Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#15 (aug. 2019)

Hoi beauty en powerlovers!

Vandaag duiken we nog iets dieper in de wereld van Power with Biest, ons colostrumpoeder voor een sterk immuunsysteem. In de vorige blog heb je kunnen lezen waar dit poeder allemaal goed voor is, in deze blog vertel ik je er meer over.

"beter gaan voelen met een stralende vacht!"

 

Biest voor de Beestjes!

De biest gaat natuurlijk eerst naar de kalfjes. Dit is de enige manier om de kalfjes te voorzien van een gezonde dosis antistoffen, maar dat weten we dus al! Carin vertelt me dat ze haar kalfjes zelfs Power with Biest geeft wanneer ze zich niet helemaal fit voelen. Dit mengt ze dan door de melk, daarna ziet ze dat de kalfjes zich snel weer beter voelen. Ook voor huisdieren is de Power with Biest uiterst geschikt. Ter bevordering van een goede darmwerking, ter ondersteuning van het afweersysteem en voor het verhogen van de weerstand. Het helpt ook de darmwand van je huisdier te beschermen en het ondersteunt de microflora in de darm. Voor welke dieren het dan geschikt is? Eigenlijk voor alle zooghuisdieren, dus ook voor honden en katten! Het beste kun je het colostrumpoeder oplossen in handwarm water, of gewoon wat Power with Biest poeder over de brokken strooien. Dien het twee maal per dag toe aan je huisdier en zo zie je snel dat ze zich beter gaan voelen met een stralende vacht!

 

Biest voor ons!

Colostrumpoeder verbetert onze afweer door alle voedingstoffen en vitaminen. Omdat de biest niet verhit is, maar gevriesdroogd, blijven er hoge concentraties aan componenten aanwezig die de gezondheid stimuleren. Het poeder bevat PRP (proline-rich-peptide), dit is een grote ondersteuner van het immuunsysteem. De inname van biest bij ziekten die het afweersysteem verzwakken en waarbij de immuniteit onder druk staat wordt aangeraden. Er zijn al enorm goede resultaten waargenomen bij mensen die lijden aan een burn-out waarbij ook chronische vermoeidheidsklachten zijn geconstateerd. In zo’n geval kan biest echt wonderen verrichten. Het is een enorme boost voor je hele lichaam!

Ook is de Power with Biest geschikt voor bestrijding van virus- en bacterie infecties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan schimmels als Candida, maar ook eczeem of bacteriën en infecties in de darm.

"zelfs veilig voor mensen met een lactose intolerantie"

Echt voor iedereen?

In principe is het colostrumpoeder echt voor iedereen een uitkomst. Zoals hierboven beschreven kan het helpen bij verschillende infecties en draagt het vooral bij aan een verbeterde afweer en een sterk immuunsysteem. Je kan de Power with Biest producten dan ook aanschaffen zonder doktersrecept. Heb is zelfs veilig voor mensen met een lactose intolerantie.

What’s more to love?

Net zoals de producten van Beauty with Biest, ben ik ook enorm fan van de Power with Biest. Er zijn nog een hoop andere positieve effecten die het colostrumpoeder kan geven. Daarover de volgende keer meer! Wil jij weten hoe je je gewicht beter kan beheersen? Hoe het poeder gebruikt kan worden in combinatie met sporten? Misschien wel hoe anderen van hun allergieën af zijn gekomen? Of wat voor invloed biest kan hebben op je darmflora? Lees dan zeker de volgende keer weer.

Tot snel!

Liefs, Eva