Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerderijbezoek

Beleef het mee……….

Maak op een verrassende manier kennis met het leven op de boerderij. Graag willen wij iedereen, jong en oud laten genieten, voelen, proeven en ruiken wat er allemaal te beleven is op ons melkveebedrijf. D.m.v. belevend leren, een rondleiding, opdrachten en doe-activiteiten: meehelpen met het voeren en verzorgen van de kalfjes en koeien, willen we de kinderen maar ook de volwassenen laten zien waar de melk vandaan komt. En wat er allemaal bij komt kijken om een koe melk te laten produceren. De boerderij is een ideale belevende leerplek. Nieuwsgierig geworden?? Wij laten ons bedrijf graag zien en vertellen er met veel plezier over.

SPECIALE PRIJZEN voor leerlingen van het BASIS en SPECIAAL ONDERWIJS, groep 1-2; € 60.50, of groep 3 t/m 8 met sponsoring van NZO voor € 30.25 (voor € 1.00 per kind en ouders gratis).

* Leerlingen van groep 1 - 2; tijdsduur 2 uur incl. boter maken en proeven van zuivelproducten, kosten  € 60.50 incl.. B.T.W.

* Leerlingen van groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8; tijdsduur 2- 2 1/2 uur  incl. boter maken en proeven van zuivel producten, kosten € 30.25 ( €1.00 per kind en ouders gratis incl. koffie/thee)

EDUCATIEF SCHOOLREISJE: leerlingen van basis-, speciaal-, voortgezet onderwijs rondleiding op de boerderij tijdsduur  1 1/2 uur, kosten  € 3.00 p.p. (begeleiders gratis). Rondleiding kinderen van basis-, speciaal-, voortgezet onderwijs met doe-activiteiten; kalfjes knuffelen, in de tractor zitten en kunst koe melken, voel koe en boerenspellen, tijdsduur 2 1/2 uur € 4.95 p.p. incl. boter maken proeven van zuivelproducten.

EDUCATIEF en SPORTIEF SCHOOLREISJES: een boerderijbezoek is te combineren met een uitdagende GPS-tocht of een partijtje boerengolf en met slecht weer boerenmolka met boerenspellen. De kosten voor een schoolreisje, een heel dagdeel op de boerderij vanaf € 4.50 / € 7.50 p.p. voor meer info neem contact op via de mail of telefonisch.

Ook kunt u een boerderijbezoek reserveren voor groepen (vanaf 12 volwassenen of bijvoorbeeld 8 volwassenen en 6 kinderen) eventueel ook mogelijk voor kleinere groepen informeer naar de mogelijkheden. Kosten: volwassen boerderijbezoek in groepsverband € 6.50 p.p. Kinderen in groepsverband t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 12 jaar € 4.50 p.p. (tijdsduur 1 ½ uur). Een boerderijbezoek met extra doe activiteiten, kalfjes knuffelen, in de tractor zitten, voel opdrachten, kunstkoe melken en boter maken (voor op de koekjes met muisjes) incl. een consumptie; koffie/thee/  en een kruidencake, tijdsduur 2 1/2 uur. Kosten  volwassenen  € 10.50 p.p. en kinderen  3 t/m 12 jaar € 7.50 p.p. incl. ranja/melk en botermaken met versierde koekjes. 

>> Covid-maatregelen <<

Onze boerderij is aangesloten bij Boerderij Educatie Limburg en Boerderij Educatie Nederland.