Op zoek naar
een leuk uitje?

Herfst time Beauty with Biest blog 67 (oktober 2023)

 

Hi beauties,

Het wordt weer wat kouder buiten en met die overgang van zomer naar herfst kan onze huid het weer zwaar te voorduren krijgen. Door het natte weer en de koudere lucht krijgen veel mensen last van droge handen. Je handen gaan trekkerig en ruw aanvoelen en soms kan de huid zelfs gaan scheuren, waardoor je rode en jeukende handen krijgt.

"Wist je dat glycerine een grote rol speelt in de hydratatie van de huid?"

Beauty with Biest tot uw redding!

Beauty with Biest handzeep kan helpen om je handen deze herfst en winter extra zacht en schoon te houden. Naast biest, bevat onze handzeep ook Aloë Vera en glycerine. Wist je dat glycerine een grote rol speelt in de hydratatie van de huid? Het werkt zich gemakkelijk door de hoornlaag en daarna bindt het zich aan water wat vochtverlies uit de huid tegengaat. Eigenlijk maakt het een soort waterreservoirs aan in de bovenste lagen van de huid. Hierdoor is je huid beter bestand tegen uitdroging. 

Was, smeer en hydrateer!

Na het gebruik van Beauty with Biest handzeep, blijft de huid lang gehydrateerd. Door de toevoeging van glycerine, wordt vocht vastgehouden en verdamping van vocht tegengegaan. Daardoor blijft je huid dus beter gehydrateerd. En, een leuke bijkomstigheid: zo verminderen we de fijne lijntjes en rimpeltjes. Zo wordt handen wassen ook nog eens leuk! En na het handen wassen kun je je handen extra verwennen met onze Beauty with Biest hand- & bodycrème.

"Ieder huidtype heeft profijt van colostrum als ingrediënt."

Zacht, zachter, zachtst!

Iedereen wil toch zijdezachte handjes? De Beauty with Biest hand- & bodycrème verzorgt, voedt en hydrateert je huid. Door de krachtige werking van de biest, ook wel colostrum genoemd, voelt je huid als herboren. Het genezingsproces van onder andere wondjes, littekens, zweren en een schrale huid zal door het gebruik van onze crème versnellen.

Ieder huidtype heeft profijt van colostrum als ingrediënt. Wist je dat onze crèmes en andere verzorgingsproducten ook favoriet zijn bij mensen met littekens en huidaandoeningen? Zo boekt onze lijn geweldige resultaten bij psoriasis en eczeem, en dat is zéker een uitkomst met het koudere weer in de aantocht!

Tips!

Wil jij deze herfst zo lief mogelijk voor je huid zijn? Houd je dan aan onderstaande tips!

  • Draag bij koud en nat weer handschoenen
  • Was je handen met Beauty with Biest handzeep
  • Verzorg je handen extra met Beauty with Biest hand- & bodycrème
  • Verwen jezelf met een handmasker

 

Handmasker treatment!

Hoe je dat doet, zo’n handmasker?

  • Was eerst je handen met Beauty with Biest handzeep.
  • Gebruik daarna de Beauty with Biest hand- & bodycrème. Smeer deze lekker dik op je handen.
  • Masseer de crème licht in en vergeet je nagelriemen en nagels niet.
  • Trek katoenen handschoenen of een folie over je handen.
  • Laat 10 tot 15 minuten intrekken.
  • Masseer de resterende crème in je handen.

Afspoelen is niet nodig, geniet van je heerlijk zachte handen!

 

Herfst? Immuunsysteem boosten!

Nu de herfst weer voor de deur staat, is het belangrijk om ons immuunsysteem weer op peil te houden of een extra boost te geven. Jullie weten het: een gezond immuunsysteem heeft invloed op je huid en andersom ook. Met het gure weer voor de deur, is het extra belangrijk om je zowel van binnenuit als van buitenaf te beschermen tegen alles wat dit seizoen met zich meebrengt. Power with Biest colostrumpoeder draagt bij aan een gezonde darmflora, een stralende huid, glanzend haar en stevige nagels. Wat wil je nog meer?

Maandaanbieding

 

Liefs, 

Eva