Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #28 (mei 2020)

Hoi allemaal,

Langzaam nemen we afscheid van de intelligente lockdown en begroeten we de 1,5 meter samenleving. We worden wel nog dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. Hou jij je immuunsysteem onder controle? Met ons Power with Biest colostrumpoeder zorg jij dat je immuunsysteem een boost krijgt!

LGS

Zoals je in de vorige blog al hebt gelezen, kan het coronavirus ook de darmen infecteren.

Het lekkende darm syndroom, ook wel leaky gut syndrome (LGS), is een aandoening waarbij de beschermlaag van antilichamen van de immunoglobuline A (lgA) familie beschadigd wordt. Deze antilichamen zijn normaal gesproken aanwezig in een gezonde darm. Omdat lgA ons helpt infecties af te weren, maken lekkende darmproblemen ons minder bestand tegen virussen, bacteriën, parasieten en candida. Wat er dan kan gebeuren? Deze microben kunnen de binnendringen in de bloedsomloop en kunnen lichaamsweefsels en organen koloniseren, waardoor er ziektes ontstaan. LGS zorgt ook voor mineralentekorten omdat er eiwitten die nodig zijn om mineralen uit de darm naar het bloed te transporteren beschadigd kunnen worden door het ontstekingsproces.

Een tekort aan magnesium is bijvoorbeeld een vaak voorkomende bevinding bij aandoeningen zoals fibromyalgie, ondanks hoge inname van magnesium via voeding en supplementen. Als een dragereiwit voor magnesium is beschadigd, maakt het niet uit hoeveel mineralen je gaat innemen; het zal niet in je lichaam komen waar het nodig is. Op deze manier kan het lichaam ook zink worden ontnomen vanwege slechte absorptie, dit zorgt vaak voor haaruitval. Ook kopertekort kan zo optreden, wat leidt tot hoge bloedcholesterol niveaus en osteoartritis.

"Heb je ook last van deze (vage) klachten?"

En wanneer calcium, silicium en mangaan niet kunnen worden opgenomen in de bloedbaan, kan dit botproblemen veroorzaken. Wanneer je aan LGS lijdt, kun je last hebben van een opgeblazen gevoel, krampen en gas. Maar uiteindelijk kunnen voedingstekorten hierdoor dus ook leiden tot systemische klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, slechte concentratie, prikkelbaarheid of zelfs geheugenverlies.

Heb je ook last van deze (vage) klachten? Probeer dan Power with Biest colostrumpoeder, nu als maandaanbieding! (geldig t/m  30 juni 2020)

Aanbieding van de maand!

Ook deze maand hebben we natuurlijk weer een super leuke aanbieding voor jullie!
Zorg jij ook voor een goede bescherming tegen de zon? Smeer de colostrum bodymilk als aftersun , voedend en verzachtend voor je huid. De colostrum
bodymilk is nog één week in de aanbieding, wees er dus snel bij!

En de maandaanbieding voor juni is;

Power with Biest colostrumpoeder 75 gram van €12.50 voor € 11.25. (geldig t/m 30 juni 2020)
Power with Biest colostrumpoeder 200 gram van €28,50 voor €24,95(geldig t/m 30 juni 2020)

Blijf gezond!

Ik wens jullie allemaal het allerbeste, blijf gezond en geniet een beetje van het mooie weer buiten.

Liefs, Eva