Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#3 (aug. 2018)

Hi beauties, tijd voor een nieuwe blog! Hebben jullie mijn vorige blogs al gelezen?

Waar waren we ook al weer?

Biest, ja! Dat wondermiddeltje, dat willen we graag op onze huid smeren. Ten minste, dat denk ik! Al die voordelen die het biedt, ik ga het uitproberen! Natuurlijk laat ik jullie in mijn blogs weten wat ik er van vindt en wat het met mijn huid doet. Zou jij de Beauty with Biest Colostrum Crème ook willen proberen? Blijf dan vooral lezen.

Even opfrissen!

Een heel waardevol ingrediënt in de Beauty with Biest Colostrum Crème is, verrassing, biest! Biest is een vloeistof die door de melkklieren van jonge moeders (ik heb het hier over koeien, voor de slapers onder ons) wordt geproduceerd in de eerste 24 tot 48 uur na de bevalling van een kalfje. Deze eerste ‘’melk’’ verschilt van de normale melk in samenstelling en in kleur. En weten we nog al die stoffen die het bevat? Een hele hoop moeilijke namen die uiteindelijk zorgen voor een prachtige huid. Die moeilijke namen lees je in mijn vorige blogs !

O ja!

Biest bevat stoffen die het lichaam van een kalfje tegen infecties beschermt en ondersteunt het immuunsysteem. Het bestrijdt bacteriën en virussen én het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Laat dit nou ook goed zijn voor je huid! Weten we het weer?

Tell me more, tell me more!

In de praktijk is biest bij diverse klachten effectief gebleken. In het algemeen verbetert het de gezondheid. Ook sporters hebben zo hun voordeel bij een dagelijkse dosis biest. Het helpt namelijk bij de opbouw van spieren en het helpt de afzonderlijke prestaties te verbeteren. Met name sporters verklaren vaak dat ze zich sterk en goed voelen als ze biest preparaten innemen.

Inname van biest helpt bij ziekten die het afweersysteem verzwakken en waarbij de immuniteit onder druk staat. Mensen met een burn-out of chronische vermoeidheid reageren dan vaak ook positief op biest en de werking hiervan.

Het is eigenlijk écht een wondermiddel. Biest heeft, naast kalfjes, ook al veel mensen geholpen.

Tal van allergieën, verwondingen en auto-immuunziektes (zoals bijvoorbeeld reuma) zijn door biest een stuk beter te verdragen geworden of zelfs compleet weggegaan.

Ja! Ik wil het proberen.

Ben je na het lezen van alle informatie over de biest in onze verzorgende dag- en nachtcrème Beauty with Biest Colostrum Crème nieuwsgierig geworden? Dan krijg jij misschien wel de kans om te helpen. We zoeken een aantal testers voor de Beauty with Biest Colostrum Crème!

Word je uitgekozen als tester? Dan krijg je testmonsters toegestuurd. We vragen je als tester om de 24-uurs gezichtscrème tweemaal daags dun aan te brengen op een schone huid. Door de hoge dosering biest in de crème zal het een samentrekkend gevoel geven op je huid. Dit is meteen het begin van die geweldige werking van biest! Wij vragen om na drie weken de testervaring te delen door een vragenlijst in te vullen.

Deelnemers… opgelet!

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel. Volg de volgende stappen:

- Like/volg Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje op Facebook

- Deel deze blog op je eigen Facebookpagina

- Laat in een reactie onder deze blog weten dat je de crème graag zou willen testen

De testers worden op 17 augustus bekend gemaakt!

Liefs, Eva