Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#44 (november 2021)

Hi allemaal,
Kopje thee erbij, of misschien een warme chocomel met slagroom, want het is weer tijd voor een blog. In de >> vorige blog << heb je kunnen lezen dat de herfst invloed heeft op onze handen, maar welke invloed heeft het op ons gezicht?

Straalt jouw huid ook wanneer het buiten heel koud is!”

Handen check, gezicht ook klaar voor de herfst?
Net zoals je handen, wordt je gezicht natuurlijk ook blootgesteld aan temperatuurswisselingen, regen, hagel en snijdende wind. Je handen kun je zelfs nog lekker inpakken in wanten of handschoenen. Onze snoet heeft het in die zin eigenlijk het zwaarst te verduren in de koudere maanden. En tijdens het kerstdiner willen we er toch allemaal met een stralende huid bij zitten? Als je nu start met een of twee heerlijke verwenmomentjes per week, straalt jouw huid ook wanneer het buiten heel koud is!

 

Scrub it!
Het beste voor je huid om een bleke en doffe uitstraling tegen te gaan is scrubben. Met Beauty with Biest gezichtsscrub & masker zorg jij voor de ultieme verzorging van jouw gezicht. Met onze scrub verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop in je gezichtshuid. Het reinigt verstopte poriën en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Zo reinig je niet alleen je gezicht, maar zorg je ook voor een zachte, gekalmeerde huid. Een stralend gezicht dus, na zo’n heerlijke do-it-yourself-behandeling met onze Beauty with Biest gezichtsscrub & masker! Wil jij meer weten over dit product? In >> blog #25 << vind je een hele hoop informatie over het gezichtsscrub-masker.

 

Up next
Klaar met scrubben? Wacht dan nog even met het trotseren van de kou. Direct na een scrubbeurt is de huid soms wat vatbaarder voor uitdroging. De loeiende verwarming binnen en de koude lucht buiten drogen je huid dan nog eens extra uit. Volg een scrubbeurt daarom altijd op met het aanbrengen van >> Beauty with Biest colostrum gezichtscrème <<.

 

Tryptofaan
Niet alleen weersinvloeden hebben invloed op onze huid. Nu de dagen weer minder daglicht zien, is het ook belangrijk dat ons lichaam genoeg tryptofaan nuttigt. Trypto-watte? Tryptofaan! Een essentieel aminozuur. Dit aminozuur wordt in je lichaam omgezet in serotonine en melatonine. Melatonine staat bekend om zijn functie om te kunnen slapen. Serotonine wordt ook wel het ‘vrolijkheidshormoon’ genoemd en speelt een belangrijke rol in je hersenen om je blij te kunnen voelen. Serotonine en melatonine heb je samen nodig om te kunnen slapen, heel belangrijk dus!

In ons colostrumpoeder zit het aminozuur tryptofaan en kan jou helpen dit tekort aan te vullen.”

Tekort?
Als je zorgt dat je eiwitrijk voedsel eet, krijg je al wel het aminozuur tryptofaan binnen. Maar hoe weet je of je misschien een tryptofaantekort hebt? Heb je bijvoorbeeld last van stress, paniekaanvallen, agressie, tandenknarsen, depressie, slapeloosheid, nachtmerries, chronische pijn of migraine? Dan zou het wel eens kunnen dat je een tekort aan tryptofaan hebt. Wat je dan kan doen? Power with Biest nemen in ons colostrum poeder Power with Biest zit het aminozuur tryptofaan en kan helpen dit tekort aan te vullen.

 

Maandaanbieding
Deze maand uiteraard weer een leuke aanbieding!
Duo giftset: Beauty with Biest gezichtscrème + gezichtsscrub-&masker van  >> €35,50 voor maar €28,95! <<

Liefs,

Eva