Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#50 (mei 2022)

Hi allemaal,

Wauw.. blog 50 alweer! Jeetje, wat gaat dat snel. We zijn stiekem alweer een hele tijd bezig met Beauty with Biest en Power with Biest. Waar we begonnen met onze super fijne gezichtscrème, zijn we inmiddels uitgebreid naar een hele webshop vol top producten!

Aminozuren

In de vorige blog las je al het een en ander over de aminozuren, daar ga ik jullie nog wat dieper in meenemen. Om alle benodigde aminozuren binnen te krijgen, is het belangrijk om gevarieerd te eten. Vooral kinderen in de groei dienen zo gevarieerd mogelijk te eten, zodat zij elke dag opnieuw over alle nodige aminozuren, vetzuren, vitamines en mineralen beschikken.

“Wist je dat onze hartspier voor 95% bestaat uit aminozuren?”

Waarom?

Ja, waarom zijn die aminozuren nou eigenlijk zo belangrijk? Nou, aminozuren zijn enorm belangrijk voor onze spieren. Sporters kunnen gebaat zijn bij bepaalde aminozuren voor, tijdens of na het trainen. Daarom is onze Power with Biest colostrumpoeder ook zo populair bij onder anderen sporters! Wist je dat onze hartspier voor 95% bestaat uit aminozuren? Behoorlijk belangrijk dus!

Bijna elke biochemische reactie in ons lichaam wordt gereguleerd door aminozuren. Zo bestaat 100% van al onze neurotransmitters, maar ook 100% van onze hormonen uit aminozuren. Zelfs 100% van onze neuropeptiden, die onze hersenen betrokken zijn bij alle gedachten, bestaan uit aminozuren. Wil jij jouw immuunsysteem een handje helpen en zorgen dat je alle benodigde aminozuren binnenkrijgt? Gebruik dan zeker onze Power with Biest!

“Niet goed en vooral onnodig om dagelijks SPF te gebruiken.”

SPF

Steeds vaker krijgen we de vraag: ‘’Zit er SPF in de Beauty with Biest gezichtscrème?’’
Wij kiezen er bewust voor om geen UV-filters in onze crèmes te gebruiken. Waarom? Wij willen dat onze producten het maximale kunnen bieden voor de huid. De meeste UV-filters zijn groot moleculair en laten een laag achter op de huid. Het is prima om je huid te beschermen, maar niet goed en vooral onnodig om dagelijks SPF te gebruiken.

Ook omdat onze Beauty with Biest gezichtscrème geschikt is voor zowel dag als nacht, kiezen we ervoor om geen UV-filters te verwerken. Het is niet prettig om deze werkstoffen op je huid te hebben tijdens het herstel van de huid.

Dagcrème met SPF

Een SPF in een dagcrème biedt bescherming voor daglicht, maar nooit een complete bescherming tegen de sterke stralen op zonnige dagen zoals een speciaal zonbeschermingsproduct dat doet. De zonbeschermingscrème is veel stugger en slaat eerder witter uit, dat komt door de UV-filters. Het belangrijkste is: voor een optimale UV-bescherming dien je je zonbeschermingscrème meerdere keren per dag aan te brengen, het beschermt je namelijk niet zomaar voor de hele dag. En je gaat je kostbare dagcrème vast niet elke 2 uur opnieuw aanbrengen.. Daarom heeft ieder product zijn eigen doel.

In de volgende blog geef ik jullie nog wat tips en adviezen over gezond zonnen.

 

 

Maandaanbieding

Moederdag staat weer voor de deur! Vergeet je moeder (of jezelf) niet te verwennen met onze nieuwe mini-gift-setjes, speciaal in de maandaanbieding! Ook handig voor op reis of in de sporttas!
Of  een GRATIS mini duo-gift bij een bestelling boven € 75.00 (actie geldig t/m 6 mei).

Beauty with Biest mini duo-gift hand van €6,50 nu voor maar €5,50 (geldig t/m 31 mei 2022)
Beauty with Biest mini duo-gift face van €10,95 nu voor maar €8,95 (geldig t/m 31 mei 2022)  
Beauty with Biest mini duo-gift body van €6,95 nu voor maar€5,75 (geldig t/m 31 mei 2022)

 

Liefs,

Eva