Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #30 (aug. 2020)

Lieve lezers,

Hopelijk gaat het goed met jullie. Ik begin vandaag meteen met een leuk nieuwtje: volgende maand hopen we bad- & douchegel in de webshop en op onze beautyfarm aan te bieden! Ja, en ook dit product met de heerlijke geur van honingklaver. Heerlijk voor onder de douche of om lekker in te badderen. Ik kan in ieder geval al niet wachten!

Summertime, slippers aan!

 

"Wie wil er nu niet met mooie voeten wakker worden? "

In de zomer laat je vaak je voeten zien, en ook voor je voeten geldt: een mooie huid krijg je niet zomaar. Het is belangrijk om goed te blijven smeren. En zeker in de zomer! Waarom? In de zomer worden je voeten vaker blootgesteld aan wind en weer, en dat doet iets met onze huid. Smeer daarom ook je voeten dagelijks in het je favoriete hydraterende colostrum hand- & bodycrème. Je kan het bijvoorbeeld iedere dag doen voordat je gaat slapen. Wie wil er nu niet met mooie voeten wakker worden? Tip: smeer na het badderen je voeten lekker dik in met de Beauty with Biest hand- & bodycrème en draag katoennen sokken, dit zorgt ervoor dat de crème nog beter kan intrekken.

 

 


 

Help je huid een handje!

 

"De juiste verzorging kan ervoor zorgen dat scheurtjes mooier genezen door het bindweefsel soepel te houden."

Vrouwen hebben, vooral na zwangerschap, vaak striae, of als je in korte tijd snel groeit, bijvoorbeeld in de puberteit of door veel trainen. Helaas is er geen bewezen effectieve behandeling om zwangerschapsstriemen of striae helemaal te laten verdwijnen. Zwangerschapsstriemen zijn breuklijnen in het bindweefsel. Dat betekent dat wanneer het eenmaal gescheurd is, er niets is dat de huid weer in zijn oorspronkelijke staat kan herstellen. De rode striemen vervagen uiteindelijk wel.

Helemaal verwijderen is dus niet mogelijk, maar je kan je huid wel een handje helpen! Net als met een litteken kan de juiste verzorging ervoor zorgen dat scheurtjes mooier genezen door het bindweefsel soepel te houden. Smeer daarom je huid in met onze Beauty with Biest colostrum hand- & bodycrème.

Maandaanbieding

Natuurlijk hebben we ook weer een maandaanbieding voor jullie. Deze maand is de Beauty with Biest colostrum hand- & bodycrème in de aanbieding. Ook verzorgend voor je handen, door het vele handen wassen kunnen de handen wel een extra bescherming gebruiken. Als je je handen dik insmeert met onze crème en het 15 minuten bedekt met een katoenen handschoen, zakje of folie, zijn ze daarna extra zacht!


 

Aanbieding augustus 2020:

Beauty with Biest colostrum hand- & bodycrème van 100 ml. €13,95 voor €11,95.
Duo-aanbieding, dus twee Beauty with Biest colostrum  hand- & bodycrème van €27,90 voor €22,50.

Mini colostrum hand- & bodycrème 15 ml. van € 3.50 voor € 2.95.
Duo mini’s colostrum hand- & bodycrème van € 7.00 voor € 5.25.

Sportscholen weer open!

Ik vind het heel fijn, dat ik eindelijk weer kan gaan fitnessen. Zijn jullie ook al weer sportief bezig geweest? Bij het fitnessen kun je colostrumpoeder Power with Biest gebruiken. In de volgende blog zal ik meer vertellen over colostrumpoeder Power with Biest in combinatie met sporten. En natuurlijk is er iedere maand zo’n super fijne aanbieding. Lees je mijn volgende blog weer?

 

Geniet van het mooie weer, en vergeet niet te smeren!

Liefs, Eva