biest lippenbalsem. Onze nieuwe colostrum lippenbalsem zit vol natuurlijke producten en is ideaal voor het gure winterweer.

“Met deze top ingrediënten hydrateer je je lippen, verzacht je irritaties en pak je velletjes en kloofjes direct aan."

Lippenbalsem

Onze Beauty with Biest lippenbalsem zit vol natuurlijke ingrediënten. Het bevat uiteraard colostrum, bijenwas verrijkt met shea butter, jojoba olie, wonderolie en vitamine E. Met de combinatie aan deze top ingrediënten hydrateer je je lippen, verzacht je irritaties en pak je velletjes en kloofjes direct aan. Extra voordeel: onze lippenbalsem put de huid niet uit, dus je lippen raken er niet ‘verslaafd’ aan. 

"Kortingscode: Decemberdeal22"

The weather outside is frightful, but the fire is so delightful!

Het is dan wel koud aan het worden buiten, maar dat betekent óók dat de feestdagen weer voor de deur staan en dat het tijd is voor cadeautjes! Verwen de mensen die je liefhebt met onze producten in een mooie Sint- of Kerstcadeauverpakking! En omdat het een feestmaand is, geven wij ook graag korting. In de decembermaand hebben wij op alle producten in de webshop 10% korting!

Kortingscode: Decemberdeal22

Let op: deze kortingscode is alleen in de maand december geldig.

Van 1 t/m 30 december zijn we met onze Beauty en gezondheidsproducten te vinden op het Vrijthof: Magische Maastricht! Zien wij jullie op de Kerstmarkt?

ColGlutamine

Ho, een nieuwe in het rijtje! Glu-ta-mi-ne, glutamine, één van de bestanddelen in de Power with Biest colostrumpoeder. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor hele belangrijke processen, glutamine heeft een verstevigend effect op de huid en regelt de zuur-baseverhouding. Verder bevordert glutamine het immuunsysteem en is het essentieel voor de opbouw van haar. Ook bestrijdt glutamine de opslag van voedingsvetten. Het wordt gezien als een niet-essentieel aminozuur, omdat we het zelf aan kunnen maken. Maar er kan wel degelijk een tekort aan glutamine ontstaan, bijvoorbeeld door stress, intensief sporten of ernstige ziekten. Vandaar dat we het ook wél zien als essentieel aminozuur: zeker bij sporters, want die verliezen tijdens intensief trainen heel veel glutamine. Ons Power with Biest colostrumpoeder kun je uiteraard bestellen op onze webshop of kopen in onze beautyfarm. 

In de volgende blog vertel ik jullie weer wat meer over Power with Biest colostrumpoeder, sporters en BCAA’s. Lees je dan weer?

Ik wil jullie alvast, ook namens Carin, een hele fijne pakjesavond wensen en hele fijne feestdagen met SchitterRunde power en beauty cadeaus om te KOEsteren!

 

Liefs, Eva