Op zoek naar
een leuk uitje?

SPF Beauty with Biest blog 63 (juni 2023)

Hi allemaal,

Het is alweer tijd voor blog nummer 63, wat gaat de tijd snel! Ik heb een aantal van jullie gezien op de boerderij afgelopen maandag bij de Campina open boerderijdag, wat een succes was dat! Heel leuk om een praatje te maken met jullie en uiteraard mijn ervaringen te delen over de top producten van >> Beauty with Biest <<  en >> Power with Biest <<.

Wat kan er misgaan?

Wat kan er nou misgaan bij het smeren van een crème? Je moet in ieder geval zorgen voor een goede hoeveelheid crème. Voor het gezicht en de hals gebruik je een hoeveelheid ter grote van een koffieboon en je smeert het uit, simpel toch? Ook weten we inmiddels wel dat we een crème moeten kiezen die bij ons huidtype past. Door de magische werking van Biest is onze >> Beauty with Biest gezichtscrème << geschikt voor veel huidtypes. Maar, er is meer waar je rekening mee moet houden als je goede resultaten wil zien!

'"Yes, je kunt je huid het beste twee keer per dag reinigen."

Clean it up!

Allereerst: reinigen! Begin met het reinigen van je gezicht met ons >> Beauty with Biest gezichtsschuim << (gebruik de hoeveelheid ter grote van een euromunt), masseer dit op een vochtige huid en was je gezicht daarna met lauw water af. Dit doe je elke dag twee keer. Twee keer? Yes, je kunt je huid het beste twee keer per dag reinigen. Als je >> mijn blog << laatst gelezen hebt over wat er allemaal gebeurt in onze slaap, weet je waarom. ’s Nachts is onze huid hard aan het werk om afvalstoffen te verwijderen, die viezigheid wil je natuurlijk niet terug in je huid duwen door een nieuwe laag dagcrème. ’S Avonds was je natuurlijk alle viezigheid en make-up van je huid af. Alleen op een schone huid kan een crème goed doordringen. Nóg beter is om wekelijks ons >> Beauty with Biest gezichtsscrub- & masker << (gebruik de hoeveelheid ter grote van een snoeptomaatje) te gebruiken, zo verwijder je ook de dode huidcellen en verzorg en verbeter jij je huid met de mooie resultaten die je wilt! 

" deze werkstoffen niet fijn zijn om in de nacht op de huid te hebben tijdens het herstel van de huid."

SPF

Ik heb er al ooit over geschreven, de SPF factor. Wij kiezen er bewust voor om géén UV-filters in onze crèmes te gebruiken omdat wij willen dat ons product het maximale biedt voor de huid. De meeste UV-filters zijn groot moleculair en laten een (beschermende) film achter op de huid. Het is prima om je huid te beschermen tegen de zon, maar niet goed en vooral onnodig om dit dagelijks te gebruiken.

Onze >> Beauty with Biest gezichtscrème << is geschikt om als dag- en nachtcrème te gebruiken. In een 24-uurs crème zoals die van ons, is het niet verstandig om UV-filters te verwerken, omdat deze werkstoffen niet fijn zijn om in de nacht op de huid te hebben tijdens het herstel van de huid.

Als je wel een zonnecrème gebruikt, raden wij aan deze over de Beauty with Biest gezichtscrème heen te gebruiken wanneer je de zon in gaat.

Maandaanbieding

Deze maand hebben we voor iedereen een mooie kortingscode! De gehele maand krijg je €5,- korting op een aankoop in de webshop of in onze beautyfarm. Vergeet de kortingscode: OPENDAG23! niet in te vullen bij kortingscode onder de verzendwijze na de NAW gegevens!

Geniet van de zon!

 

Liefs,

Eva