Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#18 (sept. 2019)

Perfecte huid!

Hoi allemaal, tijd voor een nieuwe blog! Vandaag ga ik jullie weer wat informatie geven over de huid en natuurlijk over biest. Zoals jullie inmiddels wel weten, draagt biest bij aan een heleboel dingen. Zo heeft het een anti-aging werking, werkt het als middel tegen infecties en het helpt bij een betere darmflora. Onze Beauty with Biest en Power with Biest producten helpen je dus om je zowel van binnen als van buiten optimaal te laten voelen!

"Een verstoorde darmflora zorgt ervoor dat je immuunsysteem onder druk staat"

Heeft de staat van je darmen invloed op je huid?

 

Het antwoord is heel simpel: ja. Als er iets mankeert aan je huid, is er een grote kans dat er een verklaring te vinden is in je darmfunctie.

Tegenwoordig hebben veel mensen last van darmproblemen, maar niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat onze darmen voor een heel groot deel onze gezondheid bepalen. Een verstoorde darmflora zorgt ervoor dat je immuunsysteem onder druk staat en dat zorgt dan weer voor vervelende kwaaltjes zoals buikpijn, maagkrampen, een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree of juist obstipatie.

En hoe vervelend is het als je naast deze problemen in je buik dan óók nog een probleemhuid hebt? Waarschijnlijk hebben die twee dus een link met elkaar. Wat eraan te doen valt? Het probleem aanpakken bij de wortels. De Beauty with Biest producten helpen natuurlijk ontzettend goed als je graag een zachte, soepele stralende huid wil. Maar als het probleem in de darmen ligt, en je darmflora dus wel een boost kan gebruiken, dan is er Power with Biest. Zo zie je maar weer, wij hebben overal een goed idee voor!

"Serotonine is het ‘feel good hormoon’."

Je lekker in je vel voelen

Je lichaam is natuurlijk vaak geheel in balans of juist geheel uit balans. Voel je je niet zo lekker, dan merk je dit meestal in je buik, maar je bent ook moe en misschien ziet je huid er ook niet al te fris uit. Wist je dat zelfs stress ervoor kan zorgen dat je darmfuncties verstoord raken? Er bestaat een directe link tussen onze hersenen en onze darmen. Daarom worden onze darmen ook wel de ‘tweede hersenen’ genoemd.

Je darmen en hersenen communiceren continu en een verandering van serotonine activiteit kan stoornissen veroorzaken in je hersenen, maar dus ook in je darmen. Serotonine is het ‘feel good hormoon’. Dus voel je dat er iets in je darmen niet helemaal lekker zit, dan kan dit ervoor zorgen dat je ook minder lekker in je vel zit. Daarom zeg ik het nog maar eens mensen: Power with Biest! In eerdere blogs leg ik uit waar het allemaal nog meer goed voor is (zelfs voor huisdieren!) en ik leg ook uit hoe je het gebruikt. Heb jij het al gelezen?

Interessante weetjes

Het is natuurlijk super interessant om dit soort kennis op te doen. En hartstikke handig, want je kan zelf al een hele hoop uitproberen wanneer je bijvoorbeeld een verandering opmerkt in je huid of wanneer je buik je laat weten dat ‘ie wat extra aandacht nodig heeft. Heb jij hier iets aan gehad? En gebruik je al een van onze producten? Laat het weten in een reactie!

Wilt u kans maken op één van onze GRATIS producten; kijk dan op instagram en facebook bij Liefs uit Limburg en wie weet mag ik jouw een GRATIS product toe sturen.

Liefs, Eva